Davant d'una varietat de fruites fresques de colors al mercat. Tots no podem evitar portar una mica a casa, i la fruita s'ha convertit bàsicament en una necessitat diària per a nosaltres. No obstant això, a l'hora de comprar fruita fresca, molta gent no sap com triar-ne. De vegades, els diferents fruits que es veuen a ull nu són tan enlluernadors que els ulls s'enlluernan. A més, alguns venedors de fruita s'aprofiten de nosaltres perquè no sabem triar les fruites. Però no ho sabem. Però, de fet, qui no vol comprar unes fruites fresques, delicioses i nutritives, és que ens falta experiència per triar-les? Així que davant d'aquest problema, aprenem junts a triar fruites delicioses i bones. 1. Talla Les pomes, les peres, els préssecs, etc. es presenten en mides grans, mitjanes i petites. Els fruits grans indiquen un desenvolupament normal i poden reflectir el sabor de la varietat. Al contrari, com més petita sigui la fruita, pitjor serà el sabor. Però la fruita és massa gran, la carn és solta i no és fàcil d'emmagatzemar. A més, algunes varietats de fruites són de mida petita, com les peres blanques de Pequín, les mandarines Nanfeng i el raïm blanc sense llavors, tot i que són de mida petita, tenen un sabor excel·lent. Per tant, hauríeu de confiar en l'experiència. 2. Color El color és un indicador important de si la fruita està madura o no. Per exemple, les mandarines solen tornar de color groc, vermell ataronjat o vermell brillant quan estan madures. Les taronges verds són completament verdes o mig verds i tenen un sabor pobre. Si la pela del plàtan és verda, vol dir que no està del tot madur, mentre que si hi ha taques negres a la pell del plàtan, vol dir que està massa madur. Els plàtans grocs, les pomes i les peres tenen un millor gust quan són de color groc daurat. Però algunes varietats, com Greening No. 3 Peach, Green Banana i Indian Apple, són excepcions, ja que són principalment de color verd. 3. Observa la superfície de la fruita Aquesta és la manera més intuïtiva d'observar la qualitat de la fruita. Les fruites amb colors brillants, formes regulars, textura i brillantor delicades i suaus són generalment de bona qualitat. Tot i que algunes fruites tenen rovell a la superfície, no té cap efecte sobre la qualitat. Les fruites amb contusions o cops a la superfície no s'han d'emmagatzemar durant molt de temps. 4. Olorar l'aroma La majoria de fruites madures tenen un aroma fort, que es deu als olis volàtils que conté la fruita. L'absència d'aroma indica que la fruita no està ben madura. Tot i que les fruites són bones per al nostre cos, també hem d'aprendre a triar a l'hora de comprar fruites. Aquestes fruites ens poden aportar beneficis beneficiosos. Espero que aquests quatre petits mètodes us ajudin a adquirir una mica d'experiència en l'elecció de fruites en el futur. |
<<: La "llista negra" de la salut a la vida quotidiana
>>: Rentar les verdures a l'aigüera provoca gèrmens 7 maneres de netejar-les i fer-les més brutes?
En la pràctica clínica actual, l'omeprazol s&...
Quin és el lloc web d'East West Bank? East Wes...
Els refredats vírics s'estenen una o més vega...
Podem veure de la vida real que mantenir-se despe...
La manera general d'alleujar la deficiència d...
Als joves els agrada portar roba de colors brilla...
Què és Photobucket? Photobucket és un dels llocs w...
Freecom_Què és el lloc web? Freecom és un fabrican...
Com a malaltia comuna de la pell, l'herpes en...
Hi ha molts tipus de cardiopaties L'estenosi ...
El te Ganpu té els efectes de calmar el fetge i r...
Malalties com la tinea corporis i la tinea corpor...
El càncer limfàtic del qual la gent parla sovint ...
La tiroiditis subaguda és bastant perjudicial per...
Sovint fem servir la pràctica del remull dels peu...