El niu d'ocell trencat és molt més barat que el niu d'ocell sencer perquè està relativament trencat. Però els efectes nutricionals són en realitat els mateixos, així que no hi ha cap problema en triar els nius d'ocells trencats, i serà molt més barat de preu. El mètode de remull també és similar al d'un niu d'ocells sencers. Com guisar el niu d'ocell trencat 1. El mètode d'inflar el niu d'ocell trencat: 1.1 Agafeu un recipient de porcellana o un bol de vidre una mica més gran. En primer lloc, assegureu-vos que no hi hagi cap taca d'oli. Poseu-hi el niu de l'ocell, després aboqueu-hi aigua bullint fins que cobreixi tot el niu de l'ocell, de manera que el niu de l'ocell es pugui remullar completament amb aigua i absorbir completament la humitat fins que l'aigua es refredi. Com guisar el niu d'ocell trencat 1.2 Aboqueu l'aigua freda i torneu a abocar-hi aigua bullint segons el mètode 1 fins que l'aigua estigui freda. (Veureu alguns pèls d'ocell i impureses negres barrejats al niu de l'ocell en aquest moment, que es poden escollir amb unes pinces). 1.3 Netejar l'olla sense cap oli, bullir l'aigua, afegir una mica de vi de gingebre, posar al niu d'ocell i bullir. 1.4 Torneu a bullir amb aigua neta i el niu d'ocell estarà llest. No esbandiu amb aigua freda en aquest moment, només cal posar el niu d'ocell en un colador i deixar-lo refredar de manera natural. Quan emmagatzemeu el niu d'ocell expandit, podeu posar-lo en un recipient una mica més gran que la seva capacitat, preferiblement un recipient de porcellana o d'acer inoxidable. 2. Com fer niu d'ocell triturat: sopa de llavors de lotus niu d'ocell Ingredients: 25 grams de niu d'ocell trencat, 120 grams de lliri fresc, 30 grams de llavors de lotus fresques, 5 grams de wolfberry, 100 grams de sucre de roca, tres dàtils vermells i 3 tasses d'aigua. Mètode: Remullar el niu d'ocell trencat en aigua durant 2 hores, afegir 4 tasses d'aigua i cuinar al vapor durant mitja hora, després treure i reservar. Separar els lliris frescos en pètals, rentar i treure les tiges velles. Posa tots els ingredients en una olla i cuina al vapor durant mitja hora. 3. Com fer el niu d'ocell aixafat: niu d'ocell de taronja mel Ingredients: 6 grams de niu d'ocell trencat, 1 taronja, una mica de sucre de roca, 1 ampolla d'aigua purificada. Mètode: Agafeu el niu d'ocell trencat i poseu-lo en remull en aigua pura durant 4 hores. Renteu la taronja, col·loqueu la tija cap amunt, talleu-la per la meitat a un quart i traieu la polpa de la taronja per al seu ús posterior (recordeu no treure tota la carn de la taronja). Poseu el niu d'ocell trencat en remull a la taronja, tapeu amb una tapa taronja, poseu-lo a una olla de ceràmica, afegiu una mica d'aigua a l'olla, prou aigua per cobrir el fons. Porteu mitja olla d'aigua a ebullició, poseu l'olla de ceràmica a l'olla i deixeu-ho coure a foc lent durant una hora aproximadament Utilitzeu escuradents per punxar la taronja, si està tova, ja està a punt per treure-la de l'olla.
4. Com fer el niu d'ocell trencat: niu d'ocell de sucre de roca Com guisar el niu d'ocell trencat Ingredients: 8 g de niu d'ocell triturat (2 porcions), 4 g de sucre de roca Mètode: Utilitzeu una bàscula de mesura per pesar la quantitat de niu d'ocells. La millor quantitat per menjar niu d'ocells cada vegada és de 3 a 5 grams. Remullar el niu de l'ocell aixafat en aigua pura durant 1 a 3 hores, col·locar-lo en un lloc ventilat de manera natural i prestar atenció al grau d'expansió del niu de l'ocell. Després que el niu de l'ocell es torni suau i expandit, utilitzeu unes pinces petites per escollir suaument les plomes de l'ocell petit flotant. Després de recollir el cabell, filtrar i rentar-lo una o dues vegades amb aigua pura. Després de netejar, esquinça amb cura el niu de l'ocell en tires fines segons la textura i aixafeu el cap de l'ocell el més finament possible amb els dits. Aboqueu el niu d'ocell processat en una olla per estofat i afegiu-hi aigua pura per remullar el niu de l'ocell, preferiblement amb un nivell d'aigua lleugerament superior a 1 cm. Tapeu l'olla, poseu-ho al vapor i deixeu-ho coure a foc lent durant 2 hores. El plat es considera fet quan apareix una petita quantitat d'escuma a la superfície, està lleugerament bullint, té una textura enganxosa i té una aroma clara d'ou. En guisar, dissol el sucre de roca en aigua de sucre de roca, afegiu-lo al niu de l'ocell després de treure-lo de l'olla i barregeu-ho bé. |
<<: Quina diferència hi ha entre niu d'ocell i niu d'ocell
>>: Quins són els tabús de les dones per menjar niu d'ocells
Quin és el lloc web de l'ambaixada xinesa a Su...
Com a membre de la societat, estem connectats amb...
Res és perfecte, així que els tampons i les toval...
A què s'ha de prestar atenció quan es viatja ...
Parlant d'una malaltia com la trombosi, crec ...
La meningitis epidèmica, anomenada generalment me...
Per a mi, una espatlla neta on es pugui recolzar ...
Crec que tothom està familiaritzat amb la serp an...
Què és la Universitat de Lund? La Universitat de L...
La salut del sistema urinari és especialment impo...
L'exprimidor és una màquina que s'utilitz...
Moltes persones es preocupen per guanyar pes desp...
Quin és el lloc web del Korea Development Bank? Fu...
Els amics que van sovint als restaurants a menjar...
A l'estiu, si les aixelles suen molt i van ac...