La luffa és una verdura comuna amb un alt valor nutricional. Té un bon efecte diürètic i diürètic, és eficaç per prevenir l'edema i té un bon efecte per a la pèrdua de pes. Com fer la sopa de lufa, un remei popular per augmentar la producció de llet El mètode de preparació de la sopa de lufa és molt senzill, es fa barrejant la lufa amb bolets, és ric en proteïnes i vitamines, i el contingut de components minerals també es pot menjar de manera adequada. La sopa de luffa té els efectes de nodrir la sang, activar la circulació sanguínia, eliminar la calor i desintoxicar. El consum regular després del part no només pot augmentar eficaçment la secreció de llet, sinó que també afavoreix la recuperació de l'úter i és beneficiós per a la secreció dels lòquios postpart. O podeu guisar els ossos de porc i el tongcao junts, la qual cosa té el bon efecte de reposar qi, sang i produir llet. Luffa - La luffa té una textura dolça, conté molta mucositat i citrulina i altres ingredients. És de naturalesa dolça i fresca, entra als meridians del fetge i de l'estómac i té els efectes d'eliminar la calor i desintoxicar, refredar la sang i resoldre la flema i blanquejar la pell. Ingredients i mètodes de preparació: 200 grams de lufa, 15 grams de bolets shiitake en remull, 10 grams d'oli de sèsam, 3 grams de MSG, 15 grams de sal refinada, 30 grams d'oli vegetal i 500 grams d'aigua. 1. Peleu i renteu la lufa, després talleu-la a rodanxes fines. Rentar i netejar els bolets i tallar-los a trossos petits. 2. Poseu el wok al foc, afegiu-hi oli vegetal, aboqueu-hi la lufa quan estigui calent, sofregiu una estona, afegiu-hi sal, després aboqueu-hi els bolets i l'aigua al wok i deixeu-ho coure junts, afegiu-hi MSG i oli de sèsam i serviu-ho en un bol! Recepta de llet de lufa Beure més lufa i sopa de peu de porc pot ajudar a augmentar la producció de llet 1. Els efectes de la lufa i la sopa de peu de porc: nodreix la sang, desbloqueja els meridians i afavoreix la lactància. És apta per a aquelles que estan febles després del part i tenen insuficient llet. 2. Matèries primeres: 100 grams de lufa jove. 1 peu de porc, 10 grams de dàtils vermells, 10 grams d'angèlica i 10 grams de gingebre. 3. Condiment: 20 grams d'oli de cacauet, 8 grams de sal, una mica de pebre i 3 grams de vi Shaoxing. 4. Procés de producció 1. Renteu els dàtils vermells; talleu el gingebre i l'angèlica a rodanxes i talleu-los a tires; 2. Bullir aigua en una olla, afegir-hi els peus de porc després de bullir l'aigua, coure a foc mitjà durant 15 minuts i treure de l'olla quan estigui al 80% aproximadament. 3. Escalfeu l'oli en una paella, afegiu-hi rodanxes de gingebre i sofregiu fins que estigui fragant, afegiu-hi els peus de porc, els dàtils vermells i l'angèlica, afegiu-hi la quantitat adequada de sopa clara, deixeu-ho bullir, afegiu-hi la lufa, afegiu-hi sal i pebre i deixeu-ho coure durant 5 minuts. |
<<: L'eficàcia i els tabús dels ous durs amb longan i sucre moreno
>>: Es poden menjar coca-cola i ous junts?
Què és Adriatica? Adriatica és una marca de rellot...
Crec que tothom es trobarà amb situacions en les ...
El dolor de coll quan el cap està inclinat cap en...
Amb l'avenç continu de la tecnologia a la soc...
Què és el lloc web de la Universitat de Windsor? L...
Helicobacter pylori és un bacteri comú que té un ...
La doble personalitat és en realitat un fenomen p...
Durant el període de recuperació, els pacients am...
La cistitis és una malaltia que coneixem més, per...
L'obesitat és un problema que preocupa a molt...
T'has adonat mai que les vores de les nostres...
Molts dels nassos dels meus amics són al·lèrgics ...
Sentir-se marejat després de despertar-se del son...
Podeu veure diverses màquines de sacsejar greixos...
Hi ha molts enzims en el cos humà. La transaminas...