És millor la llet pura o el iogurt?

És millor la llet pura o el iogurt?

Hem de beure llet i iogurt amb regularitat en la nostra vida diària. A algunes persones els agrada beure la llet pura i pensen que el iogurt és millor per a l'organisme, per això a moltes persones els agrada beure iogurt.

El iogurt s'elabora mitjançant la fermentació de la llet pura, a més de retenir tots els nutrients de la llet fresca, els bacteris làctics també poden produir una varietat de vitamines necessàries per a la nutrició humana durant el procés de fermentació, com la vitamina B1, la vitamina B2, la vitamina B6, la vitamina B12, etc. El iogurt també és una bona font de calci. Tot i que el contingut nutricional del iogurt depèn de l'origen i la composició de la llet crua, en general, la composició del iogurt és superior a la de la llet crua, d'una banda, perquè els requisits de qualitat de les matèries primeres són elevats i, d'altra banda, s'afegeix una petita quantitat de llet en pols en la producció d'alguns iogurts. En termes generals, beure una tassa de iogurt de 150 g pot satisfer 1/3 del requeriment diari de calci per als nens menors de 10 anys i 1/5 del requeriment de calci per als adults.

La farina feta al vapor després de la fermentació és fàcil de digerir i absorbir. El mateix efecte s'aconsegueix mitjançant la fermentació de la llet en iogurt. El procés de fermentació descompone al voltant del 20% del sucre i les proteïnes de la llet en petites molècules, com ara galactosa i àcid làctic, petites cadenes de pèptids i aminoàcids. El contingut de greix a la llet és generalment del 3% al 5%. Després de la fermentació, els àcids grassos de la llet poden augmentar 2 vegades en comparació amb la llet crua. Aquests canvis fan que el iogurt sigui més fàcil de digerir i absorbir, i també milloren la utilització de diversos nutrients. Especialment per a persones amb malabsorció de lactosa, menjar iogurt no causarà inflor, gasos o diarrea. La llet fresca és rica en calci després de la fermentació, el calci i altres minerals no canvien, però l'àcid làctic produït després de la fermentació pot millorar eficaçment la taxa d'utilització de calci i fòsfor al cos humà, de manera que el calci i el fòsfor del iogurt són més fàcilment absorbits pel cos humà.

És millor la llet pura o el iogurt a través de la introducció anterior, no importa quin tipus de llet és, sempre que escolliu la que us convingui, és una bona llet.

<<:  Predicció de malalties a partir de la forma facial

>>:  Les 8 accions més habituals que fan les persones quan menteixen

Recomanar articles

Com rentar la roba amb taques

Els amics que tenen nens a casa es trobaran amb a...

Menjar menjar picant pot alleujar l'estrès a la feina

Avui en dia, els restaurants de Sichuan, els rest...

Què beure per complementar les vitamines? Beveu més d'aquestes 5

La pell és el més important per a les dones El qu...

Com eliminar la brutícia del teu cos?

La gent fa moltes coses cada dia i va a molts llo...

Apreneu un truc per curar quatre tipus de malalties greus sobtades

Per a les malalties comunes com les malalties car...

Què tal Jeonbuk Hyundai? Comentaris i informació del lloc web de Jeonbuk Hyundai

Quin és el lloc web de Jeonbuk Hyundai? El Jeonbuk...

Quines són algunes maneres senzilles d'estar sobri?

Pel que fa al vi, molta gent el coneix. Sovint tr...

Massatge de peus per al mal de cap

El mal de cap és una malaltia comuna entre nosalt...

Per què la meva parpella inferior sempre es contrau?

Una vegada més, vaig pensar en la cançó: "Si...

Com triar les maduixes

La maduixa és una mena de fruita que agrada menja...

Com tractar l'acne a la punta del nas

Crec que l'acne s'ha convertit en un gran...

Com tenir cura dels cabells arrissats

A la vida, a moltes dones els agrada tenir els ca...

Com reduir ràpidament la calor

El problema d'enfadar-se sempre ha preocupat ...