Hem de beure llet i iogurt amb regularitat en la nostra vida diària. A algunes persones els agrada beure la llet pura i pensen que el iogurt és millor per a l'organisme, per això a moltes persones els agrada beure iogurt. El iogurt s'elabora mitjançant la fermentació de la llet pura, a més de retenir tots els nutrients de la llet fresca, els bacteris làctics també poden produir una varietat de vitamines necessàries per a la nutrició humana durant el procés de fermentació, com la vitamina B1, la vitamina B2, la vitamina B6, la vitamina B12, etc. El iogurt també és una bona font de calci. Tot i que el contingut nutricional del iogurt depèn de l'origen i la composició de la llet crua, en general, la composició del iogurt és superior a la de la llet crua, d'una banda, perquè els requisits de qualitat de les matèries primeres són elevats i, d'altra banda, s'afegeix una petita quantitat de llet en pols en la producció d'alguns iogurts. En termes generals, beure una tassa de iogurt de 150 g pot satisfer 1/3 del requeriment diari de calci per als nens menors de 10 anys i 1/5 del requeriment de calci per als adults. La farina feta al vapor després de la fermentació és fàcil de digerir i absorbir. El mateix efecte s'aconsegueix mitjançant la fermentació de la llet en iogurt. El procés de fermentació descompone al voltant del 20% del sucre i les proteïnes de la llet en petites molècules, com ara galactosa i àcid làctic, petites cadenes de pèptids i aminoàcids. El contingut de greix a la llet és generalment del 3% al 5%. Després de la fermentació, els àcids grassos de la llet poden augmentar 2 vegades en comparació amb la llet crua. Aquests canvis fan que el iogurt sigui més fàcil de digerir i absorbir, i també milloren la utilització de diversos nutrients. Especialment per a persones amb malabsorció de lactosa, menjar iogurt no causarà inflor, gasos o diarrea. La llet fresca és rica en calci després de la fermentació, el calci i altres minerals no canvien, però l'àcid làctic produït després de la fermentació pot millorar eficaçment la taxa d'utilització de calci i fòsfor al cos humà, de manera que el calci i el fòsfor del iogurt són més fàcilment absorbits pel cos humà. És millor la llet pura o el iogurt a través de la introducció anterior, no importa quin tipus de llet és, sempre que escolliu la que us convingui, és una bona llet. |
<<: Predicció de malalties a partir de la forma facial
>>: Les 8 accions més habituals que fan les persones quan menteixen
Per resoldre eficaçment el problema del mal d'...
En general, la mesura del sucre en sang s'ha ...
S'acosta l'estiu i, inevitablement, totho...
Les hemorroides són una malaltia comuna a la vida...
L'arròs de xiclet de préssec és ric en col·la...
Tots els pares volen que els seus fills tinguin è...
Quin és el lloc web de Mitsui Fudosan Co., Ltd.? M...
Crec que tothom està familiaritzat amb les patate...
De vegades, les femtes poden tenir molts colors, ...
Per a la gent del nord, la seva constitució tende...
Què és el lloc web de l'aeroport de Naha? L...
Hem de saber més sobre els símptomes d'algune...
En la vida social actual, cada cop han aparegut m...
Els éssers humans són criatures especialment sens...
Els pacients que pateixen berrugues anals tenen u...