Com cuinar panets al vapor en una olla d'arròs

Com cuinar panets al vapor en una olla d'arròs

El pa al vapor és una de les pastes més familiars per a nosaltres. No només és bonic en l'aspecte, sinó que també és deliciós. Menjar panets al vapor regularment pot tenir un cert paper en la conservació de la salut i la cura de la salut, i podem fer diversos tipus de bollos al vapor segons les nostres necessitats personals de nutrició. A continuació us presentarem com utilitzar una olla d'arròs elèctrica per cuinar bollos al vapor.

Bol al vapor, també conegut com mo, momo (en dialecte de Shanxi, dialecte de Shaanxi Xifu, dialecte de Fujian i del nord d'Anhui, la paraula mo és una paraula creada posteriorment. Algunes persones pensen que la paraula mo prové de la pronunciació de la paraula home en el primer dialecte Jin. Es diu mo en Guanzhong, les planes centrals i altres llocs), una pasta tradicional, feta al vapor i feta al vapor de Han forma. Originalment tenia farcit, però més tard els que no tenien farciment es deien mantou i els que tenien farcit es deien baozi. La gent sol triar els panets al vapor com a aliment bàsic.

Els panets al vapor són una antiga pasta tradicional de la nacionalitat Han, i es diu que van ser inventats per Zhuge Liang durant el període dels Tres Regnes. El Romanç dels Tres Regnes registra que Zhuge Liang va capturar a Meng Huo set vegades i, després de pacificar els bàrbars del sud, se li va impedir creuar el riu per les ànimes dels que van morir a la batalla. Zhuge Liang estava extremadament ansiós quan es va enfrontar a aquesta escena, després de moltes deliberacions, no va tenir més remei que oferir sacrificis al déu del riu, demanant-li que beneís i castigués el dimoni, i que protegís tots els éssers vius, Zhuge Liang no podia suportar l'ús de caps humans com a substitut. Així que va ordenar matar bestiar i porcs, els va embolicar amb massa i els va llançar a l'aigua com a ofrena. Més tard, la gent es va acostumar a aquest costum. Aquest és probablement l'origen de "mantou". "Home" és el mateix que "home", i "mantou" significa "mantou". Els panets al vapor s'elaboren barrejant farina amb aigua, sucre, etc., fermentant-lo i després coent-lo al vapor. El producte acabat és de forma semiesfèrica o llarga. A la regió de Jiangnan, tot tipus de pasta amb carn, verdures, pasta de mongetes i altres farcits afegits durant el procés de producció s'anomenen bollos al vapor, mentre que els bollos al vapor sense farcits s'anomenen bollos blancs al vapor. Té un gust deliciós, suau i nutritiu, i és un dels aliments bàsics indispensables a la taula. La Xina té un territori extens i nombrosos grups ètnics amb diferents gustos i mètodes de cocció. Com a resultat, s'han desenvolupat diversos tipus de bollos al vapor, com els bollos al vapor de farina de blat de moro, els bollos al vapor de carn, els bollos al vapor a la paella i els bollos al vapor .

1. Agafeu un bol gran, poseu-hi farina, afegiu-hi aigua tèbia i amasseu-lo. Afegiu-hi aigua diverses vegades fins que la massa tingui una sequedat i humitat moderades. Després d'amassar la massa, assegureu-vos que les mans, el bol i la massa estiguin llisos.

2. Deixem reposar la massa amasada durant mitja hora, després dividim-la en sis parts iguals. Amasseu la massa amb la forma que vulgueu i poseu-la al vapor de l'arròs. Aneu amb compte de no posar-los un al costat de l'altre. La massa s'expandirà després de l'escalfament i, si hi ha petits buits entre ells, es connectaran.

3. Poseu un bol d'aigua a l'olla d'arròs, premeu el botó de cocció ràpida i deixeu-ho coure durant tres minuts, poseu-ho al vapor i cuini al vapor durant quinze minuts més.

Consells

La massa ha de quedar llisa i els panets al vapor quedaran bé. Els panets al vapor es poden fer en qualsevol forma que vulgueu, cosa que és una diversió infinita.

En l'article anterior, vam presentar què són els bollos al vapor. Sabem que els bollos al vapor tenen una història molt llarga al nostre país. Podem fer diversos tipus de bollos al vapor segons les preferències personals.

<<:  Introducció als usos màgics del iogurt

>>:  Introducció als usos màgics de la pell de plàtan

Recomanar articles

Per què la suor fa olor agre?

És normal que la suor faci una olor amarga despré...

Què tal Hammerson? Comentaris de l'empresa Hammerson i informació del lloc web

Què és Hammerson Corporation? Hammerson és una con...

Què he de fer si em piquen petites butllofes a les mans?

Crec que moltes persones han tingut experiències ...

Quins són els símptomes de la flebitis del vedell?

La principal causa de la flebitis del vedell és q...

Què causa nivells elevats de troponina?

La troponina, formada per tres subunitats, T, C i...

Catifa de pell de búfal

A l'estiu, la catifa fresca es converteix, se...

Tatuatge Cover Up

La gent moderna persegueix la seva pròpia llibert...

Quan cau el cordó umbilical en un nadó?

El cordó umbilical és el pont que connecta el fet...

Manifestacions clíniques de la febre de la febre aftosa

Després de contraure la febre aftosa, un símptoma...

Quins són els efectes de l'oli d'ozó

No tothom està tan familiaritzat amb l'oli d&...

Què tal United Press International? Revisions d'UPI i informació del lloc web

Què és United Press International? United Press In...