Què és Capsanthin? La capsantina és perjudicial? Cal parlar-vos detalladament d'aquestes qüestions, perquè estan molt relacionades amb la nostra vida, alimentació i salut, i s'ha de donar prou atenció només entenent-les ens podem sentir a gust i acceptar-les amb calma. Deixa'm explicar-te què saps sobre la capsantina. La capsantina, també coneguda com a capsantina i oleorresina de pebrot, és un colorant natural extret dels pebrots. Els principals components colorants són la capsantina i la capsorubina, que són carotenoides i representen entre el 50% i el 60% del total. A més, també conté una certa quantitat d'ingredients no colorants capsaicina. Capsanthin no només té un color brillant, un alt valor de color, un fort poder de tint i un bon efecte de retenció del color, sinó que també pot allargar eficaçment la vida útil dels aliments simulats. Les seves propietats: La capsantina (soluble en aigua, soluble en oli) és un pigment natural elaborat a partir de pebrots mitjançant mètodes científics d'extracció, separació i refinament. Els ingredients principals són la capsantina i la capsantina, que són líquids solubles en oli de color vermell fosc amb un color brillant, un fort poder de coloració, resistència a la llum, la calor, l'àcid, l'àlcali i no es veuen afectats pels ions metàl·lics. Són solubles en olis i etanol, i també es poden processar especialment en pigments solubles en aigua o dispersables en aigua. Aquest producte és ric en betacarotè i vitamina C i té funcions per a la salut. S'utilitza àmpliament per acolorir diversos aliments i medicaments com ara productes aquàtics, carn, pastissos, amanides, conserves, begudes, etc. També es pot utilitzar en la producció de cosmètics. Les seves característiques rellevants: sense gust picant, color brillant, rendiment estable, bona resistència a la calor i resistència a la llum, no afectat pels canvis en el valor del pH i una forta capacitat de tenyit per als productes petroliers. Aquest producte s'ha desodoritzat i refinat repetidament, tot i que té una lleugera olor, no té gust quan s'afegeix al producte. I el seu rang d'aplicació: condiments, cremes, carns, marisc, colorant de superfície de galetes, també es pot utilitzar en pinsos, cosmètics, etc. Després d'entendre les propietats, les característiques i les aplicacions de la capsantina, entenem que és inofensiva per al cos humà a la vida diària, no hem de prestar massa atenció a aquestes i només tractar-la amb una ment normal. Així, "el menjar és la primera necessitat de la gent", així que en la nostra dieta diària només hem de prestar atenció a una combinació raonable. Desitjo que tothom estigui sans, segur i que tingui una família feliç. |
<<: Com alleujar el dolor en pacients amb siringomielia
>>: La pneumònia per aspiració posa en perill la vida?
Què és el lloc web de RSA Insurance Group? RSA Ins...
Què he de fer si la meva roba està tacada d'o...
Si el cos humà deixa de respirar, la vida s'a...
La sequedat a l'interior generalment és perju...
L'aigua és essencial per al cos humà. Tothom ...
La pitiriasi rosea és freqüent en persones joves ...
Quines són les taques blanques del polze? Els nos...
L'hemorràgia nasal és un fenomen comú a la vi...
Quin és el lloc web d'EBS TV a Corea? Educatio...
Parlant de condiments com l'essència de polla...
Algunes persones són escèptiques sobre córrer des...
El tinnitus neurològic és un tipus relativament c...
Què és el lloc web de Dell? Dell Computer és un co...
Moltes persones grans experimenten dolor a les ar...
Alguns nadons es tornen anorèxics o triguen molt ...