Què és Capsanthin? La capsantina és perjudicial? Cal parlar-vos detalladament d'aquestes qüestions, perquè estan molt relacionades amb la nostra vida, alimentació i salut, i s'ha de donar prou atenció només entenent-les ens podem sentir a gust i acceptar-les amb calma. Deixa'm explicar-te què saps sobre la capsantina. La capsantina, també coneguda com a capsantina i oleorresina de pebrot, és un colorant natural extret dels pebrots. Els principals components colorants són la capsantina i la capsorubina, que són carotenoides i representen entre el 50% i el 60% del total. A més, també conté una certa quantitat d'ingredients no colorants capsaicina. Capsanthin no només té un color brillant, un alt valor de color, un fort poder de tint i un bon efecte de retenció del color, sinó que també pot allargar eficaçment la vida útil dels aliments simulats. Les seves propietats: La capsantina (soluble en aigua, soluble en oli) és un pigment natural elaborat a partir de pebrots mitjançant mètodes científics d'extracció, separació i refinament. Els ingredients principals són la capsantina i la capsantina, que són líquids solubles en oli de color vermell fosc amb un color brillant, un fort poder de coloració, resistència a la llum, la calor, l'àcid, l'àlcali i no es veuen afectats pels ions metàl·lics. Són solubles en olis i etanol, i també es poden processar especialment en pigments solubles en aigua o dispersables en aigua. Aquest producte és ric en betacarotè i vitamina C i té funcions per a la salut. S'utilitza àmpliament per acolorir diversos aliments i medicaments com ara productes aquàtics, carn, pastissos, amanides, conserves, begudes, etc. També es pot utilitzar en la producció de cosmètics. Les seves característiques rellevants: sense gust picant, color brillant, rendiment estable, bona resistència a la calor i resistència a la llum, no afectat pels canvis en el valor del pH i una forta capacitat de tenyit per als productes petroliers. Aquest producte s'ha desodoritzat i refinat repetidament, tot i que té una lleugera olor, no té gust quan s'afegeix al producte. I el seu rang d'aplicació: condiments, cremes, carns, marisc, colorant de superfície de galetes, també es pot utilitzar en pinsos, cosmètics, etc. Després d'entendre les propietats, les característiques i les aplicacions de la capsantina, entenem que és inofensiva per al cos humà a la vida diària, no hem de prestar massa atenció a aquestes i només tractar-la amb una ment normal. Així, "el menjar és la primera necessitat de la gent", així que en la nostra dieta diària només hem de prestar atenció a una combinació raonable. Desitjo que tothom estigui sans, segur i que tingui una família feliç. |
<<: Com alleujar el dolor en pacients amb siringomielia
>>: La pneumònia per aspiració posa en perill la vida?
Quan arriba l'estiu, a moltes persones els ag...
No importa el que faci la gent, si fan el mateix ...
No prestar atenció a la dieta correcta o a les co...
L'aplàsia pura dels glòbuls vermells és causa...
La fibril·lació auricular es produeix principalme...
Els pacients diagnosticats de colesterol alt han ...
Com tots sabem, l'anquilostomia és una malalt...
Com tots sabem, la talassofòbia és un tipus de fò...
Hi ha moltes raons per a un cuir cabellut fred, c...
Què és el lloc web del Saudi Bin Laden Group? Saud...
Ara que les condicions de vida de les persones ha...
Els problemes dentals són molt dolorosos i afecta...
Què és el lloc web de la Unió de Nacions Sud-ameri...
Què és Arrow Electronics? Arrow Electronics és un ...
En termes generals, els criteris de selecció de l...