El te té una llarga història i hi ha molts tipus de te En general, hi ha més zones productores de te al sud perquè el seu clima és adequat per al creixement del te. Llavors, quant sabem tots sobre el te? Saps com es fa el te? Fem una ullada a com es fa el te. 1. Cribratge: Utilitzeu garbells de malla de bambú per classificar les fulles fresques collides segons diferents varietats de fulles fresques, fulles assolellades i fulles plujoses, fulles fresques collides al matí i fulles fresques collides a la tarda, traieu les fulles trencades i altres matèries estranyes i col·loqueu-les per separat. 2. Repartiu les fulles fresques tamisades a l'interior d'una cistella de bambú ventilada i neta. El gruix ha de ser de (5-10) cm. Les fulles d'aigua de pluja o les fulles fresques amb un alt contingut d'aigua s'han d'escampar ben fines, mentre que les fulles assolellades o les fulles fresques que s'utilitzen al migdia o a la tarda s'han d'escampar suaument a l'interior i s'ha d'evitar la temperatura de 2 ℃. El temps d'escampament s'ha de controlar a (2-6) hores segons el grau de les fulles fresques. Quan l'olor verda desapareixerà, les fulles es tornen suaus i la pèrdua d'aigua de les fulles fresques es pot processar el mateix dia. 3. Olla crua S'utilitza una olla especial de ferro per fregir el te, amb un diàmetre de boca de 84 cm (polit i llisa prèviament per estar lliure d'òxid). Utilitzeu llenya seca com a combustible per a l'olla. La temperatura de l'olla ha de ser (140-160) ℃. Poseu uns 500 g de fulles fresques a cada olla. Una mica més ràpid després de (3-4) minuts, quan les fulles verdes estiguin toves, utilitzeu la punta del mànec de te per recollir les fulles verdes i fregueu-les suaument en cercles a l'olla (utilitzeu el mànec de te per girar les fulles de te que s'han marcit de manera natural al llarg de la inclinació de l'olla. Les fulles verdes es suavitzen i s'enrotllen, inicialment formant tires soltes, i les tiges tendres no es poden trencar. A continuació, utilitzeu un mànec de te per escombrar totes les fulles de te a l'olla el més ràpidament possible. El temps de cocció és de (7-10) minuts i el contingut d'humitat de les fulles de te és d'un 55%. Per a les fulles fresques mullades per la pluja o la rosada, la temperatura del foc s'ha d'augmentar en (10-15) ℃, i s'han de girar i agitar amb freqüència. Les fulles joves contenen més humitat, de manera que la temperatura del foc ha de ser lleugerament més alta i els moviments han de ser suaus. 4. Cuinar l'olla Té les mateixes especificacions que l'olla crua, està disposada una al costat de l'altra amb l'olla crua i està inclinada a 40°. L'operació comença immediatament després de rebre les fulles de te de l'olla crua. La temperatura de l'olla és de (80-100) ℃ Comenceu utilitzant el mànec de te i utilitzeu primer la punta del mànec per trencar la bola de te, després feu servir la punta del mànec per enrotllar les fulles de te, continueu "embolicant i pastant", afluixeu-les de tant en tant i repetiu aquest procés. ". Quan les fulles de te estiguin lleugerament ajustades i rectes i no s'enganxin entre elles, utilitzeu la mà per "ordenar les fulles" (la palma cap avall, el polze i el dit índex lleugerament oberts en una forma de "vuit" i els altres tres dits junts amb el dit índex, lleugerament doblegats cap a dins, per formar la boca d'un tigre, deixeu-los agafar la palma per agafar-les plenament). A continuació, a una alçada d'uns 10 cm del centre de l'olla, utilitzeu el canell per llançar algunes de les fulles de te a la mà de la "boca del tigre", escampeu-les i llenceu-les a la vora superior de la tetera. Les fulles de te tornaran a rodar de manera natural al centre de l'olla al llarg de l'olla inclinada i gradualment. Tot el procés dura uns (7-10) minuts quan el contingut d'humitat és d'uns 30%, netegeu-lo immediatament de l'olla i esteneu-lo sobre un recol·lector. Les presentacions anteriors són els mètodes de fer te. Entenem aquests mètodes? El bon te ha de passar per milers de processos per produir-se, de manera que per a molts agricultors de te, la temporada de collita del te és alhora una cosa dura i feliç per a ells. Gràcies al seu esforç, podem beure diferents tipus de te. Així que també hem d'agrair el treball dur d'aquesta gent. |
<<: Quan és el moment més efectiu per exercitar els músculs abdominals?
>>: Quines són les causes i els tractaments del perfeccionisme trastorn obsessiu-compulsiu?
El tamboret negre quan va al lavabo pot ser degut...
Pel que fa a l'etiqueta de taula japonesa, el...
Avui en dia, cada cop més pacients pateixen migra...
Amb els canvis en els factors ambientals i com mo...
Les roses eren originalment plantes ornamentals, ...
Què és Pull&Bear? Pull&Bear és una marca d...
Els implants dentals anteriors tenen grans avanta...
Si el teu cabell és prim i propens a la caiguda d...
A la primavera, plou tot el temps i el clima és m...
Què és el lloc web Daily Photo News? El Daily Grap...
Les sabates són una necessitat a la vida. Tots po...
Beure te és en realitat un molt bon hàbit per a l...
Quin és el lloc web de Singapore Golden Eagle Grou...
Les al·lèrgies al pol·len dels ulls sovint causen...
La vestibulitis és causada principalment per la i...