Com es fa el te?

Com es fa el te?

El te té una llarga història i hi ha molts tipus de te En general, hi ha més zones productores de te al sud perquè el seu clima és adequat per al creixement del te. Llavors, quant sabem tots sobre el te? Saps com es fa el te? Fem una ullada a com es fa el te.

1. Cribratge: Utilitzeu garbells de malla de bambú per classificar les fulles fresques collides segons diferents varietats de fulles fresques, fulles assolellades i fulles plujoses, fulles fresques collides al matí i fulles fresques collides a la tarda, traieu les fulles trencades i altres matèries estranyes i col·loqueu-les per separat.

2. Repartiu les fulles fresques tamisades a l'interior d'una cistella de bambú ventilada i neta. El gruix ha de ser de (5-10) cm. Les fulles d'aigua de pluja o les fulles fresques amb un alt contingut d'aigua s'han d'escampar ben fines, mentre que les fulles assolellades o les fulles fresques que s'utilitzen al migdia o a la tarda s'han d'escampar suaument a l'interior i s'ha d'evitar la temperatura de 2 ℃. El temps d'escampament s'ha de controlar a (2-6) hores segons el grau de les fulles fresques. Quan l'olor verda desapareixerà, les fulles es tornen suaus i la pèrdua d'aigua de les fulles fresques es pot processar el mateix dia.

3. Olla crua

S'utilitza una olla especial de ferro per fregir el te, amb un diàmetre de boca de 84 cm (polit i llisa prèviament per estar lliure d'òxid). Utilitzeu llenya seca com a combustible per a l'olla. La temperatura de l'olla ha de ser (140-160) ℃. Poseu uns 500 g de fulles fresques a cada olla. Una mica més ràpid després de (3-4) minuts, quan les fulles verdes estiguin toves, utilitzeu la punta del mànec de te per recollir les fulles verdes i fregueu-les suaument en cercles a l'olla (utilitzeu el mànec de te per girar les fulles de te que s'han marcit de manera natural al llarg de la inclinació de l'olla. Les fulles verdes es suavitzen i s'enrotllen, inicialment formant tires soltes, i les tiges tendres no es poden trencar. A continuació, utilitzeu un mànec de te per escombrar totes les fulles de te a l'olla el més ràpidament possible. El temps de cocció és de (7-10) minuts i el contingut d'humitat de les fulles de te és d'un 55%. Per a les fulles fresques mullades per la pluja o la rosada, la temperatura del foc s'ha d'augmentar en (10-15) ℃, i s'han de girar i agitar amb freqüència. Les fulles joves contenen més humitat, de manera que la temperatura del foc ha de ser lleugerament més alta i els moviments han de ser suaus.

4. Cuinar l'olla

Té les mateixes especificacions que l'olla crua, està disposada una al costat de l'altra amb l'olla crua i està inclinada a 40°. L'operació comença immediatament després de rebre les fulles de te de l'olla crua. La temperatura de l'olla és de (80-100) ℃ Comenceu utilitzant el mànec de te i utilitzeu primer la punta del mànec per trencar la bola de te, després feu servir la punta del mànec per enrotllar les fulles de te, continueu "embolicant i pastant", afluixeu-les de tant en tant i repetiu aquest procés. ". Quan les fulles de te estiguin lleugerament ajustades i rectes i no s'enganxin entre elles, utilitzeu la mà per "ordenar les fulles" (la palma cap avall, el polze i el dit índex lleugerament oberts en una forma de "vuit" i els altres tres dits junts amb el dit índex, lleugerament doblegats cap a dins, per formar la boca d'un tigre, deixeu-los agafar la palma per agafar-les plenament). A continuació, a una alçada d'uns 10 cm del centre de l'olla, utilitzeu el canell per llançar algunes de les fulles de te a la mà de la "boca del tigre", escampeu-les i llenceu-les a la vora superior de la tetera. Les fulles de te tornaran a rodar de manera natural al centre de l'olla al llarg de l'olla inclinada i gradualment. Tot el procés dura uns (7-10) minuts quan el contingut d'humitat és d'uns 30%, netegeu-lo immediatament de l'olla i esteneu-lo sobre un recol·lector.

Les presentacions anteriors són els mètodes de fer te. Entenem aquests mètodes? El bon te ha de passar per milers de processos per produir-se, de manera que per a molts agricultors de te, la temporada de collita del te és alhora una cosa dura i feliç per a ells. Gràcies al seu esforç, podem beure diferents tipus de te. Així que també hem d'agrair el treball dur d'aquesta gent.

<<:  Quan és el moment més efectiu per exercitar els músculs abdominals?

>>:  Quines són les causes i els tractaments del perfeccionisme trastorn obsessiu-compulsiu?

Recomanar articles

El seleni en pols és tòxic?

A mesura que la pressió laboral de les persones a...

Què passa si una persona no miop porta ulleres?

Molta gent es pregunta què passarà si les persone...

Què poden menjar els pacients grans amb pneumònia?

Per a les persones grans, a mesura que envelleixe...

Quins són els efectes secundaris dels preservatius?

Com a eina anticonceptiva, els preservatius són m...

Nou errors en l'assistència sanitària Encara us voleu enganyar?

La dieta científica sempre ha estat el primer tem...

Quants dies és millor per a dejuni i desintoxicació Depèn de la teva situació?

La raó per la qual la nostra salut empitjora és q...

Símptomes de deficiència de vitamina E

La manca de nutrients que necessita el cos humà p...

Com tractar la queilitis als llavis?

Si pateix queilitis, cal un tractament farmacològ...

Quins aliments menjar per a la boca seca

Les persones que pateixen sovint de boca seca pod...

Quins són els mètodes d'ortodòncia?

L'ortodòncia es refereix al mètode de correcc...

Què tal comprar a Cecil? Revisions de compres de Cecil i informació del lloc web

Què és Cecil Shopping? Cecile és un lloc web japon...

Beure aigua engreixarà?

No podem viure sense aigua cada dia, l'aigua ...

15 senyals d'advertència que pot estar sobrecarregat

Signe 1 d'excés de treball: els ulls se sente...

La cirrosi hepàtica en fase tardana és greu. Quins són els símptomes?

En l'etapa tardana de la cirrosi hepàtica, el...