Com podem dir pel nom literal, les llavors d'Artemisia són les llavors d'una planta que creix a la sorra. La goma de llavors d'Artemisia és una goma de resina vegetal que absorbeix l'aigua gairebé mil vegades en una solució aquosa per formar un gel connectiu resistent. És un aglutinant natural que millora el gluten per a la farina comestible agent i s'utilitza àmpliament a les indústries de processament d'aliments i fideus. Efectes i eficàcia: La goma Artemisia sphaerocephala té un alt reforç i una alta viscositat. La goma d'Artemisia sphaerocephala absorbeix aigua per formar un gel floculós, que és un fort aglutinant per a la massa i millora significativament la força del gluten de la farina. Es pot utilitzar com a regulador de la massa. s de 2 a 5 vegades, redueix el trencament dels fideus i redueix els costos de producció. La viscositat de la solució de cola d'absenc a l'1% pot arribar als 900 Pa.s, que és unes 1800 vegades la de la gelatina de la mateixa concentració i 12 vegades la de l'alginat de sodi. La goma d'artemisia té una forta força complexant i d'unió en la farina, especialment en la farina inferior i la massa de farina integral sense gluten, que augmenta la taxa de producció de gluten en un 2-3%. Al mateix temps, el temps d'estabilitat de la farina es perllonga, es redueix el valor de descomposició i el valor energètic de la massa s'incrementa significativament, la qual cosa equival a una millora de la qualitat del producte al llarg del temps , amb resultats evidents. La goma d'Artemisia sphaerocephala s'utilitza àmpliament en la producció de fideus secs, tallarines a rodanxes, fideus instantanis, fideus d'arròs, productes de fideus multigraus i diversos aliments de fideus congelats ràpids d'Artemisia sphaerocephala la resistència a la cocció, i evitar que la sopa es torni pastosa. En la producció de pa, Artemisia siler gum pot fer que la farina augmenti ràpidament, el pa tingui una textura delicada i blanca, un aspecte gruixut, un color bonic, no fàcil de col·lapsar, una alta taxa de rendiment i pot allargar la vida útil sense envellir ni desfer-se. La goma d'Artemisia sphaerocephala té una alta estabilitat d'espessiment i una gran capacitat de suspensió. Els experiments han demostrat que, a més dels seus forts efectes d'unió i enfortiment a la indústria del gra i diversos fideus bullits, també és molt adequat com a espessidor per a productes carnis. També es pot utilitzar com a agent espumant en pastissos i gelats, millorador de gel en gelatina i àspic, millorador de textura espessidor en melmelades, begudes i productes alimentaris i conservants de llaunes i llaunes. mp alimentació de pellets. La singularitat i l'ampli espectre de la goma Artemisia s'han de desenvolupar encara més en medicina, indústria i altres camps. utilitzar: |
<<: Què és la teanina? Quins són els efectes i les funcions de la teanina?
>>: Quina és la manera correcta de prendre oli de peix i lecitina?
Les dones necessiten un cert període d'adapta...
Moltes persones probablement no saben què és la g...
L'asma, tots sabem de quin tipus de malaltia,...
Avui en dia, hi ha moltes maneres diferents de pe...
Quina és la web de Roger Dubuis? Roger Dubuis és u...
La malaltia mental sempre ha estat un factor molt...
Hi ha moltes coses a les quals els pacients amb c...
A causa de moltes activitats socials a la vida, s...
Les malalties de la columna són difícils de tract...
Què és el lloc web d'Austrian Airlines? Austri...
Crec que tothom està familiaritzat amb la gota. H...
És inevitable que hi hagi petites diferències ent...
En realitat, el glioma també s'anomena glioma...
En general, la majoria de la gent pot menjar alvo...
Les flors de Sophora són una espècie de fruita qu...