Com podem dir pel nom literal, les llavors d'Artemisia són les llavors d'una planta que creix a la sorra. La goma de llavors d'Artemisia és una goma de resina vegetal que absorbeix l'aigua gairebé mil vegades en una solució aquosa per formar un gel connectiu resistent. És un aglutinant natural que millora el gluten per a la farina comestible agent i s'utilitza àmpliament a les indústries de processament d'aliments i fideus. Efectes i eficàcia: La goma Artemisia sphaerocephala té un alt reforç i una alta viscositat. La goma d'Artemisia sphaerocephala absorbeix aigua per formar un gel floculós, que és un fort aglutinant per a la massa i millora significativament la força del gluten de la farina. Es pot utilitzar com a regulador de la massa. s de 2 a 5 vegades, redueix el trencament dels fideus i redueix els costos de producció. La viscositat de la solució de cola d'absenc a l'1% pot arribar als 900 Pa.s, que és unes 1800 vegades la de la gelatina de la mateixa concentració i 12 vegades la de l'alginat de sodi. La goma d'artemisia té una forta força complexant i d'unió en la farina, especialment en la farina inferior i la massa de farina integral sense gluten, que augmenta la taxa de producció de gluten en un 2-3%. Al mateix temps, el temps d'estabilitat de la farina es perllonga, es redueix el valor de descomposició i el valor energètic de la massa s'incrementa significativament, la qual cosa equival a una millora de la qualitat del producte al llarg del temps , amb resultats evidents. La goma d'Artemisia sphaerocephala s'utilitza àmpliament en la producció de fideus secs, tallarines a rodanxes, fideus instantanis, fideus d'arròs, productes de fideus multigraus i diversos aliments de fideus congelats ràpids d'Artemisia sphaerocephala la resistència a la cocció, i evitar que la sopa es torni pastosa. En la producció de pa, Artemisia siler gum pot fer que la farina augmenti ràpidament, el pa tingui una textura delicada i blanca, un aspecte gruixut, un color bonic, no fàcil de col·lapsar, una alta taxa de rendiment i pot allargar la vida útil sense envellir ni desfer-se. La goma d'Artemisia sphaerocephala té una alta estabilitat d'espessiment i una gran capacitat de suspensió. Els experiments han demostrat que, a més dels seus forts efectes d'unió i enfortiment a la indústria del gra i diversos fideus bullits, també és molt adequat com a espessidor per a productes carnis. També es pot utilitzar com a agent espumant en pastissos i gelats, millorador de gel en gelatina i àspic, millorador de textura espessidor en melmelades, begudes i productes alimentaris i conservants de llaunes i llaunes. mp alimentació de pellets. La singularitat i l'ampli espectre de la goma Artemisia s'han de desenvolupar encara més en medicina, indústria i altres camps. utilitzar: |
<<: Què és la teanina? Quins són els efectes i les funcions de la teanina?
>>: Quina és la manera correcta de prendre oli de peix i lecitina?
El nucli de l'alvocat també és un aliment amb...
Tots sabem que una vegada que hi ha un problema a...
Els pacients amb prolapse rectal haurien de prest...
Els quists renals són una malaltia molt greu per ...
La tardor és la millor època per menjar crancs. E...
Molta gent pensa que les taques negres i els luna...
Quan la gent viatja, de vegades es troben amb ser...
El virus del CMV és un tipus de virus El seu nom ...
La tardor ha passat i ja fa temps que ha arribat ...
Quin és el lloc web de l'RB Leipzig? RasenBall...
Moltes persones estan molt angoixades per l'o...
Avui en dia, la gent està prestant cada cop més a...
Què és Solidays? Soliddays és el segon festival de...
La malaltia de pedra és relativament freqüent, i ...
Què és Jordan Ali Bank? Jordan Ahli Bank és el pri...