Algunes dones o homes tenen mal de cap per cuinar. Els plats que preparen estan cremats o no són prou saborosos, crec que tothom tindrà aquest problema quan comencin a cuinar. De vegades posar massa d'un o massa poc d'un altre afectarà el gust final. A continuació, l'editor presenta 10 consells per fer que les verdures sofregits siguin més oloroses, vine a donar-hi un cop d'ull! Consells per afegir vinagre: per als plats calents que requereixen vinagre, aboqueu el vinagre per la vora de l'olla abans de treure l'olla del foc. Això farà que el plat sigui més suau i més ric en sabor que abocar-lo directament al plat. Condiment de cervesa: quan es fa diversos plats freds a l'estiu, afegir una quantitat adequada de cervesa pot millorar el sabor i l'aroma. Cuinar verdures amb aigua bullint: En sofregir verdures, utilitzeu aigua bullint per coure-les D'aquesta manera, les verdures quedaran tendres i tindran bon color. Si utilitzeu aigua normal per demanar plats, afectarà la cruixent. Consells per afegir sal a l'hora de cuinar: si utilitzeu oli animal per cuinar, el millor és afegir sal abans d'afegir les verdures. Això pot reduir la quantitat d'organoclors residuals a l'oli animal i és beneficiós per al cos humà. Si utilitzeu oli de cacauet per cuinar, també heu d'afegir sal abans d'afegir les verdures. Això és perquè l'oli de cacauet pot contenir aflatoxina i el iodur de la sal pot eliminar aquesta substància nociva. Perquè els plats sofregits siguin boníssims, afegiu-hi una mica de sal al principi i, a continuació, amaniu-los un cop els plats estiguin cuits. Si utilitzeu oli de soja, oli de te o oli de colza, primer heu de posar les verdures i després afegir-hi sal. Això pot reduir la pèrdua de nutrients a les verdures. Proporció de salsa agredolça: no importa quins plats agredolços feu, sempre que els barregeu en una proporció de 2 parts de sucre per 1 part de vinagre, podeu obtenir un efecte agredolç. Preparació de xarop de sucre per a verdures confitades: En preparar l'almívar de sucre per a verdures confitades, afegiu a cada plat un gra d'alum de la mida d'un gra d'arròs. Ús del vi per fer amanida: si el vi es guarda massa temps després d'obrir l'ampolla, es convertirà en "vinagre" i tindrà una olor aromàtica, que és molt deliciosa quan s'utilitza per fer amanida. Conservació del gingebre fresc: el gingebre fresc s'ha d'enterrar en sorra groga que es manté humida en tot moment. Com eliminar el picant de la mostassa: barregeu la mostassa amb aigua (en una pasta espessa), poseu-la en un recipient i rostiu-la al foc, o coeu-la al vapor una estona per eliminar-ne una mica de picant. La coliflor amb llet és més blanca i tendra: en sofregir la coliflor, afegiu 1 cullerada de llet perquè el producte acabat sigui més blanc i tendre. Eviteu utilitzar massa oli a l'hora de cuinar En sofregir verdures, utilitzeu una quantitat adequada d'oli, no massa. Com que s'utilitza massa oli en els plats de cuina, és difícil que els condiments penetrin a l'interior, cosa que afectarà directament el gust dels plats. Al mateix temps, si s'utilitza massa oli, una capa d'oli estarà envoltada pel menjar i el suc digestiu gastrointestinal no pot contactar completament amb el menjar. Eviteu sobreescalfar l'oli de cuina En fregir, l'oli es sobreescalfa i apareixerà un compost esteàric gruixut a la part inferior de la capa d'oli. Aquesta substància pot causar gastritis àcida i úlceres gàstriques i, amb el temps, pot provocar càncer. Per tant, eviteu sobreescalfar l'oli durant la cocció. Els anteriors són alguns mètodes compilats per l'editor sobre com fer que la cuina sigui més deliciosa. Val la pena assenyalar que ara moltes persones pensen que la seva pròpia cuina és més saludable i higiènica. De fet, alguns mètodes de cocció són incorrectes i perjudicials per al cos. Per tant, cal observar els dos tabús de cuina anteriors mentre gaudiu de la diversió de cuinar. |
<<: Quants mesos és adequat per complementar l'àcid fòlic?
>>: L'úter està a l'esquerra o a la dreta?
A mesura que el clima es fa més calent, moltes pe...
Crec que tothom vol tenir els cabells negres i br...
Hi ha molts tipus de pròtesis, incloent implants ...
Crec que molta gent sap el perjudicial que és fum...
El sofre és una matèria primera química i també u...
L'anomenat anticonceptiu d'emergència és ...
El coll rígid és una malaltia molt freqüent a la ...
L'agent fluorescent és una matèria primera qu...
La vitamina A té un paper important en la diferen...
La malaltia de Parkinson primària és un tipus de ...
Què és BH Bikes? BH Bikes és el fabricant de bicic...
Una de les malalties orals més freqüents són les ...
Quan es tracta de la immunoglobulina humana, crec...
La gent moderna està sota una pressió laboral cre...
Alguna vegada has parat atenció als avantatges i ...