La poma de cera és una fruita i el seu valor nutricional també és alt. Per exemple, la poma de cera és rica en aigua i és una fruita que elimina la calor i alleuja la calor de l'estiu. A més, també es pot utilitzar com a medicament, que té l'efecte d'humitejar els pulmons i alleujar la tos. Les pomes de cera no només es poden menjar crues, sinó que també es poden barrejar amb fruites com les pomes, assecar-se en fruita confitada o esprémer-les en suc per consumir-les. Tanmateix, com que és una fruita freda, menjar-ne massa afectarà el vostre cos. Aquí us presentarem els tabús de menjar pomes de cera. Tabús sobre menjar poma de cera 1. Els pacients amb diabetis o restrenyiment no han de menjar massa. 2. Les persones amb melsa i estómac dèbils no haurien de menjar massa, ja que menjar massa pot provocar diarrea. 3. Les pomes de cera no són resistents a l'emmagatzematge i només es poden emmagatzemar una setmana a temperatura ambient. Per tant, s'han de menjar el més aviat possible després de la compra. 4. És més probable que la brutícia s'amagui a la part inferior de la poma de cera, així que esbandiu-la amb aigua, és millor remullar-la amb aigua salada abans de menjar-la. Com triar delicioses pomes de cera 1. Talla . En general, el nombre de grans per gat s'utilitza com a estàndard 4 grans o menys per gat és de qualitat superior, 4-5 grans per gat és de qualitat mitjana-alta, 5-6 grans per gat és de qualitat mitjana, 6-7 grans per gat és de qualitat inferior i més de 7 grans per gat és de baixa qualitat. 2. Dolça . En general, els consumidors només poden distingir el nivell de dolçor pel seu "gust" subjectiu. La dolçor varia de persona a persona i, generalment, es mesura amb un metre Brix (Brix 0-32%) és extremadament dolç, 12-15 graus és molt dolç, 10-12 graus és dolç, no és dolç i per sota. 3. Qualitat de la carn . Els consumidors poden tallar la poma de cera per la meitat amb un ganivet. Com més gruixuda sigui la polpa i menys esponjosa (és a dir, esponjosa al mig), millor serà la qualitat. 4. Color . El color no té una relació absoluta amb el gust de les pomes de cera, i canvia amb les estacions. En general, el color és més fosc a l'hivern (de vegades tan fosc com el morat fosc, a mesura que el clima es va escalfant, el color de les pomes de cera es torna més clar). En termes generals, com més s'acosta el color de les pomes de cera d'hivern al violeta, més madures són i més gran és el seu contingut de sucre Com més brillant és la pell quan s'eixuga suaument amb un drap, més qualitat. La brillantor de la pell també està relacionada amb el gruix de la carn, més gruixuda és la carn, però, no és així si la carn està massa cuita, la seva brillantor serà més lleugera i tèrbola, però el seu sabor no es veurà afectat. Un altre cas especial és que si la fruita de la poma de cera està exposada a massa llum solar, el seu pigment es destruirà i es tornarà blanca si està prou madura, es convertirà en un groc lletós, tot i que el color no és bonic. |
<<: Com resoldre l'espina bífida?
Crec que a la vida diària molts dels meus amics p...
Tot i que rentar-se la cara pot semblar normal, e...
El mal d'esquena és molt comú, però el que ca...
El que més es preocupen les amigues són les taque...
La llengua pot distingir els cinc sabors i és un ...
Què és el cardamom? Aquesta pregunta desconcerta ...
L'aperitiu, també conegut com a vi abans del ...
A la vida, algunes persones experimentaran inflor...
Què és el lloc web de Pentax? PENTAX és una famosa...
El funcionament de l'ordinador pot causar mol...
Tothom té venes al cos, que també es coneixen hab...
Què és el web del Centre de Formació de Periodiste...
La infecció i l'ulceració de la pell són caus...
Quin és el lloc web de Japan Maeda Construction? M...
Què és el lloc web de l'examen LSAT? LSAT (Pro...