Pu'er és un dels tes més populars, no només pel seu sabor únic i ric aroma, sinó també perquè té certs beneficis per a la salut humana: enfortiment de les dents, anti-envelliment, etc. Encara que a moltes persones els agrada beure Pu'er, no poden distingir entre Pu'er cuit i Pu'er cru. Es poden distingir pel color, l'aroma, el gust, el color de la sopa, etc. Permeteu-me que us expliqui els detalls amb detall. Procés de producció de Pu'er cru: després de collir les fulles fresques, es marceixen (marciment significa fregir les fulles fresques en una paella per alliberar la humitat de les fulles), s'enrotllen i s'assequen al sol (el te Pu'er s'ha d'assecar al sol, com el te verd normal, que es fregeix directament, s'asseca i es cuita al vapor). Cuit al vapor a alta temperatura (per fer-lo suau i humit, que és convenient per donar-li forma), es posa en un motlle fix per donar-li forma i després s'asseca al sol per convertir-se en un producte de te comprimit, que es converteix en un pastís cru, o diversos tipus de maons, i Tuo. El color i l'aroma dels pastissos de te: les fulles de te dels pastissos de te són principalment verdes i verd fosc, i algunes es tornen grogues i vermelles, normalment, l'olor dels pastissos de te nous no és evident (l'olor aquí no és l'olor de la sopa de te, però l'olor que s'olor directament a la superfície del pastís s'exposarà a una temperatura elevada). Sabor: El gust és fort i irritant si s'escalfa a alta temperatura, la sopa de te serà fragant i l'aigua serà dolça i fina, amb una lleugera astringència. Color de la sopa: principalment groc verd i turquesa. Procés de producció de te cuit: després de la recollida de les fulles fresques, es marceixen, s'enrotllen i s'assequen per convertir-se en te solt cru, o te verd assecat al sol. aigua i afegir humitat, apilar i girar regularment. Aquest procés actualment només triga uns 30 dies. La tecnologia d'apilament va ser experimentada amb èxit per Kunming Tea Factory el 1973. En altres paraules, tot el te cuinat abans de 1973 era fals, i no hi havia te cuit abans de 1973. Color i aroma del pastís de te: les fulles de te del pastís de te són negres o marró vermellós, i alguns brots són de color groc daurat fosc, amb una forta olor fermentada, semblant a la de floridura, les que tenen una olor lleugerament fermentada, i les molt fermentades tenen una olor de palla humida. Sabor: Espess i dolç, gairebé no amarg i resistent al remull. Color de la sopa: el refresc lleugerament fermentat és majoritàriament de color vermell fosc, mentre que el refresc molt fermentat és majoritàriament negre. Després de llegir el contingut anterior, crec que podeu distingir entre Pu'er madur i Pu'er cru Les persones a qui els agrada el Pu'er cru ja no sospiraran perquè han comprat el Pu'er madur equivocat. De fet, la major part del te Pu'er que hi ha al mercat és Pu'er madur, perquè el gust amarg del Pu'er cru és difícil d'acceptar per a la majoria de la gent, però una vegada que t'hi acostumes, tastaràs la dolçor després de l'amargor. |
<<: Com resoldre el cabell gras a la cara
>>: Encara puc consumir oli caducat?
La gent moderna té mals hàbits oculars i sovint u...
Què és Somerville College, Oxford? El Somerville C...
Tothom vol tenir una cara guapa o bonica Una cara...
Un nou estudi ha descobert que les mans humanes e...
Molts amics mengen massa aliments fregits i es pr...
L'alopècia areata és ara una malaltia molt co...
Per a qualsevol, dormir és la millor manera de de...
L'exercici és un mètode comú de cura de la sa...
L'exercici és la millor manera de mantenir el...
Les pastilles de melatonina no són el que anomene...
El quist aracnoideo és una malaltia poc freqüent,...
Els punts negres es formen quan la secreció exces...
El que les dones no poden tolerar més són els sig...
Les dones embarassades han de tenir molta cura am...
Red Wing Shoes_Què és Red Wing? Red Wing Shoes és ...