L'asma és una malaltia respiratòria comuna, una malaltia intractable reconeguda, i una de les causes actuals de mort és crònica i es repeteix, causant dificultat per respirar, opressió al pit i dificultat per respirar. Deixa'm que t'ho parli ara. Menjar adequat 1. Selecció d'aliments bàsics i fesols: Els requeriments calòrics són semblants als de la gent normal, i no hi ha requisits especials. Els principals aliments que aporten calories es poden consumir segons la dieta habitual del pacient, i es poden menjar més productes de soja com el tofu. 2. Elecció de carn, ous i llet: a causa de l'asma recurrent, la malaltia de llarga durada i la debilitat física, la resistència del pacient es redueix, per la qual cosa s'ha de donar prou proteïna a la dieta per satisfer les necessitats de l'organisme. 3. Elecció de verdures i fruites: S'aconsella menjar més verdures i fruites fresques. 4. Elecció de fruites: Menjar quantitats adequades de peres, cítrics, nespres, grans de nous, plàtans, llavors de sèsam, mel, etc. pot ajudar a facilitar els moviments intestinals, reduir la pressió abdominal i prevenir atacs d'asma. 5. Altres: Les fruites riques en calci inclouen l'arç i els cítrics, que també són rics en vitamina C. Els fruits secs com les ametlles, les llavors de meló, les nous i les avellanes també són riques en calci. Tabús dietètics 1. Eviteu menjar aliments massa dolços o massa salats. El que la medicina xinesa anomena "asma dolça" i "asma salada" es produeix per menjar aliments massa dolços o massa salats. 2. Eviteu menjar aliments irritants i aliments que produeixen gasos. Els aliments irritants inclouen els xiles, els grans de pebre, el fonoll, la mostassa, el curri en pols, el cafè, el te fort, etc. El consum excessiu d'aquests aliments pot induir asma, per la qual cosa s'han d'evitar en la mesura del possible. 3. Queda prohibit fumar i beure. Fumar pot desencadenar asma, com s'ha esmentat anteriorment. Beure vi dolç, licor fort i licor pot ajudar a que el foc produeixi flegma, que no és bo per a l'asma. 4. Altres aliments tabú inclouen la corvina groga, les gambes seques, les gambes, el cranc, el xile, el refresc, la soja, el moniato, la patata, el salmó, la carn grassa, la mostassa xinesa, les verdures de mostassa, la carbassa, els grans d'arròs, etc. Els pacients no haurien de menjar aliments crus, freds o irritants, ni tampoc haurien de menjar aliments lleugers. No haurien de menjar aliments rics en proteïnes, com ara productes lactis i ous no és bo per a l'estat. |
<<: Què fer si la membrana timpànica es trenca traumàticament?
>>: Què he de fer si els atacs d'asma es repeteixen?
El refredat és una malaltia molt freqüent que pot...
Què són els batecs cardíacs prematurs Moltes pers...
Moltes persones no en saben gaire sobre els quist...
Quin és el lloc web de l'ambaixada de Polònia ...
És molt comú tenir taques blanques a les dents, p...
La picor d'oïda és un fenomen comú. Algunes p...
Si la roba blanca es taca amb oli, tota la peça d...
Mazars_Què és Mazars? Mazars Group és una empresa ...
La cal·ligrafia és un dels tresors nacionals de l...
Quin és el lloc web de Colette Paris? Colette, la ...
Encara que la menstruació és un fenomen que causa...
Segons les darreres investigacions, els aliments ...
L'aigua que bevem a la nostra vida diària té ...
Sentia que em picaven les mans, així que les vaig...
El fetge gras és una malaltia molt freqüent, per ...