Si la malaltia coronària no es pren seriosament, pot provocar una mort sobtada. Les principals causes dels atacs de coronària són l'excitació emocional, l'augment de la força física, els canvis estacionals i el tabaquisme i el consum intensos, per tant, si voleu mantenir-vos allunyats d'aquestes malalties, en segon lloc, podeu utilitzar la teràpia dietètica. Llavors, quines són les verdures que les persones amb malaltia coronària no poden menjar? Pel que fa a quines verdures no han de menjar les persones amb malaltia coronària, els metges ens diuen que un dels factors de risc de la malaltia coronària és una dieta alta en greixos, per la qual cosa els aliments que no s'han de menjar inclouen llet sencera, nata, rovells d'ou, carn de porc grassa, xai gras, vedella grassa, fetge, vístols, mantega, oli, etc s'utilitzen amb moderació, el sofregit o la planxa no són aptes per cuinar. Si voleu alleujar els símptomes de la malaltia coronària, també heu de parar atenció als següents principis de la vostra dieta: 1. Controlar el greix i el colesterol Mantenir una dieta lleugera i controlar la ingesta d'aliments rics en greixos i colesterol. Com les desposses d'animals, el greix, etc. La ingesta de colesterol s'ha de controlar per sota dels 300 mg/dia. Les persones majors de 40 anys haurien d'evitar menjar massa greixos animals i aliments amb colesterol alt, encara que el seu colesterol en sang no sigui alt. 2. Limiteu la quantitat de greix i intenteu utilitzar oli de soja, oli de colza, oli de sèsam, oli de blat de moro, oli de llavors de gira-sol, etc. com a oli de cuina. No obstant això, no és aconsellable consumir massa oli vegetal, ja que pot provocar obesitat, que no és bo per al pacient. La ingesta de proteïnes ha de ser adequada i les proteïnes vegetals s'han d'augmentar adequadament. La proporció adequada és: les proteïnes representen al voltant del 12% del total de calories. 3. Utilitzar hidrats de carboni complexos i controlar la ingesta de monosacàrids i disacàrids. La principal font d'hidrats de carboni ha de ser els aliments amb midó, i tractar de menjar aliments menys purs de sucre i els seus productes. 4. Poca sal Els components principals de la sal de taula són el sodi i el clorur. Els ions de sodi poden causar retenció d'aigua al cos humà, augmentant així el volum de la sang, donant lloc a una pressió arterial alta i augmentant encara més la càrrega del cor, per tant, els pacients amb malaltia coronària haurien d'adherir-se al principi d'una dieta lleugera. Cada gram de sal de taula es pot convertir en 5 ml de salsa de soja. El millor és menjar menys o no aliments salats com tubercles de mostassa en vinagre, verdures salades i tofu fermentat. Els aliments alcalins com els ous en conserva no s'han de menjar perquè també contenen sodi. Les causes comunes de malaltia coronària inclouen hipertensió, sobrepès/obesitat, dislipèmia, hiperglucèmia, etc. Pertany als departaments de medicina interna i cardiovascular, a més, com que l'abast de la malaltia coronària és relativament ampli i n'hi ha de molts tipus, els experts recomanen que tothom vagi a l'hospital per tractar-se a temps quan es presentin símptomes de malaltia cardíaca coronària típica (vòmits, febre, febre). |
<<: Quins són els símptomes de la malaltia de la vaca boja?
>>: Què passa si els ossos deixen de desenvolupar-se?
Què és l'agència de notícies danesa? L'Agè...
Si un ull és gran i l'altre és petit, només h...
Els tumors del tronc cerebral poden presentar dif...
Avui introduiré una mena de tecnologia negra als ...
La malaltia cardíaca hipertiroïdal es refereix a ...
L'esofagitis per reflux és una malaltia comun...
Avui en dia, tothom està sotmès a molta pressió a...
Què és Indra Company? Indra Sistemas, SA és una em...
Els ordinadors s'han convertit en la principa...
Quan es produeixen úlceres orals, la gent sovint ...
Si l'acne no es tracta a temps, no només afec...
A mesura que la temperatura puja dia a dia, algun...
Les ratlles vermelles de sang a la cara reduiran ...
Què és Livedoor? Livedoor Co., Ltd. és una empresa...
Hi ha molts grups de vasos sanguinis en el cos. E...