Si la malaltia coronària no es pren seriosament, pot provocar una mort sobtada. Les principals causes dels atacs de coronària són l'excitació emocional, l'augment de la força física, els canvis estacionals i el tabaquisme i el consum intensos, per tant, si voleu mantenir-vos allunyats d'aquestes malalties, en segon lloc, podeu utilitzar la teràpia dietètica. Llavors, quines són les verdures que les persones amb malaltia coronària no poden menjar? Pel que fa a quines verdures no han de menjar les persones amb malaltia coronària, els metges ens diuen que un dels factors de risc de la malaltia coronària és una dieta alta en greixos, per la qual cosa els aliments que no s'han de menjar inclouen llet sencera, nata, rovells d'ou, carn de porc grassa, xai gras, vedella grassa, fetge, vístols, mantega, oli, etc s'utilitzen amb moderació, el sofregit o la planxa no són aptes per cuinar. Si voleu alleujar els símptomes de la malaltia coronària, també heu de parar atenció als següents principis de la vostra dieta: 1. Controlar el greix i el colesterol Mantenir una dieta lleugera i controlar la ingesta d'aliments rics en greixos i colesterol. Com les desposses d'animals, el greix, etc. La ingesta de colesterol s'ha de controlar per sota dels 300 mg/dia. Les persones majors de 40 anys haurien d'evitar menjar massa greixos animals i aliments amb colesterol alt, encara que el seu colesterol en sang no sigui alt. 2. Limiteu la quantitat de greix i intenteu utilitzar oli de soja, oli de colza, oli de sèsam, oli de blat de moro, oli de llavors de gira-sol, etc. com a oli de cuina. No obstant això, no és aconsellable consumir massa oli vegetal, ja que pot provocar obesitat, que no és bo per al pacient. La ingesta de proteïnes ha de ser adequada i les proteïnes vegetals s'han d'augmentar adequadament. La proporció adequada és: les proteïnes representen al voltant del 12% del total de calories. 3. Utilitzar hidrats de carboni complexos i controlar la ingesta de monosacàrids i disacàrids. La principal font d'hidrats de carboni ha de ser els aliments amb midó, i tractar de menjar aliments menys purs de sucre i els seus productes. 4. Poca sal Els components principals de la sal de taula són el sodi i el clorur. Els ions de sodi poden causar retenció d'aigua al cos humà, augmentant així el volum de la sang, donant lloc a una pressió arterial alta i augmentant encara més la càrrega del cor, per tant, els pacients amb malaltia coronària haurien d'adherir-se al principi d'una dieta lleugera. Cada gram de sal de taula es pot convertir en 5 ml de salsa de soja. El millor és menjar menys o no aliments salats com tubercles de mostassa en vinagre, verdures salades i tofu fermentat. Els aliments alcalins com els ous en conserva no s'han de menjar perquè també contenen sodi. Les causes comunes de malaltia coronària inclouen hipertensió, sobrepès/obesitat, dislipèmia, hiperglucèmia, etc. Pertany als departaments de medicina interna i cardiovascular, a més, com que l'abast de la malaltia coronària és relativament ampli i n'hi ha de molts tipus, els experts recomanen que tothom vagi a l'hospital per tractar-se a temps quan es presentin símptomes de malaltia cardíaca coronària típica (vòmits, febre, febre). |
<<: Quins són els símptomes de la malaltia de la vaca boja?
>>: Què passa si els ossos deixen de desenvolupar-se?
Hi ha moltes raons per a l'ennegriment de les...
Si els costats de les galtes sempre es tornen ver...
De fet, podem tractar els pòlips de la vesícula b...
El croaker groc és un ingredient habitual a la vi...
La roba blanca és habitual, així que tothom té un...
L'anus és un òrgan relativament important en ...
Crec que a molta gent els agrada menjar aperitius...
Es pot dir que l'ús excessiu dels ulls és un ...
En aquesta època on la primesa es considera bella...
Les sabates poden protegir els peus de lesions i ...
Quin és el lloc web de Munich Re? <div 慕尼黑再保险公司...
Quan es tracta de fumar, molta gent pensa en mala...
Els tendons del canell també s'anomenen lliga...
Què és SonnyDickson? Sonny Dickson és un famós blo...
A causa de la negligència en la vida i la dieta, ...