Com fer costelles de fruita de la passió?

Com fer costelles de fruita de la passió?

Amb l'arribada de la primavera, moltes persones tindran poca gana, però han de menjar carn en gairebé tots els àpats. Menjar carn és el més habitual a la primavera. Les mares afegeixen fruit de la passió a les costelles de temporada. Permeteu-me compartir això amb vosaltres a continuació.

Beneficis de les costelles de porc

1. Suplement de proteïnes i àcids grassos

La carn de porc proporciona als humans proteïnes d'alta qualitat i àcids grassos essencials. La carn de porc pot aportar hem (ferro orgànic) i cisteïna que afavoreix l'absorció del ferro, i pot millorar l'anèmia ferropènica.

2. Suplementació de calci

A més de proteïnes, greixos i vitamines, les costelles de porc també contenen una gran quantitat de fosfat de calci, col·lagen, osteopontina, etc., que poden aportar calci als nens petits i a la gent gran.

Materials

Unes costelles de recanvi

Mitja fruita de la passió

2 cullerades de sucre de roca

Mitja cap d'all

Unes rodanxes de gingebre

2 cullerades de salsa de soja

Vi d'arròs Guilin Sanhua

pas

1. Preparar els ingredients Només cal prendre la meitat del suc de fruita de la passió.

2. Quan s'hagi escalfat la paella, aboqueu-hi una mica d'oli, afegiu-hi el sucre roca, l'all i el gingebre, baixeu el foc i sofregiu fins que estigui fragant.

3. Afegiu-hi les costelles i fregiu-les lentament a foc lent fins que la superfície de les costelles quedi una mica groga.

4. Quan la superfície de les costelles estigui daurada, afegim la salsa de soja i sofregim fins que les costelles tinguin color.

5. Quan la salsa de soja estigui gairebé espessa, afegiu-hi vi d'arròs i continueu espessint.

6. Quan el vi d'arròs estigui gairebé sec, aboqueu-hi un bol amb aigua i deixeu-ho coure a foc mitjà durant uns 20 minuts.

7. Baixar el foc quan el suc sigui menys

8. Aboqueu-hi suc de fruita de la passió, sofregiu una estona i després serviu.

9. Producte acabat

A l'hora d'elaborar aquest plat, l'editor vol recordar a tothom que la fruita de la passió s'ha d'afegir al final i sofregir-la unes quantes vegades amb el foc de la paella, ja que afectarà la fragància de la fruita de la passió.

<<:  Què menjar per prevenir l'envelliment de la sang?

>>:  Què no s'ha de menjar amb papaia?

Recomanar articles

Com tractar els càlculs del conducte biliar?

El terme aparentment difícil de pronunciar "...

Què causa múltiples moviments intestinals cada dia?

En circumstàncies normals, el nombre de deposicio...

Com utilitzar un escalfador de llet

El clima és força calorós a l'estiu i moltes ...

Quins són els símptomes de la candidiasis esofàgica?

La vasculitis és en realitat una malaltia comuna ...

Com eliminar les taques d'oli de les sabates

Potser molts dels nostres amics no presten atenci...

Efectes de l'aplicació de mostassa

Molta gent pensa que la mostassa s'utilitza p...

El paper dels nutrients dels ossos i les articulacions

Tots hem de prestar atenció als problemes de salu...

Què causa la malaltia de la pell del lupus eritematós

L'eritema és una característica de les malalt...

Què he de fer si l'endometri s'espesseix?

L'endometri és un teixit molt important Encar...

Quin és el dolor a la part superior del pit?

Per als amics que tenen símptomes com ara dolor a...

Què causa l'acidesa estomacal?

Moltes persones no saben gaire sobre el sistema d...

Per a què serveix el laurilsulfat de sodi?

El dodecil sulfat de sodi és molt desconegut per ...

Quins són els efectes i les funcions de l'arç?

L'arç és un aliment habitual a la vida diària...