Les vitamines són substàncies essencials per al nostre organisme Si l'organisme manca de vitamines, provocarà moltes malalties, úlceres orals freqüents, que afecten greument la vida de les persones, és a dir, el càncer, que posa en perill la vida. Per tant, en la nostra vida diària, hem de menjar més aliments rics en vitamines, doncs, quins aliments contenen molta vitamina K. Fem una ullada més de prop a continuació! 1. Tipus de vitamina K En l'actualitat, la vitamina K s'ha convertit en una família de vitamina K és un terme general per als compostos de la vitamina K, incloent la vitamina K1, K2, K3 i K4. Tota la vitamina K té mecanismes d'activitat similars, amb l'estructura bàsica un nucli de 2-metil-1,4-naftoquinona. Les diferents formes de vitamina K es diferencien en els substituents a la posició C3 del nucli de 2-metil-1,4-naftoquinona. Les vitamines K1 i K2 són vitamina K natural. 1. Vitamina K1 La vitamina K1 existeix a les plantes de fulla verda. El substituent hidròfob a la posició C3 és un grup fitil. El seu nom químic complet és 2-metil-3-fitil-1,4-naftoquinona, per la qual cosa també s'anomena quinona de metil verd o fitil menaquinona. Per al cos humà, la vitamina K1 només es pot obtenir d'aliments externs, i la dieta diària és la principal manera d'obtenir vitamina K1. La vitamina K1 és l'única que poden sintetitzar les plantes verdes i les algues. La quantitat de vitamina K1 que es troba en els aliments varia segons el sòl i les condicions de creixement, la ubicació geogràfica i quan es va collir. Els nivells de vitamina K1 en els aliments varien àmpliament. Les verdures de fulla verda són la principal font de vitamina K1 per al cos humà, i alguns fesols i oli de colza també contenen més vitamina K1. El contingut d'espinacs, col i alfals és superior a 100 g/100 g, el contingut d'altres verdures de fulla verda és de 10-100 g/100 g i el contingut de fruites i tomàquets és inferior a 10 g/100 g. L'oli vegetal, la margarina, el peix i la carn magra contenen 1-100 g/100 g, mentre que el pa i els cereals tenen un contingut inferior de 0,1-10 g/100 g. 2. Vitamina K2 La vitamina K2 és sintetitzada per certs bacteris. El substituent hidrofòbic a la posició C3 és una família de grups isopentenil insaturats, per la qual cosa també s'anomena poliisopentenil menaquinona. Substituents hidrofòbics a la posició C3 de la vitamina K2 sintetitzada per diferents bacteris. Alguns bacteris intestinals poden produir vitamina K2. Les bacteroidetes produeixen MK-10 i MK-11, Escherichia coli sintetitza MK-8, Veillonella sintetitza MK-7 i els fongs sintetitzen MK-6. El contingut de vitamina K2 del colon humà és d'aproximadament 20 g/g de pes sec, principalment com a MK-10. En resum, la pregunta és què conté molta vitamina K. Entenem la classificació de la vitamina K, i també sabem que és relativament alta en les plantes. Encara necessitem menjar més fruites i verdures fresques, especialment les verdures, aquests aliments rics en vitamines han d'ocupar una gran part de l'estructura de la dieta, que és bo per al nostre cos. |
<<: Quins són els símptomes del qi i la sang pobres?
>>: Quins són els perills de l'escrotitis?
Què és All India Television? DoorDarshan India (DD...
La bufeta del nostre cos humà és on s'emmagat...
Què és la comunitat de fotografia alemanya? La com...
L'autisme lleu també pot comportar efectes ad...
Japan Freight Railway Company_Quin és el lloc web ...
Moltes dones solen utilitzar tovalloles higièniqu...
Segons les estadístiques, el nombre de persones q...
Moltes persones han experimentat hemorràgies de g...
Quan s'utilitza qualsevol producte, hi ha alg...
En els darrers anys, el nombre de pacients amb hi...
Avui en dia, la gent està cada cop més conscient ...
Quina és la pàgina web de CapitalLand Group? Capit...
Què és el lloc web d'Oliver Wyman? Oliver Wyma...
Moltes persones reconeixen els beneficis per a la...
El cervell humà es divideix en el cervell esquerr...