Les vitamines són substàncies essencials per al nostre organisme Si l'organisme manca de vitamines, provocarà moltes malalties, úlceres orals freqüents, que afecten greument la vida de les persones, és a dir, el càncer, que posa en perill la vida. Per tant, en la nostra vida diària, hem de menjar més aliments rics en vitamines, doncs, quins aliments contenen molta vitamina K. Fem una ullada més de prop a continuació! 1. Tipus de vitamina K En l'actualitat, la vitamina K s'ha convertit en una família de vitamina K és un terme general per als compostos de la vitamina K, incloent la vitamina K1, K2, K3 i K4. Tota la vitamina K té mecanismes d'activitat similars, amb l'estructura bàsica un nucli de 2-metil-1,4-naftoquinona. Les diferents formes de vitamina K es diferencien en els substituents a la posició C3 del nucli de 2-metil-1,4-naftoquinona. Les vitamines K1 i K2 són vitamina K natural. 1. Vitamina K1 La vitamina K1 existeix a les plantes de fulla verda. El substituent hidròfob a la posició C3 és un grup fitil. El seu nom químic complet és 2-metil-3-fitil-1,4-naftoquinona, per la qual cosa també s'anomena quinona de metil verd o fitil menaquinona. Per al cos humà, la vitamina K1 només es pot obtenir d'aliments externs, i la dieta diària és la principal manera d'obtenir vitamina K1. La vitamina K1 és l'única que poden sintetitzar les plantes verdes i les algues. La quantitat de vitamina K1 que es troba en els aliments varia segons el sòl i les condicions de creixement, la ubicació geogràfica i quan es va collir. Els nivells de vitamina K1 en els aliments varien àmpliament. Les verdures de fulla verda són la principal font de vitamina K1 per al cos humà, i alguns fesols i oli de colza també contenen més vitamina K1. El contingut d'espinacs, col i alfals és superior a 100 g/100 g, el contingut d'altres verdures de fulla verda és de 10-100 g/100 g i el contingut de fruites i tomàquets és inferior a 10 g/100 g. L'oli vegetal, la margarina, el peix i la carn magra contenen 1-100 g/100 g, mentre que el pa i els cereals tenen un contingut inferior de 0,1-10 g/100 g. 2. Vitamina K2 La vitamina K2 és sintetitzada per certs bacteris. El substituent hidrofòbic a la posició C3 és una família de grups isopentenil insaturats, per la qual cosa també s'anomena poliisopentenil menaquinona. Substituents hidrofòbics a la posició C3 de la vitamina K2 sintetitzada per diferents bacteris. Alguns bacteris intestinals poden produir vitamina K2. Les bacteroidetes produeixen MK-10 i MK-11, Escherichia coli sintetitza MK-8, Veillonella sintetitza MK-7 i els fongs sintetitzen MK-6. El contingut de vitamina K2 del colon humà és d'aproximadament 20 g/g de pes sec, principalment com a MK-10. En resum, la pregunta és què conté molta vitamina K. Entenem la classificació de la vitamina K, i també sabem que és relativament alta en les plantes. Encara necessitem menjar més fruites i verdures fresques, especialment les verdures, aquests aliments rics en vitamines han d'ocupar una gran part de l'estructura de la dieta, que és bo per al nostre cos. |
<<: Quins són els símptomes del qi i la sang pobres?
>>: Quins són els perills de l'escrotitis?
Hi ha molts pacients que pateixen cirrosi i ascit...
Què és el lloc web de The Nation? The National és ...
El gelat és un gran refresc d'estiu perquè té...
Els ulls són l'òrgan sensorial més vulnerable...
Dormir és una cosa que hem de fer cada dia Només ...
Molta gent no entén què són el triple positiu gra...
La glicerina es pot utilitzar per al massatge, i ...
Què és el lloc web de Gatorade? Gatorade és una fa...
Actualment, moltes famílies estan equipades amb m...
Les commocions cerebrals no són infreqüents a la ...
Quin és el lloc web del govern de Bòsnia i Hercego...
Avui en dia, cada vegada és més freqüent que les ...
Quina és la pàgina web del Karlsruhe Football Club...
Què és el lloc web d'Applied Materials? Applie...
Les dones embarassades haurien d'estar més vi...