A la majoria de la gent li agrada molt menjar síndria, perquè la síndria no només té un gust dolç, sinó que també té un efecte diürètic després de menjar, que és perjudicial per a la salut humana. Amb el desenvolupament continu de la tecnologia agrícola, algunes noves varietats de síndria han aparegut davant nostre. Especialment síndria sense llavors, que és molt convenient per menjar. Tanmateix, algunes persones creuen que aquest tipus de síndria ha estat especialment processada i pot ser perjudicial per al cos humà. De fet, la síndria sense llavors és només una varietat diferent de la síndria normal i no perjudicarà la vostra salut després de menjar-la. Però encara hi ha moltes coses a les quals cal prestar atenció a l'hora de menjar síndria. En primer lloc, no mengeu massa, sinó danyarà la melsa i l'estómac i provocarà faringitis. La síndria és un aliment fred. Menjar massa síndria pot danyar fàcilment la melsa i l'estómac, per tant, les persones amb la melsa i l'estómac febles, la indigestió i les femtes fluixes haurien de menjar menys síndria. Si menges massa síndria alhora, la gran quantitat d'aigua de la síndria diluirà el suc gàstric, causant indigestió i disminució de la resistència gastrointestinal. En segon lloc, no mengeu síndria en les primeres fases d'un refredat, en cas contrari, empitjorarà el refredat o allargarà el temps de curació. Tant si es tracta d'un fred de vent fred com d'un fred de vent-calor, les seves primeres etapes són tots símptomes externs i s'han de tractar amb un mètode de dispersió que elimini els factors patògens de la superfície. La medicina tradicional xinesa creu que no s'ha d'atacar l'interior fins que no es resolgui l'exterior, en cas contrari el mal exterior entrarà a l'interior i la condició empitjorarà. En les primeres etapes d'un refredat, quan els patògens estan a la superfície, menjar síndria equival a prendre medicaments per netejar la calor interna, que atraurà els patògens cap a l'interior, empitjorant el fred o allargant el temps de curació. Tanmateix, quan el refredat empitjora i apareixen símptomes com ara febre alta, set, mal de coll i orina groga i vermella, podeu menjar síndria mentre preneu medicaments normals per ajudar a curar el refredat. 3. No mengeu síndria que s'hagi obert massa temps. Quan la temperatura és alta, les síndries obertes durant massa temps poden malmetre fàcilment i generar gèrmens, que poden provocar malalties infeccioses intestinals si es mengen. Per tant, quan mengeu síndria, heu de parar atenció a triar síndria madura i fresca. 4. Les persones amb insuficiència renal no l'han de menjar. Menjar una gran quantitat de síndria en un curt període de temps augmentarà el contingut d'aigua del cos, superant la capacitat fisiològica del cos. Per a les persones amb insuficiència renal, la capacitat del ronyó per regular l'aigua es redueix molt. Són incapaços de regular i excretar l'excés d'aigua que entra al cos, provocant un fort augment del volum sanguini i són propensos a la mort per insuficiència cardíaca aguda. 5. Les persones amb úlceres bucals no l'han de menjar. La medicina tradicional xinesa creu que la principal causa de les úlceres orals és la deficiència de yin i la calor interna, que fa que el foc virtual molesti el cos i cremi la sang, la carn i les venes. La síndria té un efecte diürètic Si les persones amb úlceres orals mengen més síndria, part de l'aigua normal que necessita el cos s'excretarà a través de l'efecte diürètic de la síndria, que agreujarà l'estat de deficiència de líquid yin. La deficiència de yin augmentarà la calor interna i agreujarà les úlceres orals. 6. Els pacients diabètics haurien de menjar menys. La síndria conté aproximadament un 5% de sucre Si els pacients diabètics mengen massa síndria, provocarà un augment del sucre en la sang, un augment del sucre a l'orina i altres conseqüències en casos greus, poden patir cetoacidosi. Si mengeu 25-50 grams de síndria alhora, no tindrà gaire efecte sobre els diabètics, per la qual cosa els diabètics haurien de prestar atenció a menjar síndria amb moderació. De fet, no ens hem de preocupar per les llavors de l'interior quan mengem síndria. Encara que mengem totes les llavors, és inofensiva per al cos. A més, aquestes llavors de síndria tenen una funció especial, que és promoure la motilitat gastrointestinal i ajudar a que la nostra funció digestiva estigui en un estat normal. En resum, menjar síndria sense llavors, així com síndria normal, és bo per al cos humà. |
<<: Com tractar la dermatitis seborreica lleu?
>>: Com utilitzar un catèter urinari d'un sol ús?
Al meu país, la proteinúria és gairebé una malalt...
Molts de nosaltres hem tingut les mateixes experi...
Amb la millora contínua de la modernització, el n...
Fujitec_Què és el lloc web de Fujitec? Fujitec és ...
Avui en dia, el ritme de vida de la gent és molt ...
La tos, les sibilàncies i l'esput poden fer q...
El coure és un metall molt comú i s'utilitza ...
Els símptomes de la majoria dels pòlips de la ves...
La síndrome de Meniere és una malaltia de l'o...
Què és Logitech? Logitech és un fabricant suís de ...
Crec que tothom sap que si una persona viu en un ...
A l'estiu, la gent sua fàcilment perquè fa ca...
Avui dia, la gent mira els ordinadors i els telèf...
Amb l'avenç continu dels productes de tecnolo...
Amb l'alta pressió de la vida en la societat ...