Per a les mares que acaben de donar a llum, pot haver-hi aquest problema: si decideixen donar el pit als seus nadons, la seva pròpia llet pot no ser suficient si escullen altres mètodes per alimentar els seus nadons, en primer lloc, no és saludable i manca de nutrició, i en segon lloc, el nadó pot no estar acostumat a beure-la. Així, per raons de seguretat, moltes mares opten per alletar. Llavors, què fer si no hi ha prou llet? Normalment, la teràpia alimentària s'utilitza per aconseguir l'efecte del deslletament, entre els quals la farina de civada és una molt bona opció per a les mares. Menjar farina de civada farà que la meva llet s'assequi? Hi ha dos tipus de malta: la malta crua i la malta cuita poden augmentar la producció de llet, mentre que la malta torrada o la malta bullida en aigua poden reduir la producció de llet. El valor nutritiu de la civada és molt elevat entre els cereals, el contingut en proteïnes és molt elevat i conté 8 aminoàcids essencials per al cos humà. Un 60% més alta que el mill La composició de 8 aminoàcids és relativament equilibrada, i el contingut de lisina és fins i tot més alt que el de l'arròs i la farina de blat. El greix i l'energia tèrmica són 5,5 vegades superiors a la de l'arròs i 3,7 vegades la de la farina de blat. A més, les vitamines, el fòsfor, el ferro i altres substàncies també són relativament riques. La civada ha estat catalogada com un dels deu millors aliments saludables, ocupant el cinquè lloc. L'àcid linoleic de la civada representa el 35,52% de tots els àcids grassos insaturats. L'àcid linoleic és l'àcid gras essencial més important per als humans, no només s'utilitza per mantenir les activitats metabòliques normals del cos humà, sinó que també és un component necessari per a la síntesi de prostaglandines. La civada conté una varietat de substàncies que poden reduir el colesterol. Com els àcids grassos monoinsaturats, la fibra soluble, les saponines, etc., poden reduir els nivells de colesterol i triglicèrids a la sang, reduint així el risc de patir malalties cardiovasculars. Si no cal donar el pit, menjar civada després del part també és una bona opció. La civada té un alt valor nutricional. Podeu comprar farina de civada crua a granel, no la de cuina ràpida, i la farina de civada feta amb ella té molt bon gust. Precaucions de rehidratació dels aliments Per a les mares que no tenen molta llet, sempre que deixin de donar el pit i mengin menys aliments que produeixen llet, el seu subministrament de llet anirà disminuint gradualment fins que s'aturi completament. Per deixar de deslletar ràpidament, primer de tot, deixeu de menjar aliments que poden augmentar la producció de llet, com ara peix, gambes i brou. Beu més aigua i menja menys. Menja una dieta lleugera. |
<<: La civada pot reduir la producció de llet?
>>: Quina és la causa dels grans vermells als ulls?
Quin és el lloc web de la Universitat de Ciència i...
L'esterilitzador d'ultraviolats és una mà...
Quan els grans continuen apareixent a la nostra c...
Què és el lloc web de Pacific Daily News? Pacific ...
El narcisisme acostuma a ser més greu en les done...
1. Síndrome de l'intestí irritable Aquesta ma...
L'hormona del creixement és un fàrmac hormona...
Els beneficis per a la salut de la cornamenta de ...
Rentar-nos la cara i netejar-nos la pell és una c...
Mengem cereals integrals cada dia i estem sotmeso...
La infecció humana per la grip aviària s'ha t...
A la vida diària, moltes persones troben que sovi...
Els amics atents observaran que a causa d'inf...
Què és el lloc web de Look Fantastic Beauty? Look ...
Quan moltes persones troben que les seves femtes ...