Tots sabem molt bé que la funció bona o dolenta de l'estómac depèn principalment de l'ajust de la dieta diària, per això hem de parar atenció a menjar més aliments que siguin bons per a l'estómac. Tanmateix, és possible que la majoria de la gent no sàpiga quins tipus d'aliments poden nodrir l'estómac. Si voleu saber-ne més, seguiu l'editor i llegiu l'article següent. 1. Carpa capgrossa: Té els efectes d'escalfar l'estómac, reposar la deficiència, resoldre la flegma i alleujar l'asma. Les persones amb constitucions febles són millors per menjar més caps de carpa capgrossa, que poden escalfar l'estómac i tractar els tinnitus i els marejos. 2. Carn de gos: És de naturalesa càlida i de sabor dolç. Té l'efecte de calmar els cinc òrgans interns, escalfar els ronyons i enfortir el yang. És bo per tractar malalties de la melsa i la deficiència d'estómac. Menjar carn de gos amb regularitat a l'hivern pot ajudar a mantenir-se calent per a persones amb peus freds, mal d'esquena i constitucions febles. 3. Xai: És de naturalesa dolça i càlida, ric en greixos, proteïnes, hidrats de carboni, sals inorgàniques, calci, fòsfor, ferro i altres nutrients necessaris per al cos humà. És utilitzat sovint per la gent com un bon producte per mantenir la calor a l'hivern i per enfortir el yang. mpness. 4. Gamba: Molt indicada per a persones que tenen por del fred per deficiència renal a l'hivern. Com que és ric en proteïnes, hidrats de carboni, greixos, calci, fòsfor, ferro i altres ingredients, té els efectes de nodrir el ronyó i enfortir el yang, nodrir el yin i enfortir l'estómac i desbloquejar els vasos sanguinis. 5. Noguera: Conté un 40-50% de greix, la majoria dels quals són àcids grassos insaturats, que tenen l'efecte de reduir el colesterol i prevenir l'arteriosclerosi i la hipertensió arterial. Els grans de nous també són rics en fosfolípids i vitamina E, que tenen els efectes de millorar l'activitat cel·lular, promoure la funció hematopoètica i augmentar la gana. Tots aquests són molt beneficiosos per millorar la salut física i resistir el fred. En el contingut anterior, l'editor va introduir un total de cinc tipus d'aliments, cadascun dels quals té efectes únics per nodrir l'estómac i també pot complementar una varietat de nutrients. Per tant, menjar-ne més regularment no només pot mantenir la funció digestiva normal de l'estómac, sinó que també pot contribuir a la salut del cos. |
<<: Quin menjar és millor per a l'estómac al matí?
>>: Quina és la manera correcta d'utilitzar Band-Aid?
Hi ha moltes coses a la vida que necessiten la no...
El peeling és un símptoma comú En general, el pee...
La lipoproteïna fosfolipasa A2 és un marcador d...
Les toxines s'acumulen al nostre cos. La cont...
La deficiència renal és un símptoma habitual en l...
En la nostra vida diària, sovint bevem vi negre, ...
Què és el lloc web de la Borsa de Londres (LSE)? L...
La cuina que s'acaba de reformar i traslladar...
La bronquitis és una malaltia respiratòria molt f...
La lesió hepàtica presenta habitualment símptomes...
Avui en dia, es pot veure gent amb ulleres a tot ...
La dieta dels nens és el tema més preocupat per a...
L'alvocat és una fruita habitual a la nostra ...
Què és Tatarpetr? Tatneft (en rus: ОАО «Татнефть»)...
El clima és calorós a l'estiu, i a la gent li...