Com emmagatzemar l'alvocat si no el pots acabar

Com emmagatzemar l'alvocat si no el pots acabar

Si no pots acabar l'alvocat d'una vegada, l'has de guardar bé, sempre que estigui ben conservat, es pot conservar durant 1 o 2 dies. Quan compreu alvocats, si els voleu menjar de seguida, n'heu de triar-ne uns més suaus.

Com emmagatzemar l'alvocat si no el pots acabar

Talleu tant com necessiteu, cobriu la part restant amb paper de plàstic i refrigereu-ho abans de menjar-lo la propera vegada, traieu una capa fina de la part tallada anterior. Es tornarà negre quan es posa a la nevera perquè l'alvocat té un contingut de ferro molt alt i es convertirà en òxid fèrric quan entri en contacte amb l'aire.

Encara puc menjar alvocat si és tou?

Depèn de la duresa i el color de l'alvocat Si la pell es torna negra i està una mica tova quan la pessigues lleugerament, pots menjar-la sempre que no hi hagi parts toves a l'alvocat.

I si l'alvocat que acabes de comprar se sent dur i té la pell verda, el pots guardar durant una setmana. A poc a poc, l'alvocat es torna una mica suau, però la pell encara és verda i es pot conservar uns dies. Quan la pell de l'alvocat es torna completament negra i ja no se sent dura sinó una mica suau, pots començar a menjar-la. Si es deixa en aquesta condició, la polpa de l'alvocat s'oxidarà i es tornarà negra. No mengeu la fruita si es torna negra. Així que podeu triar segons el vostre propi temps d'emmagatzematge.

Com triar un alvocat

1. Si és molt dur, vol dir que no està cuit i s'ha de deixar uns dies abans de menjar;

2. Molt tova, la carn està massa madura, més probablement podrida, descarteu-la;

3. No és ni massa suau ni massa dur, només la textura adequada Quan l'obres, l'interior és d'un atractiu color groc-verd.

Els millors alvocats són els que són relativament durs, pesats i d'aspecte ben proporcionat.

Consells amables

En general, els alvocats no són molt grans, així que normalment està bé menjar-ne un a la vegada. Per als que no esteu acostumats a menjar alvocats crus, podeu optar per processar-lo en suc o fer-lo en batuts i amanides, com ara ous al vapor d'alvocat, gambes d'alvocat, pa d'alvocat, pasta d'alvocat, etc.

<<:  Qui no hauria de menjar alvocat?

>>:  Saps què causa el mol·lusc contagiós?

Recomanar articles

Per què sento nàusees i vòmit quan no estic embarassada?

Quan mengem cereals integrals, el nostre cos semp...

Els 5 aliments de carn més nutritius a l'hivern

1. Xai: La carn més nutritiva El xai pot ajudar a...

Què tal Sekkisei? Revisió i informació del lloc web de SEKKISEI

Què és el lloc web de SEKKISEI? SEKKISEI, un produ...

Què tal John Anthony? Comentaris de John Anthony i informació del lloc web

Quina és la pàgina web de John Anthony? John Antho...

Quin és el valor normal de la funció hepàtica?

Tothom experimentarà molèsties físiques que reque...

Què significa metabolisme?

En realitat, el metabolisme és el terme general p...

Què causa els dits dels peus inflats i dolorosos?

La gent només pot moure's amb els peus, és co...

Com prevenir l'atròfia cerebral i prestar atenció a la salut de la gent gran

Moltes persones grans pateixen atròfia cerebral, ...

Quins són els danys del coure per al cos humà?

El coure és un metall molt comú i s'utilitza ...

Quins són els perills de fumar després d'un àpat?

Tothom sap que fumar és perjudicial per a la salu...

Quins són els símptomes dels tumors intestinals?

L'intestí és l'òrgan de teixit sistèmic m...

9 malalties causades per la inactivitat entre els propietaris d'automòbils

Tot i que encara no som prou rics per tenir un co...

Per què els cogombres de mar no poden estar exposats al petroli?

Quan moltes persones a casa estan manipulant cogo...

Beneficis i efectes secundaris del te de xicoira gardenia

El te de xicoira Gardenia es compon d'una var...