Si no pots acabar l'alvocat d'una vegada, l'has de guardar bé, sempre que estigui ben conservat, es pot conservar durant 1 o 2 dies. Quan compreu alvocats, si els voleu menjar de seguida, n'heu de triar-ne uns més suaus. Com emmagatzemar l'alvocat si no el pots acabar Talleu tant com necessiteu, cobriu la part restant amb paper de plàstic i refrigereu-ho abans de menjar-lo la propera vegada, traieu una capa fina de la part tallada anterior. Es tornarà negre quan es posa a la nevera perquè l'alvocat té un contingut de ferro molt alt i es convertirà en òxid fèrric quan entri en contacte amb l'aire. Encara puc menjar alvocat si és tou? Depèn de la duresa i el color de l'alvocat Si la pell es torna negra i està una mica tova quan la pessigues lleugerament, pots menjar-la sempre que no hi hagi parts toves a l'alvocat. I si l'alvocat que acabes de comprar se sent dur i té la pell verda, el pots guardar durant una setmana. A poc a poc, l'alvocat es torna una mica suau, però la pell encara és verda i es pot conservar uns dies. Quan la pell de l'alvocat es torna completament negra i ja no se sent dura sinó una mica suau, pots començar a menjar-la. Si es deixa en aquesta condició, la polpa de l'alvocat s'oxidarà i es tornarà negra. No mengeu la fruita si es torna negra. Així que podeu triar segons el vostre propi temps d'emmagatzematge. Com triar un alvocat 1. Si és molt dur, vol dir que no està cuit i s'ha de deixar uns dies abans de menjar; 2. Molt tova, la carn està massa madura, més probablement podrida, descarteu-la; 3. No és ni massa suau ni massa dur, només la textura adequada Quan l'obres, l'interior és d'un atractiu color groc-verd. Els millors alvocats són els que són relativament durs, pesats i d'aspecte ben proporcionat. Consells amables En general, els alvocats no són molt grans, així que normalment està bé menjar-ne un a la vegada. Per als que no esteu acostumats a menjar alvocats crus, podeu optar per processar-lo en suc o fer-lo en batuts i amanides, com ara ous al vapor d'alvocat, gambes d'alvocat, pa d'alvocat, pasta d'alvocat, etc. |
<<: Qui no hauria de menjar alvocat?
>>: Saps què causa el mol·lusc contagiós?
Avui en dia, les malalties de la pell són cada co...
Els glòbuls blancs són un tipus de cèl·lula molt ...
La campana extractora de la cuina de casa s'h...
La identificació de l'epilèpsia s'ha de p...
El mango és una fruita que pot provocar al·lèrgie...
Què és Jaquet Droz? Jaquet Droz és una de les prin...
Potser a molts ens agrada menjar peus de pollastr...
Què és la Universitat Estatal de Colorado? La Colo...
La solució de povidona iode és un fàrmac antisèpt...
Quin és el lloc web entre les nostres nacions? Uri...
Metall pesat, aquesta paraula sembla difícil d...
Quin és el lloc web de Pfizer Pharmaceuticals? Pfi...
No és difícil mantenir-se en bona salut, però és ...
Tot i que la rinitis no és una malaltia greu, els...
L'estreptococ és un bacteri comú, que és més ...