Si no pots acabar l'alvocat d'una vegada, l'has de guardar bé, sempre que estigui ben conservat, es pot conservar durant 1 o 2 dies. Quan compreu alvocats, si els voleu menjar de seguida, n'heu de triar-ne uns més suaus. Com emmagatzemar l'alvocat si no el pots acabar Talleu tant com necessiteu, cobriu la part restant amb paper de plàstic i refrigereu-ho abans de menjar-lo la propera vegada, traieu una capa fina de la part tallada anterior. Es tornarà negre quan es posa a la nevera perquè l'alvocat té un contingut de ferro molt alt i es convertirà en òxid fèrric quan entri en contacte amb l'aire. Encara puc menjar alvocat si és tou? Depèn de la duresa i el color de l'alvocat Si la pell es torna negra i està una mica tova quan la pessigues lleugerament, pots menjar-la sempre que no hi hagi parts toves a l'alvocat. I si l'alvocat que acabes de comprar se sent dur i té la pell verda, el pots guardar durant una setmana. A poc a poc, l'alvocat es torna una mica suau, però la pell encara és verda i es pot conservar uns dies. Quan la pell de l'alvocat es torna completament negra i ja no se sent dura sinó una mica suau, pots començar a menjar-la. Si es deixa en aquesta condició, la polpa de l'alvocat s'oxidarà i es tornarà negra. No mengeu la fruita si es torna negra. Així que podeu triar segons el vostre propi temps d'emmagatzematge. Com triar un alvocat 1. Si és molt dur, vol dir que no està cuit i s'ha de deixar uns dies abans de menjar; 2. Molt tova, la carn està massa madura, més probablement podrida, descarteu-la; 3. No és ni massa suau ni massa dur, només la textura adequada Quan l'obres, l'interior és d'un atractiu color groc-verd. Els millors alvocats són els que són relativament durs, pesats i d'aspecte ben proporcionat. Consells amables En general, els alvocats no són molt grans, així que normalment està bé menjar-ne un a la vegada. Per als que no esteu acostumats a menjar alvocats crus, podeu optar per processar-lo en suc o fer-lo en batuts i amanides, com ara ous al vapor d'alvocat, gambes d'alvocat, pa d'alvocat, pasta d'alvocat, etc. |
<<: Qui no hauria de menjar alvocat?
>>: Saps què causa el mol·lusc contagiós?
Els polsos d'electrons, també anomenats polso...
Heu de prestar atenció al tractament correcte de ...
Per què el blanc dels meus ulls es torna verd? Le...
Moltes persones experimenten un zumbit a les orel...
Moltes persones coneixen els aliments irritants, ...
A moltes noies els encanten la bellesa i sovint p...
Hi ha moltes maneres de conservar els bolets fres...
Els pantalons són pantalons que van amb vestits, ...
La medicina tradicional xinesa sovint diu que l...
El iogurt és la beguda més comuna a la nostra vid...
Moltes persones tenen doble barbeta, especialment...
Veratrum es va fer famós arreu del món quan es va...
Què tal l'aigua floral de camamilla? Molta ge...
Per a les noies amb el pit pla, sempre han anhela...
Què és el lloc web de la Unió de Nacions Sud-ameri...