Com emmagatzemar l'alvocat si no el pots acabar

Com emmagatzemar l'alvocat si no el pots acabar

Si no pots acabar l'alvocat d'una vegada, l'has de guardar bé, sempre que estigui ben conservat, es pot conservar durant 1 o 2 dies. Quan compreu alvocats, si els voleu menjar de seguida, n'heu de triar-ne uns més suaus.

Com emmagatzemar l'alvocat si no el pots acabar

Talleu tant com necessiteu, cobriu la part restant amb paper de plàstic i refrigereu-ho abans de menjar-lo la propera vegada, traieu una capa fina de la part tallada anterior. Es tornarà negre quan es posa a la nevera perquè l'alvocat té un contingut de ferro molt alt i es convertirà en òxid fèrric quan entri en contacte amb l'aire.

Encara puc menjar alvocat si és tou?

Depèn de la duresa i el color de l'alvocat Si la pell es torna negra i està una mica tova quan la pessigues lleugerament, pots menjar-la sempre que no hi hagi parts toves a l'alvocat.

I si l'alvocat que acabes de comprar se sent dur i té la pell verda, el pots guardar durant una setmana. A poc a poc, l'alvocat es torna una mica suau, però la pell encara és verda i es pot conservar uns dies. Quan la pell de l'alvocat es torna completament negra i ja no se sent dura sinó una mica suau, pots començar a menjar-la. Si es deixa en aquesta condició, la polpa de l'alvocat s'oxidarà i es tornarà negra. No mengeu la fruita si es torna negra. Així que podeu triar segons el vostre propi temps d'emmagatzematge.

Com triar un alvocat

1. Si és molt dur, vol dir que no està cuit i s'ha de deixar uns dies abans de menjar;

2. Molt tova, la carn està massa madura, més probablement podrida, descarteu-la;

3. No és ni massa suau ni massa dur, només la textura adequada Quan l'obres, l'interior és d'un atractiu color groc-verd.

Els millors alvocats són els que són relativament durs, pesats i d'aspecte ben proporcionat.

Consells amables

En general, els alvocats no són molt grans, així que normalment està bé menjar-ne un a la vegada. Per als que no esteu acostumats a menjar alvocats crus, podeu optar per processar-lo en suc o fer-lo en batuts i amanides, com ara ous al vapor d'alvocat, gambes d'alvocat, pa d'alvocat, pasta d'alvocat, etc.

<<:  Qui no hauria de menjar alvocat?

>>:  Saps què causa el mol·lusc contagiós?

Recomanar articles

Taques blanques per falta de pigment

Avui en dia, les malalties de la pell són cada co...

Causes d'un recompte elevat de glòbuls blancs

Els glòbuls blancs són un tipus de cèl·lula molt ...

Com netejar la campana extractora

La campana extractora de la cuina de casa s'h...

Quin és el mètode de diagnòstic diferencial per a l'epilèpsia?

La identificació de l'epilèpsia s'ha de p...

Què he de fer si els meus llavis es fan butllofes després de menjar mango?

El mango és una fruita que pot provocar al·lèrgie...

Què tal Jaquet Droz? Jaquet Droz Comentaris i informació del lloc web

Què és Jaquet Droz? Jaquet Droz és una de les prin...

L'impacte dels peus de pollastre adobats verinosos

Potser a molts ens agrada menjar peus de pollastr...

Quines són les característiques de la solució de povidona iodada?

La solució de povidona iode és un fàrmac antisèpt...

Els metalls pesants del teu cos són excessius?

Metall pesat, aquesta paraula sembla difícil d...

Què tal Pfizer? Revisions i informació del lloc web de Pfizer Pharmaceuticals

Quin és el lloc web de Pfizer Pharmaceuticals? Pfi...

10 bons hàbits que augmentaran la teva vida útil al 100%

No és difícil mantenir-se en bona salut, però és ...

Rentar-se el nas amb solució salina és eficaç per a la rinitis?

Tot i que la rinitis no és una malaltia greu, els...

Quina és la substància patògena de Candida albicans?

L'estreptococ és un bacteri comú, que és més ...