Quan la gent veu aquells bons xefs que són bons per cuinar, sovint veuen els seus bonics moviments de capgirar l'olla i la cullera. Si algú té aquestes dues habilitats, farà que la gent se senti brillant. Per tant, moltes persones volen aprendre alguns consells per donar la volta a la paella quan es cuina. Consulteu la següent introducció per a això. 1. Cullereta petita El volteig petit és un mètode de volteig comú, que és adequat principalment per a plats amb petites quantitats, temps d'escalfament curt i fàcil de cuinar. [Mètode específic]: Agafeu el mànec de la cullera o l'orella de l'olla amb la mà esquerra, utilitzeu la vora de l'estufa com a punt de suport, inclineu la cullera lleugerament cap endavant per enviar les matèries primeres a la meitat davantera de la cullera, tireu-la ràpidament cap a una determinada posició i, a continuació, estireu i premeu suaument cap avall per girar les matèries primeres cap a la part davantera de la cullera i, a continuació, torneu-la a girar en aquest procés sense deixar la cullera allunyada del foc, i ser àgil i ràpid, girant-la lliurement, perquè els plats cuinats compleixin els requisits de qualitat. Per exemple, plats com el "pollastre Kung Pao" preparats pel mètode del sofregit es couen amb midó i condiment al mateix temps La tècnica de la cullera petita s'ha d'utilitzar durant el procés d'elaboració per garantir que el plat tingui un sabor uniforme, amb salsa i midó, oli brillant i condiment, i un color vermell daurat. Un altre exemple és el "Porc triturat fregit" Després de posar els ingredients a la cullera, utilitzeu la tècnica del petit volteig per girar els ingredients constantment i després afegir condiments, de manera que la carn de porc triturada s'escalfi i s'aromes de manera uniforme i el producte acabat assoleixi els requisits de qualitat de frescor, tendresa i suavitat. 2. Cullera gran volteadora La cullera giratòria gran és girar els ingredients de la cullera 180 ° alhora. És a dir, els ingredients es giren "cap per avall" a través de la cullera giratòria gran a causa del gran moviment i l'amplitud de la volteig. [Mètode específic]: Agafeu el mànec de la cullera o l'orella de l'olla amb la mà esquerra, agiteu el menjar a la cullera, després allunyeu la cullera de la boca del foc i aixequeu-la i, a continuació, envieu-la a la part superior dreta, aixequeu la cullera per formar un angle de 60 ° ~ 70 ° amb la superfície de l'estufa i, mentre l'aixequeu, feu servir el braç cap enrere cap a l'aire En aquest moment, el menjar generarà una certa inèrcia a la cullera. La realització dels esmentats moviments d'estirament, enviament, aixecament, volteig i connexió ha de ser àgil, precisa, coordinada i feta d'una sola vegada sense estancaments ni separacions. 3. Agiteu la cullera [Mètode específic]: Agafeu el mànec de la cullera o l'orella amb la mà esquerra i feu servir la força del canell per girar la cullera regularment en el sentit de les agulles del rellotge o en el sentit contrari a les agulles del rellotge. Quines són les tècniques per girar la paella quan es cuina? Ja hem introduït algunes tècniques per utilitzar culleres d'arròs. Ara hauríeu de conèixer els trucs pertinents. Quan cuineu en el futur, també podeu seguir la introducció anterior i practicar-la vosaltres mateixos. Si practiqueu més, podreu utilitzar aquests bons moviments amb molta habilitat després d'un període de temps. |
<<: Puc beure begudes carbonatades caducades?
>>: És segur utilitzar gotes per als ulls amb freqüència?
Hi ha dues llegendes màgiques sobre els punts de ...
Beure aigua salada lleugera al matí té molts bene...
Tenir el cabell negre i brillant és el somni de t...
També tens aquest tipus de confusió Corres al vàt...
Davant d'una varietat de fruites fresques de ...
La cavitat bucal rugosa és en realitat una reacci...
Crec que tothom espera poder mantenir-se sempre e...
L'infart lacunar és en realitat un tipus d...
Tots sabem que podem veure la informació de salut...
Sovint es pot veure a Internet que els ous calent...
La bronquitis és una malaltia causada per la infl...
Tots sabem que la mel és un aliment molt saludabl...
De la mateixa manera que les escombraries domèsti...
Actualment, quan tractem malalties, no podem pres...
Es creu que les úlceres gingivals són familiars a...