Quins són els aliments molt baixos en calories?

Quins són els aliments molt baixos en calories?

Avui en dia, cada cop hi ha més gent que comença a entendre i seguir mètodes científics per baixar de pes. Els aliments baixos en calories són, sens dubte, la millor opció per a la pèrdua de pes No només redueixen eficaçment la ingesta de greixos, sinó que també et permeten menjar bé. Aleshores, quins són els aliments baixos en calories? Ara, exploraré els misteris del menjar amb tu i t'introduiré alguns aliments màgics que redueixen greix.

1. Ous

Els informes d'investigació mostren que quan fan una dieta baixa en calories, les dones que mengen ous ferrats i pa torrat de gelatina per esmorzar cada dia perden el doble de pes que les dones que mengen bagels de la mateixa quantitat de calories. Les proteïnes et fan sentir plens, de manera que no tindràs gana durant el proper temps i menjaràs menys.

2. Wolfberry

Wolfberry conté 18 tipus de proteïnes, que és una font sorprenent de proteïnes. També és ric en betacarotè, i una cullerada de wolfberry només té 35 calories.

3. Iogurt

La llet agra original conté sucre de llet, proteïnes i greixos, que poden estabilitzar els nivells de sucre en sang i, per tant, són molt resistents a la gana. Els estudis han demostrat que les persones que segueixen una dieta baixa en calories i inclouen iogurt a la seva dieta perden un 61% més de greix corporal total i un 81% més de greix abdominal que les persones amb un pla similar que no inclou el iogurt.

4. Cereals

La farina de civada és l'aliment més abundant a diferència d'altres hidrats de carboni, fins i tot la farina de civada instantània s'absorbeix lentament, de manera que té molt poc impacte en el sucre en la sang. Utilitzeu farina de civada en lloc de pa ratllat per espolvorear el pastís de carn. Però el més recomanable és, per descomptat, la farina de civada, hi pots afegir qualsevol aliment que vulguis.

L'anterior és una introducció als aliments baixos en calories A més d'escollir aliments baixos en calories, el seu mètode de cocció també és fonamental per a un mateix aliment, els diferents mètodes de cocció tenen un gran impacte en les calories. En termes generals, bullir els aliments té molt menys calories que fregir o fregir a la paella, per la qual cosa també hauríeu de triar el millor mètode de cocció per evitar l'acumulació de greix.

<<:  Quins són els tractaments dietètics per a la desintoxicació?

>>:  Què afecta la taxa metabòlica del cos?

Recomanar articles

Quins són els efectes i funcions de l'oli essencial de lavanda?

L'espígol, com a planta de flors, apareix amb...

El dany de la cuina d'inducció al cos humà

La cuina d'inducció és un aparell molt comú a...

Què causa el tumor de mama phyllodes?

El tumor de mama Phyllodes és un tipus de tumor d...

Què causa la debilitat de les extremitats i el dolor articular?

El fenomen de la debilitat a les extremitats i el...

Quins són els efectes i les contraindicacions del te de fulla de bambú?

El te de fulles de bambú té molts beneficis per a...

Com entrenar eficaçment els músculs abdominals

Com entrenar eficaçment els músculs abdominals. D...

Quines substàncies nocives conté el fum?

A la vida diària es pot veure a la gent fumant a ...

Flexions per als músculs del pit

Les dones no només volen tenir una bona figura, s...

8 senyals d'angoixa corporal que els homes han de conèixer

1. La disfunció erèctil pot alertar de les malalt...

Com entrenar la clavícula?

La clavícula sexy sempre ha estat el que moltes d...