Avui en dia, cada cop hi ha més gent que comença a entendre i seguir mètodes científics per baixar de pes. Els aliments baixos en calories són, sens dubte, la millor opció per a la pèrdua de pes No només redueixen eficaçment la ingesta de greixos, sinó que també et permeten menjar bé. Aleshores, quins són els aliments baixos en calories? Ara, exploraré els misteris del menjar amb tu i t'introduiré alguns aliments màgics que redueixen greix. 1. Ous Els informes d'investigació mostren que quan fan una dieta baixa en calories, les dones que mengen ous ferrats i pa torrat de gelatina per esmorzar cada dia perden el doble de pes que les dones que mengen bagels de la mateixa quantitat de calories. Les proteïnes et fan sentir plens, de manera que no tindràs gana durant el proper temps i menjaràs menys. 2. Wolfberry Wolfberry conté 18 tipus de proteïnes, que és una font sorprenent de proteïnes. També és ric en betacarotè, i una cullerada de wolfberry només té 35 calories. 3. Iogurt La llet agra original conté sucre de llet, proteïnes i greixos, que poden estabilitzar els nivells de sucre en sang i, per tant, són molt resistents a la gana. Els estudis han demostrat que les persones que segueixen una dieta baixa en calories i inclouen iogurt a la seva dieta perden un 61% més de greix corporal total i un 81% més de greix abdominal que les persones amb un pla similar que no inclou el iogurt. 4. Cereals La farina de civada és l'aliment més abundant a diferència d'altres hidrats de carboni, fins i tot la farina de civada instantània s'absorbeix lentament, de manera que té molt poc impacte en el sucre en la sang. Utilitzeu farina de civada en lloc de pa ratllat per espolvorear el pastís de carn. Però el més recomanable és, per descomptat, la farina de civada, hi pots afegir qualsevol aliment que vulguis. L'anterior és una introducció als aliments baixos en calories A més d'escollir aliments baixos en calories, el seu mètode de cocció també és fonamental per a un mateix aliment, els diferents mètodes de cocció tenen un gran impacte en les calories. En termes generals, bullir els aliments té molt menys calories que fregir o fregir a la paella, per la qual cosa també hauríeu de triar el millor mètode de cocció per evitar l'acumulació de greix. |
<<: Quins són els tractaments dietètics per a la desintoxicació?
>>: Què afecta la taxa metabòlica del cos?
Quina és la web de l'Escola Superior de Ciènci...
El cabell és molt important per a la imatge, i el...
Moltes dones diuen que l'ús d'aigua de so...
Què és la senyoreta Selfridge? Miss Selfridge és l...
Què és Design Inverso? Design Inverso és una coneg...
Les cames primes és el somni de moltes dones. Ens...
Sóc llicenciat en informàtica i m'he d'en...
Els marejos, els tinnitus i la sudoració són símp...
El símptoma del mareig és un símptoma relativamen...
L'herpes és una malaltia que es pot transmetr...
Què és Ninemsn? NineMsn és el portal web més popul...
Algunes persones tindran mal d'estómac quan m...
Quin és el lloc web de la Universitat de Bradford?...
Moltes dones tenen la pell sensible, sobretot a l...
L'oli de refrigeració ha estat popular a l...