Quins són els aliments molt baixos en calories?

Quins són els aliments molt baixos en calories?

Avui en dia, cada cop hi ha més gent que comença a entendre i seguir mètodes científics per baixar de pes. Els aliments baixos en calories són, sens dubte, la millor opció per a la pèrdua de pes No només redueixen eficaçment la ingesta de greixos, sinó que també et permeten menjar bé. Aleshores, quins són els aliments baixos en calories? Ara, exploraré els misteris del menjar amb tu i t'introduiré alguns aliments màgics que redueixen greix.

1. Ous

Els informes d'investigació mostren que quan fan una dieta baixa en calories, les dones que mengen ous ferrats i pa torrat de gelatina per esmorzar cada dia perden el doble de pes que les dones que mengen bagels de la mateixa quantitat de calories. Les proteïnes et fan sentir plens, de manera que no tindràs gana durant el proper temps i menjaràs menys.

2. Wolfberry

Wolfberry conté 18 tipus de proteïnes, que és una font sorprenent de proteïnes. També és ric en betacarotè, i una cullerada de wolfberry només té 35 calories.

3. Iogurt

La llet agra original conté sucre de llet, proteïnes i greixos, que poden estabilitzar els nivells de sucre en sang i, per tant, són molt resistents a la gana. Els estudis han demostrat que les persones que segueixen una dieta baixa en calories i inclouen iogurt a la seva dieta perden un 61% més de greix corporal total i un 81% més de greix abdominal que les persones amb un pla similar que no inclou el iogurt.

4. Cereals

La farina de civada és l'aliment més abundant a diferència d'altres hidrats de carboni, fins i tot la farina de civada instantània s'absorbeix lentament, de manera que té molt poc impacte en el sucre en la sang. Utilitzeu farina de civada en lloc de pa ratllat per espolvorear el pastís de carn. Però el més recomanable és, per descomptat, la farina de civada, hi pots afegir qualsevol aliment que vulguis.

L'anterior és una introducció als aliments baixos en calories A més d'escollir aliments baixos en calories, el seu mètode de cocció també és fonamental per a un mateix aliment, els diferents mètodes de cocció tenen un gran impacte en les calories. En termes generals, bullir els aliments té molt menys calories que fregir o fregir a la paella, per la qual cosa també hauríeu de triar el millor mètode de cocció per evitar l'acumulació de greix.

<<:  Quins són els tractaments dietètics per a la desintoxicació?

>>:  Què afecta la taxa metabòlica del cos?

Recomanar articles

Com millorar el trencament greu del cabell?

El cabell és molt important per a la imatge, i el...

Mètode d'esbandida amb refresc

Moltes dones diuen que l'ús d'aigua de so...

Què tal Design Inverso? Disseny Inverso Revisió i informació del lloc web

Què és Design Inverso? Design Inverso és una coneg...

L'exercici més eficaç per aprimar cames

Les cames primes és el somni de moltes dones. Ens...

Què causa marejos, tinnitus i sudoració?

Els marejos, els tinnitus i la sudoració són símp...

Per què em sento marejat després de banyar-me?

El símptoma del mareig és un símptoma relativamen...

Hi ha diversos tipus d'herpes, i els tipus comuns s'han de prevenir

L'herpes és una malaltia que es pot transmetr...

Què tal Ninemsn? Ninemsn ressenyes i informació del lloc web

Què és Ninemsn? NineMsn és el portal web més popul...

Per què menjar plàtans amb l'estómac buit provoca dolor d'estómac?

Algunes persones tindran mal d'estómac quan m...

Com reparar la pell sensible, la rutina correcta de cura de la pell

Moltes dones tenen la pell sensible, sobretot a l...