És millor el sucre de roca monocristal·lí o policristalí?

És millor el sucre de roca monocristal·lí o policristalí?

Quan érem joves, si teníem una tos o un refredat, la nostra mare ens faria beure sucre de roca i pera, principalment per ajudar a la nostra gola a recuperar-se més ràpidament. Per tant, hi ha moltes opcions de sucre de roca, dividit en monocristal·lí i policristal·lí .

Des del punt de vista mèdic, el sucre de roca monocristal·lí és més propici per a l'absorció humana que el sucre de roca policristalina.

Sucre de roca policristalina: també conegut com a sucre de roca de blocs grans, es fa mitjançant la cristal·lització natural mitjançant la tecnologia tradicional.

Sucre de roca monocristal: és processat per màquines modernes sobre la base de la tecnologia tradicional per formar innombrables partícules de la mateixa forma

Un únic cristall és aquell en què tots els ions o àtoms que formen tot el cristall estan disposats en una determinada direcció i ordre. Si diversos cristalls simples es combinen de manera caòtica amb límits evidents entre els cristalls, aquests cristalls s'anomenen policristalls.

A la superfície, els cristalls simples apareixen en trossos petits i són de color blanquinós els policristalins apareixen en peces grans amb moltes cantonades i són relativament transparents.

Mètode de processament:

(1) Sucre de roca monocristal: poseu sucre blanc en una quantitat adequada d'aigua, escalfeu-lo i dissoleu-lo, filtreu-lo i poseu-lo en un dipòsit de cristal·lització per fer que la solució de sucre estigui sobresaturada, afegiu llavors de cristall per fer créixer cristalls i, després que els cristalls creixin, traieu-los per eliminar la mel i assecar-los per centrífuga, abans de tamisar, ventilar i assecar.

(2) Sucre de roca policristalina: afegiu la quantitat adequada de sucre blanc a l'aigua, escalfeu i dissoleu, i bulliu el sucre després d'arribar a una certa concentració, poseu-lo a la cubeta de cristal·lització durant una setmana, traieu el licor mare i escorreu-lo, tritureu-lo i assequeu-lo.

A partir d'això podem veure que cadascú pot triar segons les seves pròpies necessitats. Als nens no se'ls permet consumir grans quantitats de sucre, ja que això no és bo per a les seves dents ni per a la salut, per la qual cosa els grans han de parar-hi atenció.

<<:  Com deixar de fumar de manera efectiva

>>:  Com rentar okra

Recomanar articles

És millor omplir o extreure una dent cariada?

Si la càries dental s'ha d'omplir o extre...

Què tal McGraw-Hill? Revisions de McGraw-Hill Companies i informació del lloc web

Què és McGraw-Hill Companies? McGraw-Hill Cos. és ...

Com tractar l'acne amb picor als peus

L'acne a la pell dels peus en general pot ser...

Com reduir el colesterol i els lípids a la sang?

Avui en dia, el nivell de vida de les persones ca...

Què tal MSN Kenya? Ressenyes de MSN Kenya i informació del lloc web

Què és MSN Kenya? MSN Kenya és la sucursal de MSN ...

Què passa amb el Grup Coimbra? Revisions del grup Coimbra i informació del lloc web

Què és Coimbra Group? El Grup Coimbra (CG) és una ...

Què causa mal als peus?

El peu d'atleta té una forta olor àcida, que ...

Com esterilitzar el vi negre casolà

Amb la millora gradual dels nivells de vida, a mo...

N secrets de vida per reduir el risc de malaltia

1. Dos litres d'aigua al dia Les dones que be...

La farina de moniato es considera un gra gruixut?

Com que l'ingredient principal de la farina d...

Què he de fer si tinc taques de papallona a la cara?

Les taques de papallona són el que anomenem cloas...

La funció de la màquina de circulació sanguínia Ziweixing

Recentment, moltes persones han tingut problemes ...

Què fer si creixen butllofes al nas

Les butllofes al nas també són un símptoma comú. ...