És millor el sucre de roca monocristal·lí o policristalí?

És millor el sucre de roca monocristal·lí o policristalí?

Quan érem joves, si teníem una tos o un refredat, la nostra mare ens faria beure sucre de roca i pera, principalment per ajudar a la nostra gola a recuperar-se més ràpidament. Per tant, hi ha moltes opcions de sucre de roca, dividit en monocristal·lí i policristal·lí .

Des del punt de vista mèdic, el sucre de roca monocristal·lí és més propici per a l'absorció humana que el sucre de roca policristalina.

Sucre de roca policristalina: també conegut com a sucre de roca de blocs grans, es fa mitjançant la cristal·lització natural mitjançant la tecnologia tradicional.

Sucre de roca monocristal: és processat per màquines modernes sobre la base de la tecnologia tradicional per formar innombrables partícules de la mateixa forma

Un únic cristall és aquell en què tots els ions o àtoms que formen tot el cristall estan disposats en una determinada direcció i ordre. Si diversos cristalls simples es combinen de manera caòtica amb límits evidents entre els cristalls, aquests cristalls s'anomenen policristalls.

A la superfície, els cristalls simples apareixen en trossos petits i són de color blanquinós els policristalins apareixen en peces grans amb moltes cantonades i són relativament transparents.

Mètode de processament:

(1) Sucre de roca monocristal: poseu sucre blanc en una quantitat adequada d'aigua, escalfeu-lo i dissoleu-lo, filtreu-lo i poseu-lo en un dipòsit de cristal·lització per fer que la solució de sucre estigui sobresaturada, afegiu llavors de cristall per fer créixer cristalls i, després que els cristalls creixin, traieu-los per eliminar la mel i assecar-los per centrífuga, abans de tamisar, ventilar i assecar.

(2) Sucre de roca policristalina: afegiu la quantitat adequada de sucre blanc a l'aigua, escalfeu i dissoleu, i bulliu el sucre després d'arribar a una certa concentració, poseu-lo a la cubeta de cristal·lització durant una setmana, traieu el licor mare i escorreu-lo, tritureu-lo i assequeu-lo.

A partir d'això podem veure que cadascú pot triar segons les seves pròpies necessitats. Als nens no se'ls permet consumir grans quantitats de sucre, ja que això no és bo per a les seves dents ni per a la salut, per la qual cosa els grans han de parar-hi atenció.

<<:  Com deixar de fumar de manera efectiva

>>:  Com rentar okra

Recomanar articles

Com rentar el ketchup a la roba

Quan mengeu ketchup, si no aneu amb compte, podeu...

No subestimeu els primers símptomes de l'hepatitis

No subestimeu la malaltia de l'hepatitis. Els...

Seients de seguretat

Quan el nadó és jove, l'elecció del seient ta...

Quins són els perills de l'extracció de dents?

Tots sabem que les dents juguen un paper relativa...

Hi ha seqüeles en l'extirpació de la vesícula biliar Com prevenir-les?

A causa de les malalties de la vesícula biliar i ...

Què fer si se't talla el dit

A la vida diària, hi ha moltes dones boniques que...

Què menjar per a la faringitis, 4 aliments per triar

Des del punt de vista clínic, l'efecte del tr...

Què fer si teniu mal de queixal intens

"El mal de queixal no és una malaltia, però ...

Coneixes els perills del trastorn d'ansietat generalitzada?

Crec que la majoria de la gent sap que el trastor...

Les dones embarassades poden menjar verdures de mostassa en vinagre?

Quan hi ha una dona embarassada a la família, el ...

Per què tens els llavis trencats?

A mesura que el clima es torna més fred, els llav...