La okra es pot utilitzar com a vegetal o com a herba medicinal. Okra es va originar originalment a l'Àfrica i es va introduir al meu país al segle XX. Okra té un gran valor medicinal. Okra és rica en seleni i zinc, i el seu consum regular té efectes anticancerígens. Okra pot protegir la mucosa gàstrica després del consum Menjar okra també pot alleujar el dolor de gola i ajudar a la digestió. Aquí teniu alguns consells sobre com netejar i preparar okra. Mètode de neteja: primer, talleu la tija i després les vores i les cantonades, després apliqueu sal uniformement, fregueu la superfície i, finalment, netegeu-la. Plat de okra 1: Amanida de okra freda. Preparació: Frega l'okra amb sal per treure'n la pelusa, renteu-la i deixeu-la coure en aigua bullint durant 3 minuts, traieu-la de l'aigua, refredeu-la i talleu-la en forma d'estrella. Barregeu una vinagreta amb oli d'oliva, sal i vinagre de sidra de poma, aboqueu-la sobre l'okra i barregeu-la bé, després empolvoreu-ho amb llavors de sèsam negre cuites per guarnir. Plat de okra 2: okra blanquejada. Forma de preparació: Frega l'okra amb sal per treure'n la pelusa, renteu-la i deixeu-la coure en aigua bullint durant 3 minuts, retireu-la de l'aigua i deixeu-la refredar, després talleu-la per la meitat pel llarg i poseu-la en un plat. Aboqueu salsa de soja lleugera sobre okra, escalfeu l'oli, fregiu l'all picat fins que estigui fragant i, a continuació, aboqueu l'oli calent sobre okra. Plat de okra tres: okra sofregit. Mètode d'elaboració: frega l'okra amb sal per treure'n la pelusa, renteu-la i deixeu-la coure en aigua bullint durant 1 minut, traieu-la de l'aigua, refredeu-la i talleu-la a rodanxes en diagonal. Afegiu l'oli a una paella calenta i sofregiu l'all picat i sofregiu-hi sal al gust. Podeu afegir una mica de MSG. Les persones que mengen okra regularment tindran una capacitat millorada per dependre de la hipòxia. Okra és rica en pectina i també conté una gran quantitat de polisacàrids, que tenen una funció protectora sobre el fetge humà. Menjar okra regularment també pot complementar el calci, i el calci del okra és molt absorbit pel cos humà, al voltant del 60%. Quan els homes tenen una funció renal deficient, menjar okra pot nodrir els ronyons. |
<<: És millor el sucre de roca monocristal·lí o policristalí?
De fet, hi ha molt pocs aliments que no contenen ...
Cada cop hi ha més pacients amb diabetis avui dia...
Què és Lennar Homes? Lennar és una de les quatre e...
La majoria de les persones no presenten símptomes...
Hi ha moltes causes de taquicàrdia sinusal, les m...
L'espondilolistesi lumbar és causada principa...
Què és el lloc web de la Universitat Prince of Son...
Quin és el lloc web del Ministeri de Turisme de Ca...
Les amigues que estimen la bellesa han d'have...
La papaia té un sabor dolç i cruixent. Es pot fer...
Quin és el lloc web de la Universitat de Kondong a...
Quin és el lloc web de Blancaneus i Mirall? "...
Hi ha molts tipus de fàrmacs, i no podeu triar-lo...
A l'hivern, preferim portar jaquetes de plome...
El nas és el lloc on és més probable que creixin ...