Sovint escolto gent que es queixa que torna a tenir gana just després d'un àpat, mentre que altres lamenten que els seus estómacs sempre estiguin inflats i incòmodes després d'un àpat. De fet, això és perquè els diferents aliments requereixen diferents temps de digestió. Els nutricionistes sèniors utilitzen el següent "calendari de la digestió dels aliments" per ajudar-vos a mantenir-vos allunyats del bon menjar i deixar que l'estómac i els intestins comencin fàcilment la guerra per protegir el vostre estómac. NO1 Temps de digestió de la fruita: 30 minuts a 1 hora Les fruites del meló (com la síndria) requereixen el temps de digestió més curt, mentre que els plàtans triguen més. Menja'l entre àpats quan no tinguis molta gana o sacia si vols menjar una mica de fruita per omplir-te una estona, els plàtans són una bona opció. La síndria proporciona energia ràpidament i augmenta el sucre en sang, que és especialment inadequat per als diabètics. NO2 Temps de digestió vegetal: 45 minuts a 2 hores Les verdures de meló (com el meló d'hivern) triguen més temps a digerir-se, seguides de les verdures de solanàcies (com els tomàquets i les albergínies), després les verdures de fulla (com els espinacs i la col xinesa) i les verdures crucíferes (com el bròquil) són les que més triguen. Per tant, les verdures d'arrel es poden utilitzar com a aliment bàsic. Les persones amb mala digestió haurien de menjar menys verdures crucíferes com el bròquil Si les mengen, s'han de cuinar fins que estiguin toves. NO3 Temps de digestió del gra: 1,5 ~ 3 hores Els aliments de cereals líquids o semilíquids (com les farinetes) triguen menys temps a digerir-se Els aliments fermentats sense greixos afegits (com el pa al vapor i el pa sense oli) també són més fàcils de digerir. Tenen la digestibilitat més alta de l'organisme, arribant al 98%. Per tant, per a persones amb tracte gastrointestinal feble, farinetes, panets al vapor, etc. són bones opcions. Però si hi afegiu oli i en feu rodanxes de pa fregit al vapor, arròs fregit, etc., serà difícil de digerir. A través de l'article presentat anteriorment, ara tothom entén el temps que es necessita per digerir els aliments. De fet, la digestió dels aliments requereix un procés i la condició física de cadascú és diferent, de manera que el temps que es necessita per digerir els aliments és naturalment diferent si es produeix una indigestió durant molt de temps, el millor és comprovar-ho primer, fer ajustaments específics i també augmentar la ingesta d'aliments. |
<<: Com alleujar la picor de les mans després de tallar el ñame?
>>: Està bé planxar la roba interior amb aigua calenta?
La nefritis crònica és l'abreviatura de la gl...
El clima càlid i els forts raigs ultraviolats dif...
Les ungles grises són causades principalment per ...
Què és el lloc web de Yuchuantang? GYOKUSENDO Co.,...
Cadascun dels nostres cossos és molt sorprenent s...
La manifestació de l'ovulació inmadura és una...
El clima és fred i sec a l'hivern, cosa que e...
Què és el web del Giro d'Itàlia? El Giro d'...
Quin és el lloc web d'ArtEZ Art Academy als Pa...
Si us aixequeu al matí i us sentiu marejats i sua...
La sensació de cremor a l'obertura uretral du...
Dany 1. Provoca trastorns del son En circumstànci...
Tenia gana a la nit, així que em vaig aixecar per...
El pols filós és un tipus d'afecció de pols, ...
Per què la pell és propensa a les al·lèrgies? Les...