Les meduses són un marisc comú que conté una gran quantitat de gelatina al seu cos. Les meduses solen ser de color blau i els seus tentacles són de color blanc lletós. Les meduses estan àmpliament distribuïdes a les aigües del meu país. Es troben al mercat grans quantitats de meduses cada dia a l'agost i al setembre. Haizhe és extremadament ric en proteïnes d'alta qualitat i també conté iode i calci. La medicina tradicional xinesa creu que les meduses poden resoldre la flegma, suavitzar masses dures, eliminar la calor i desintoxicar. La sopa de meduses conté poc greix, de manera que no engreixaràs menjant meduses. Pel que fa a la manera de menjar-la, com que la medusa és de naturalesa suau i rica en nutrients, bàsicament és apta per a persones de totes les edats i no hi ha res de què preocupar-se. Els pacients amb flegma excessiva, asma, mal de cap, artritis reumatoide, hipertensió, malaltia úlcera i femta seca són més adequats per menjar més meduses. Hi ha moltes maneres de cuinar les meduses, com ara bullir, sofregir, escalfar en aigua, bullir amb oli, etc. També es pot tallar a rodanxes i servir-les fredes, són millors i són cruixents i refrescants. Però aneu amb compte a l'hora de menjar meduses fresques. La medusa fresca és verinosa i s'ha d'adobar amb sal i alum, remullar-la per eliminar el verí i filtrar l'aigua abans de cuinar. La medusa és comestible, té un sabor cruixent i és extremadament nutritiva. Cada 1000 grams de medusa conté 650 grams d'aigua, 123 grams de proteïna, 1 gram de greix, 40 grams de carbohidrats, 187 grams de cendra, 1820 mil·ligrams de calci, traces de fòsfor, 95 mil·ligrams de ferro, 0,1 mil·ligrams de riflamina, 0,1 mil·ligrams de mil·ligrams niacina, 1 mil·ligram de vitamina B10, 0,4 mil·ligrams de vitamina B20 i 2 mil·ligrams de niacina. Cada quilogram de medusa seca conté 13.200 micrograms de iode. En general es creu que com més temps creix la medusa, millor és el seu sabor i qualitat. La medusa té un gust suau però una mica cruixent, i la carn és molt tendra El que comprem al mercat sovint és la pell de medusa, que es pot conservar uns dos dies després de portar-la a casa. Cal tenir en compte que a causa de la calor a les zones costaneres, sovint s'afegeixen conservants a les meduses per tal d'allargar la vida útil de les meduses. |
<<: El te verd pot reduir la calor interna?
>>: Quins són els efectes terapèutics de l'okra
Què és TrueCar? TrueCar és un famós lloc web de co...
Quan la gent envelleix, seguiran moltes malalties...
Amb el ràpid desenvolupament continu de la tecnol...
Amb el ritme de vida cada cop més accelerat i el ...
Les gotes oculars de hialuronat de sodi són un co...
En la societat actual, les principals fàbriques e...
Què és BBC UKCHINA? BBC UKCHINA és un mitjà de com...
Els mals de cap vasculars són molt nocius i s'...
De fet, molta gent no sap molt sobre la pols conc...
Què és Sue Dickinson? Aquest lloc web és el lloc w...
Moltes persones poden tenir congestió local en di...
La sang de porc és una delicadesa a la taula, a m...
Què és el lloc web del Nepal Bank? Nepal Rastra Ba...
El dolor sobtat de genoll és una condició que mol...
L'oli essencial de llavors de raïm es ven a m...