Quins són els efectes terapèutics de l'okra

Quins són els efectes terapèutics de l'okra

Si menges okra freda a l'estiu calorós, no només pot estimular la gana, sinó que també és una bona manera d'alleujar la calor. El gust de l'okra és lleugerament lleuger, de manera que podeu barrejar-lo amb condiments a l'hora de menjar-lo, com per fer-lo en plats salats, dolços, àcids i altres freds, que tindran millor gust. Okra és alt en nutrients Menjar okra regularment pot alleujar la fatiga física i restaurar ràpidament la força física també ajuda a la digestió i protegeix el fetge.

Okra és adequat per a persones amb gastritis, càncer, úlcera gàstrica, anèmia i indigestió, els esportistes, les dones i els homes que cuiden la pell n'han de menjar més. No obstant això, l'okra és una verdura amb una naturalesa i un sabor freds, no n'haurien de menjar massa.

La okra es pot menjar freda, sofregida, fregida, estofada i fer-se amanides, sopes, etc. Abans de menjar-la freda o sofregida, s'ha d'escaldar en aigua bullint durant tres o cinc minuts per eliminar l'astringència. És de naturalesa freda, i menjar-lo després d'haver estat blanquejat amb salsa de soja barrejada amb all picat i xile pot equilibrar lleugerament la seva fredor. No obstant això, les persones amb melsa i estómac febles, propenses a la diarrea o les femtes no haurien de menjar massa.

Okra és ric en oligoelements com ara zinc i seleni, que poden millorar la capacitat anticancerígen del cos. A més, és ric en vitamina C i fibra soluble, que no només té un efecte sobre la salut de la pell, sinó que també pot fer que la pell es blanqueixi i estigui tendra.

No obstant això, com les verdures, l'okra conté molt potassi, de manera que els pacients amb diàlisi l'han de blanquejar abans de menjar. A l'hora de cuinar, podeu escalfar el okra, embolicar-lo amb cansalada, espolvorear una mica de formatge en pols, embolicar-lo amb paper d'alumini i coure-lo al forn Com que el okra i el formatge són rics en calci, poden augmentar la ingesta de calci.

La okra no és una planta autòctona. Es va introduir des de l'estranger al segle XX i va créixer per primera vegada a l'Àfrica. L'okra és actualment un aliment saludable i nutritiu molt popular. Crec que hi ha moltes raons per a això. Té un gust suau i sucosa. Menjar okra regularment pot lubricar la mucosa gastrointestinal i afavorir la digestió.

<<:  Menjar meduses engreixarà?

>>:  Quins són els usos de l'okra

Recomanar articles

Preservació de la salut de Huangdi Neijing en quatre estacions

El nostre país ha tingut registres de tractament ...

És millor tenir pasta de dents amb o sense fluor?

La majoria de les pastes de dents que s'utili...

Quina és la causa de l'epididimitis dreta?

L'epidídim és una part relativament crítica i...

Quins són els fruits que omplen el qi i la sang?

El Qi i la sang són molt importants per a les don...

Les persones amb pressió arterial alta poden menjar carn d'ànec?

La carn d'ànec és habitual en la vida diària ...

Dones, no dormiu amb aquesta cosa entre les cames

Dormir és el més important de la vida és molt úti...

Com preparar el te Liubao?

El te Liubao en si és un te relativament comú, pe...

El dany de la neteja en pols no es renta

El detergent en pols és un element habitual a la ...

Per què apareixen petits grans després d'aplicar la màscara facial?

Si apareixen petites protuberàncies a la pell des...

Com tractar eficaçment el peu d'atleta a l'hivern

L'hivern és en realitat una estació en què el...