Si menges okra freda a l'estiu calorós, no només pot estimular la gana, sinó que també és una bona manera d'alleujar la calor. El gust de l'okra és lleugerament lleuger, de manera que podeu barrejar-lo amb condiments a l'hora de menjar-lo, com per fer-lo en plats salats, dolços, àcids i altres freds, que tindran millor gust. Okra és alt en nutrients Menjar okra regularment pot alleujar la fatiga física i restaurar ràpidament la força física també ajuda a la digestió i protegeix el fetge. Okra és adequat per a persones amb gastritis, càncer, úlcera gàstrica, anèmia i indigestió, els esportistes, les dones i els homes que cuiden la pell n'han de menjar més. No obstant això, l'okra és una verdura amb una naturalesa i un sabor freds, no n'haurien de menjar massa. La okra es pot menjar freda, sofregida, fregida, estofada i fer-se amanides, sopes, etc. Abans de menjar-la freda o sofregida, s'ha d'escaldar en aigua bullint durant tres o cinc minuts per eliminar l'astringència. És de naturalesa freda, i menjar-lo després d'haver estat blanquejat amb salsa de soja barrejada amb all picat i xile pot equilibrar lleugerament la seva fredor. No obstant això, les persones amb melsa i estómac febles, propenses a la diarrea o les femtes no haurien de menjar massa. Okra és ric en oligoelements com ara zinc i seleni, que poden millorar la capacitat anticancerígen del cos. A més, és ric en vitamina C i fibra soluble, que no només té un efecte sobre la salut de la pell, sinó que també pot fer que la pell es blanqueixi i estigui tendra. No obstant això, com les verdures, l'okra conté molt potassi, de manera que els pacients amb diàlisi l'han de blanquejar abans de menjar. A l'hora de cuinar, podeu escalfar el okra, embolicar-lo amb cansalada, espolvorear una mica de formatge en pols, embolicar-lo amb paper d'alumini i coure-lo al forn Com que el okra i el formatge són rics en calci, poden augmentar la ingesta de calci. La okra no és una planta autòctona. Es va introduir des de l'estranger al segle XX i va créixer per primera vegada a l'Àfrica. L'okra és actualment un aliment saludable i nutritiu molt popular. Crec que hi ha moltes raons per a això. Té un gust suau i sucosa. Menjar okra regularment pot lubricar la mucosa gastrointestinal i afavorir la digestió. |
<<: Menjar meduses engreixarà?
>>: Quins són els usos de l'okra
Les tempestes de sorra són un dels pitjors tipus ...
La neoplàsia mucinosa de l'apèndix és una mal...
La grip és una malaltia amb la qual és molt proba...
Què és la Biblioteca Nacional d'Israel? La Bib...
Parlant de raïm negre, crec que a molta gent els ...
Hi ha molta gent a qui els agrada visitar les xar...
Avui en dia, les dents de moltes persones es torn...
A la primavera i a la tardor, el clima és inestab...
Amb el progrés de la societat, els nivells de vid...
Parlant d'estenosi de l'artèria subclàvia...
Què és Panama News? La Prensa (Panamà) és un diari...
L'acne és un problema de la pell comú per a m...
Quin és el lloc web de la Universitat d'Agricu...
Una vegada que les persones desenvolupen taques, ...
Els pacients amb problemes de cordes vocals han d...