En la societat actual, tothom ha d'estar familiaritzat amb la cervesa. Hi ha molts tipus de cervesa, i crec que molta gent l'ha begut. No obstant això, per als xinesos, la cervesa més popular es produeix al seu propi país. La cervesa conté relativament poc alcohol. Moltes persones creuen que està bé beure una mica, però algunes persones no són aptes per beure cervesa. No es recomana beure cervesa si tens mal estómac. La cervesa s'elabora amb malta d'ordi i arròs amb una petita quantitat de llúpol. S'elabora mitjançant sacarificació i fermentació a baixa temperatura. S'anomena "pa líquid" i és una beguda alcohòlica de baixa concentració. La cervesa té el contingut d'etanol més baix, de manera que beure cervesa no només no és fàcil emborratxar-se o fer mal a la gent, sinó que beure una petita quantitat és realment bo per a la salut. Arròs glutinós, Jiangmi i farinetes de dàtils vermells L'arròs glutinós i l'arròs glutinós són de naturalesa dolça i suau, no tòxics i entren a la melsa i l'estómac. Té els efectes d'escalfar la melsa i l'estómac, reposar el mig i enfortir el qi i reduir la micció. Jujube "tracta els mals esperits en el cor i l'abdomen, calma el mig i nodreix la melsa i ajuda als dotze meridians. Calma el qi de l'estómac, obre els nou orificis, omple la manca de qi, la manca de fluids corporals, tracta la deficiència en el cos i l'extremitat, provoca la llarga i l'harmonia de la medicina. l'ús del terme farà que el cos sigui més lleuger i allargarà la vida". Cuinar aquests dos ingredients, que són alhora medicaments i aliments, en farinetes junts i menjar-los regularment és eficaç per tractar el refredat de l'estómac. Si teniu problemes d'estómac, podeu menjar farinetes, depèn de l'individu. Si les farinetes es cuinen durant molt de temps, els grans d'arròs es descompondran en disacàrids o monosacàrids. És més probable que els carbohidrats estimulin la secreció d'àcid gàstric, i algunes persones fins i tot vomitaran àcid. Algunes persones també pensen que menjar farinetes els fa passar gana amb facilitat, així que mengen més sense adonar-se'n, la qual cosa estimula la secreció de més àcid gàstric, provocant molèsties. De fet, si vols una millor digestió, mastegar arròs sec unes quantes vegades més tindrà el mateix efecte. Les persones amb mals estómacs són millor no beure cervesa. Les anteriors també s'han mencionat algunes maneres d'alleujar el dolor d'estómac, etc. De fet, en general, perquè el contingut d'alcohol de la cervesa no és alt, si beu una mica de manera adequada, encara serà bo per al cos, però aquest no és el cas de les persones amb mals estómacs. els estómacs no han de beure cervesa. |
<<: Es pot curar el vessament pleural?
>>: Causes de taques vermelles a mans i peus
L'aigua és la base de la supervivència humana...
A mesura que la tardor es converteixi en hivern i...
Les dents del seny poden semblar normals, però en...
La campana extractora és el protector de neteja d...
La neteja de les dents és un mètode popular per n...
El dolor articular és una malaltia amb una taxa d...
Amb la tendència de la societat, moltes dones vol...
Els ous de guatlla són els aliments d'ou més ...
La inflor abdominal és un símptoma que es produei...
El guisat de patates amb carn és un plat casolà m...
Quan els bacteris patògens entren al cos humà, la...
Tenir un cabell negre i gruixut és el que desitge...
L'ARN és relativament desconegut per a moltes...
Crec que molts dels meus amics tenen problemes d&...
Com tots sabem, el cos humà necessita reposar una...