En la societat actual, tothom ha d'estar familiaritzat amb la cervesa. Hi ha molts tipus de cervesa, i crec que molta gent l'ha begut. No obstant això, per als xinesos, la cervesa més popular es produeix al seu propi país. La cervesa conté relativament poc alcohol. Moltes persones creuen que està bé beure una mica, però algunes persones no són aptes per beure cervesa. No es recomana beure cervesa si tens mal estómac. La cervesa s'elabora amb malta d'ordi i arròs amb una petita quantitat de llúpol. S'elabora mitjançant sacarificació i fermentació a baixa temperatura. S'anomena "pa líquid" i és una beguda alcohòlica de baixa concentració. La cervesa té el contingut d'etanol més baix, de manera que beure cervesa no només no és fàcil emborratxar-se o fer mal a la gent, sinó que beure una petita quantitat és realment bo per a la salut. Arròs glutinós, Jiangmi i farinetes de dàtils vermells L'arròs glutinós i l'arròs glutinós són de naturalesa dolça i suau, no tòxics i entren a la melsa i l'estómac. Té els efectes d'escalfar la melsa i l'estómac, reposar el mig i enfortir el qi i reduir la micció. Jujube "tracta els mals esperits en el cor i l'abdomen, calma el mig i nodreix la melsa i ajuda als dotze meridians. Calma el qi de l'estómac, obre els nou orificis, omple la manca de qi, la manca de fluids corporals, tracta la deficiència en el cos i l'extremitat, provoca la llarga i l'harmonia de la medicina. l'ús del terme farà que el cos sigui més lleuger i allargarà la vida". Cuinar aquests dos ingredients, que són alhora medicaments i aliments, en farinetes junts i menjar-los regularment és eficaç per tractar el refredat de l'estómac. Si teniu problemes d'estómac, podeu menjar farinetes, depèn de l'individu. Si les farinetes es cuinen durant molt de temps, els grans d'arròs es descompondran en disacàrids o monosacàrids. És més probable que els carbohidrats estimulin la secreció d'àcid gàstric, i algunes persones fins i tot vomitaran àcid. Algunes persones també pensen que menjar farinetes els fa passar gana amb facilitat, així que mengen més sense adonar-se'n, la qual cosa estimula la secreció de més àcid gàstric, provocant molèsties. De fet, si vols una millor digestió, mastegar arròs sec unes quantes vegades més tindrà el mateix efecte. Les persones amb mals estómacs són millor no beure cervesa. Les anteriors també s'han mencionat algunes maneres d'alleujar el dolor d'estómac, etc. De fet, en general, perquè el contingut d'alcohol de la cervesa no és alt, si beu una mica de manera adequada, encara serà bo per al cos, però aquest no és el cas de les persones amb mals estómacs. els estómacs no han de beure cervesa. |
<<: Es pot curar el vessament pleural?
>>: Causes de taques vermelles a mans i peus
Els mànecs verds són realment comestibles, i hi h...
A la natura, els bacteris estan àmpliament distri...
La tuberculosi intestinal és, en realitat, una ma...
Moltes amigues poden no estar tan familiaritzades...
Les squat són un mètode habitual de fitness i pèr...
Si es produeix un accident a la vida i provoca un...
Quin és el lloc web d'Angola Airlines? TAAG An...
A mesura que entrem en el dotzè mes lunar, el cli...
Hi ha moltes raons per a la picor i l'aparici...
La medusa no és una medusa, és una espècie de med...
Hi ha molts xampús al mercat, amb tot tipus de ma...
La hiperplàsia dels ossos dels dits és un tipus d...
Ara les condicions de vida de la gent són cada co...
L'hèrnia de disc intervertebral és un fenomen...
Què és la Universitat de Hobart i William Smith? H...