El durian és un aliment que a molts ens agrada menjar, però no és comú al nord. Aquesta és una especialitat del sud, que es transporta al nostre nord. És una fruita deliciosa que també podem menjar recentment, molta gent va comprar el durian i es va trobar que no estava madur i que tenia un gust molt astringent. Mètode 1: si el durian s'ha obert però no està madur, només podeu embolicar-lo amb paper de plàstic i posar-lo a la nevera. Posa-ho a la nevera i el gust serà molt millor i el sabor de la llet serà molt més fort. El segon tampoc anirà malament, es cuinarà en un dia o dos Mètode 2: ajunta'l amb plàtans, pomes o altres fruites madures. Els fruits madurs produiran etilè, que té l'efecte de madurar-los. Mètode 3: Col·loqueu-lo al balcó durant uns dies. Si l'afegiu més, quedarà massa sec i no serà saborós! En general, es pot menjar durian tan bon punt s'obre. Mètode 4: Per madurar el durian cru, s'acostuma a fer servir dos trossos de paper de diari (també servirà un embolcall de plàstic o una tovallola gruixuda, no utilitzeu bosses de plàstic, però és millor paper de diari) per embolicar el durian sencer i col·locar-lo en un lloc fresc. Es pot menjar al cap de dos dies. Mètode 5: Emboliqueu la polpa de la fruita amb un embolcall de plàstic i poseu-la al microones durant uns 2 minuts. Aquest mètode ha estat utilitzat per algunes persones i no és una estafa. Mètode 6: és difícil dir quants dies durarà a temperatura ambient. Perquè depèn de com estigui el durian cru o madur. Si només està una mica verd, normalment està bé deixar-lo durant 2 dies. Si voleu que maduri i s'obri sol, deixeu-lo durant 4-5 dies. Però no l'assequeu al sol, i no peleu la carn, deixeu-la a la closca. Mètode 7: Si no està cuit, també el podeu fer servir per fer postres, poseu-lo a la batedora i tritureu-lo, després feu-ne un berenar, que té molt bon gust. L'anterior introdueix el mètode de pelar durian verd. Ens pot ajudar de manera efectiva. Qualsevol cosa ens pot ajudar a sortir d'aquesta situació vergonyosa. Menjar durian d'hora és ric en moltes coses que són molt bones per al nostre cos. Menjar més és molt útil per complementar les vitamines. |
<<: L'eficàcia dels agents antibacterians de nanoplata
>>: Com puc deixar de fumar ràpidament?
Hi ha diversos tipus de màscares facials al merca...
Crec que el tema que sempre crida l'atenció d...
Normalment, la gent es renta el cabell amb xampús...
Les hormones sexuals humanes es refereixen a un t...
Amb el desenvolupament del camp mèdic, el traspla...
El fred del vent és un problema comú a l’estiu. L...
Moltes persones tenen símptomes de caiguda del ca...
La caiguda del cabell és una cosa molt comuna avu...
La malaltia de la pell és una malaltia amb una ta...
Totes les dones coneixen els adhesius de silicona...
Crec que moltes persones tenen un parell de sabat...
No importa si la gent que ens envolta té probleme...
La poma és una fruita disponible durant tot l'...
Crec que la majoria dels meus amics han experimen...
Què és el PAT vermell? Red PAT és una famosa caden...