En la vida diària d'avui, hi ha moltes malalties d'un tipus o altre al nostre voltant, que ens dificulten evitar-les. Algunes malalties afecten la nostra alimentació i la qualitat del son i canvien la nostra rutina diària. Algunes malalties afecten la nostra salut física i mental, i algunes fins i tot amenacen les nostres vides o condueixen directament a la mort. Algunes malalties són lleus i es poden millorar amb la dieta. Aleshores, quina és la dieta per a la gastritis antral superficial? Principis alimentaris A la vida diària, què és bo menjar per a la gastritis superficial? Els principis generals del condicionament dietètic: aliments no irritants, baixos en fibra i nutritius, relaxar-se amb freqüència durant els àpats i mantenir un estat d'ànim feliç. Aliments poc salats, massa àcids i massa rugosos que irriten repetidament la mucosa gàstrica. Més important encara, els hàbits alimentaris no raonables, la dieta irregular, l'excés de menjar o la manca a llarg termini de proteïnes i vitamines del grup B poden causar la degeneració de la mucosa gàstrica. 1. Eviteu menjar diversos aliments irritants com licors forts, cafè exprés, mostassa d'all cru i altres aliments que puguin danyar la mucosa gàstrica. Evita també menjar aliments massa durs, massa àcids, massa picants, massa freds, massa calents i massa aspres. Podeu triar aliments que siguin fàcils de digerir i aneu amb compte d'evitar l'ús de mètodes de cocció com ara fregir i fregir a la paella. El menjar ha de ser lleuger i suau. 2. Augmentar la nutrició i prestar atenció a l'elecció d'aliments proteics amb alt valor nutricional i aliments suaus rics en vitamines, com ara llet, tofu, pastanagues i alguns aliments fermentats, i mastegar els aliments lentament. 3. Menja regularment, a hores regulars i en quantitats regulars, evita menjar en excés, desenvolupa bons hàbits alimentaris i redueix la càrrega de l'estómac. Si la ingesta d'aliments per als tres àpats principals és petita, podeu prendre aperitius a intervals regulars entre àpats. Presta atenció a la combinació d'aliments El millor és tenir tant aliments secs com líquids, aliments proteics i una petita quantitat d'aliments bàsics. 4. Els pacients haurien de menjar principalment arròs suau de fàcil digestió i menjar més aliments rics en proteïnes vegetals i vitamines, com ara tofu, pastanagues, etc. La llet de soja i la llet són molt nutritives i tenen la funció de protegir la mucosa gàstrica, i s'han de classificar com a aliments comuns. Atenció a la selecció d'aliments Elecció d'aliments Elecció d'aliments Elecció d'aliments Elecció d'aliments Eviteu els aliments irritants: cafè, vi, salsa, xile, mostassa, pebrot, etc. Aquests aliments estimularan la secreció de suc gàstric o danyaran la mucosa gàstrica i s'han d'evitar. Cadascú té la seva pròpia resposta única als aliments, de manera que la ingesta d'aliments s'ha d'ajustar adequadament segons les diferències individuals i no cal dejunar completament. Exemples de receptes; Dieta lleugera semilíquida amb pocs residus 125 g de farina Fuqiang, 225 g d'arròs glutinós, 20 g de fil de carn, 250 g de llet, 20 g de sucre 100 g d'ous, 150 g de tofu, 75 g de peix negre, 25 g d'oli de soja, 6 g de sal Energia calorífica total 8,60 MJ (2057,3 kcal) Nitrogen: energia calorífica 1:165,71 Relació P/S 1,26 Hidrats de carboni 307,4 g (59,7%) Proteïnes 77,5 g (15,0%) Greixos 57,4 g (25,1%) Proteïna animal 39,9 g (59,7%), proteïna de soja 7,5 g (9,7%), fibra dietètica 2,7 g Tabús dietètics Eviteu els aliments àcids: les fruites amb més acidesa, com la pinya, la taronja, etc., no provocaran gaire irritació als pacients amb úlceres si es mengen després dels àpats, per la qual cosa no s'han de prohibir necessàriament. Eviteu els aliments que produeixen gasos: alguns aliments són fàcils de produir gasos, la qual cosa fa que els pacients se sentin plens i s'han d'evitar, però si els aliments produiran gasos i provocaran molèsties varia de persona a persona, de manera que podeu decidir si els mengeu en funció de la vostra experiència personal. A més, els aliments massa durs, com l'arròs fregit, la barbacoa, les postres diverses, els pastissos, els fregits i els gelats, sovint causen molèsties als pacients i s'han de triar amb cura. Després de llegir la introducció anterior sobre la dieta per a la gastritis antral superficial, crec que tothom hauria d'entendre-ho. La dieta per a aquesta malaltia ha de ser lleugera i s'han d'evitar els aliments irritants. Hem de controlar la nostra dieta, prestar més atenció a la nostra salut física i anar amb compte amb les nostres opcions dietètiques per reduir o evitar l'empitjorament de la malaltia. |
<<: Què fer si els músculs del sòl pèlvic es relaxen
>>: Quins són els tractaments per als grumolls de mastitis?
La bellesa és tan important per a les dones, si u...
Tothom sap que les capacitats immunitàries dels n...
La mucosa bucal és una malaltia bucal freqüent en...
Hi ha molts béns a les nostres vides que ignorem ...
El quist anal és una malaltia anorectal comuna a ...
Rentar la roba és una cosa a la qual ens enfronte...
Quan es tracta de la malaltia de les galteres, cr...
Què és el lloc web de la F1? La F1 (Campionat del ...
Què és Sony Music? Sony Music és un lloc web de mú...
La temperatura del cos determina la condició físi...
Hi ha dolor al cor quan es respira profundament, ...
A la vida diària, molts motius poden provocar alg...
El periodonti és un teixit de suport per a les de...
L'amiloïdosi cutània és en realitat una malal...
Què és TUK? TUK és una famosa marca de sabates de ...