A mesura que el smog urbà és cada cop més greu, la incidència de diverses malalties respiratòries ha augmentat generalment, donant lloc indirectament a l'agreujament dels problemes de fibrosi pulmonar intersticial. Per resistir la fibrosi pulmonar intersticial, a més de millorar la qualitat de l'aire viu, també hem de prestar especial atenció a la nostra alimentació, per tal de millorar tant dins com fora i fer una bona feina en la prevenció de la fibrosi pulmonar intersticial. A què hem de prestar atenció a la dieta per a la pneumònia intersticial? (1) Els pacients amb pneumònia intersticial han de prestar atenció als tabús dietètics i tractar de menjar menys picants, fregits i altres aliments irritants i grassos. La seva dieta diària ha de ser lleugera, especialment per als pacients obesos, la ingesta de greixos ha de ser baixa. És millor menjar carn magra per aconseguir el propòsit d'eliminar la flegma i la humitat i controlar adequadament el pes. Els aliments picants, fregits i altres poden produir flegma fàcilment, la qual cosa fa que la calor prevalgui el mal. La calor maligne queda atrapada a l'interior del cos i no es pot alleujar amb el pas del temps, pot causar febre severa i empitjorar la condició. (2) Beure molta aigua Els pacients amb pneumònia intersticial no es poden deshidratar perquè respiren per la boca, suen molt i mengen poc, fet que sovint fa que perdin aigua i fa que l'esput sigui gruixut i difícil de tossir. Per tant, s'ha d'animar els pacients a beure més aigua si el pacient no pot menjar, es pot utilitzar la substitució de líquids per via intravenosa, que ajuda a diluir l'esput i afavorir la descàrrega d'esput viscós. Els pacients amb insuficiència cardíaca han de beure aigua amb moderació. (3) No mengeu aliments que puguin causar al·lèrgies o desencadenar asma i presteu atenció als tabús dietètics. L'anomenat "tabú dietètic" significa evitar els "aliments irritants". Els "aliments irritants" es refereixen generalment a aliments que poden provocar una recaiguda de velles malalties o agreujar noves malalties després del consum. L'abast dels "aliments irritants" és molt ampli i varia d'un pacient a un altre. Per exemple, algunes persones amb al·lèrgies sovint experimenten empitjorament de la tos i les sibilàncies després de menjar marisc com peix, gambes i cranc. Per tant, els pacients amb fibrosi pulmonar haurien d'"evitar certs aliments" segons les seves condicions reals. Això no només pot evitar l'empitjorament de la tos i les sibilàncies a causa d'una dieta descuidada, sinó que també pot evitar que l'absorció de diversos nutrients per part del cos es vegi afectada a causa de l'excés d'atenció a "evitar certs aliments". (4) Els pacients amb pneumònia intersticial han de prestar més atenció a la seva dieta. Els pacients poden rebre aliments suaus o semi-líquids, que poden alleujar les dificultats de mastegar i empassar causades per la falta d'alè, facilitar la digestió i l'absorció i prevenir el reflux dels aliments. |
<<: Causes de la cardiopatia ateroscleròtica coronària
>>: Què és l'esclerosi aòrtica i quines són les mesures preventives?
Què és Blip.fm? Blip.fm és un microblog nord-ameri...
Com tractar les femtes verdes En primer lloc, cal...
Hi ha molts factors que poden provocar els ulls i...
El cabell gras i la cara grassa són causats princ...
A la nostra vida diària, cada vegada més persones...
Si els teus ulls estan adolorits, inflats i dolor...
L'herpes és una erupció cutània i una malalti...
Els mangos crus són comestibles i els seus benefi...
Tipus de cafè? El cafè és una beguda indispensabl...
Els pacients amb hipertensió no només tenen press...
Quina és la pàgina web del Belem Football Club? El...
Després que tothom hagi resolt els seus problemes...
Què és Lillibet University College? University Col...
A partir del mapa de l'evolució humana, podem...
Què és el lloc web de l'Agència Canadenca d...