A la majoria de nosaltres, sempre ens agrada cuinar uns quants plats a la taula del sopar, i un imprescindible és una sopa, fins i tot quan sopem en un restaurant, per poder reposar millor l'energia consumida durant el dia. Entre les sopes que agraden a tothom, és clar, la sopa de meló d'hivern i ossos amb pell no només té un bon gust, sinó que també és reconeguda pel seu ric valor nutricional. Així que aprenem a fer sopa d'os de meló d'hivern amb pell? Com fer la sopa de meló d'hivern i costelles de porc amb pell 1. Esbandiu la superfície de les costelles amb aigua 2. Posar-lo en una olla, afegir aigua freda i bullir a foc fort 3. Després de bullir l'aigua, mantingueu-la durant 3-5 minuts, i la sang i les impureses s'han de coure. 4. Rentar les costelles amb aigua tèbia i posar-les en un bol. 5. Canvieu-lo a una olla nova d'aigua freda i poseu-hi les costelles. Recordeu d'afegir-hi prou aigua alhora, perquè no podeu afegir aigua temporalment a la meitat de l'estofat de la sopa. Aboqueu-hi uns segments de cebolleta i rodanxes de gingebre per eliminar l'olor a peix i potenciar-ne el sabor. 6. Porteu-ho a ebullició a foc fort i, a continuació, poseu-ho a foc mitjà-baix durant 20 minuts 7. Talleu el meló d'hivern a trossos de mida dòmino amb la pell i aboqueu-lo a l'olla 8. Continueu cuinant a foc mitjà-baix durant 10 minuts Quan les costelles i la pell del meló d'hivern estiguin toves, afegiu-hi 1 cullerada de sal i una mica d'essència de pollastre al vostre gust. Nutrició El meló d'hivern és molt nutritiu. Cada 500 grams conté 2 grams de proteïna, 9 grams d'hidrats de carboni, 3 grams de fibra bruta, 95 mil·ligrams de calci, 2 mil·ligrams de ferro, 0,15 mil·ligrams de carotè i 75 mil·ligrams d'àcid ascòrbic. El meló d'hivern conté més proteïnes, sucre i una petita quantitat de calci, fòsfor, ferro i altres minerals i vitamines B1, B2, C i niacina. La vitamina B1 pot afavorir la conversió de midó i sucre al cos en energia tèrmica en lloc de greix, és que no conté greixos i calories. Tabús dietètics El meló d'hivern és de naturalesa freda Les persones amb deficiència de qi de melsa i estómac, diarrea, excrements fluixos i dolor d'estómac han d'evitar menjar meló d'hivern cru i fred. El meló d'hivern i les mongetes vermelles són incompatibles. Menjar meló d'hivern i mongetes vermelles junts provocarà un augment sobtat del volum d'orina en persones normals, que pot provocar fàcilment la deshidratació. El meló d'hivern i el vinagre són incompatibles. El vinagre destruirà els nutrients del meló d'hivern i reduirà el seu valor nutricional. El meló d'hivern i la carpa crucian vermella són incompatibles. Menjar-los junts redueix el seu valor nutricional. El meló d'hivern i la carpa crucian són ingredients antiedema i diürètics. Menjar-los junts augmentarà el volum d'orina. Pel que fa a com fer la sopa de meló i ossos d'hivern amb pell, després de llegir la introducció anterior, crec que no us costarà fer-la. Sempre que seguiu els passos correctes, crec que fins i tot els amics que cuinen per primera vegada poden fer una sopa deliciosa i saludable, que és una bona manera de reomplir-vos a vosaltres mateixos i a la vostra família després d'un dia dur de treball. |
<<: Com arreglar una dent perduda?
>>: Què fer si teniu fetge gras
Què és el lloc web de Surinam Airways? Surinam Air...
La infusió és un mètode de tractament en la medic...
La malaltia tiroïdal autoimmune és una malaltia c...
La primavera és una bona estació perquè totes les...
A l'exterior, moltes persones van inevitablem...
Les malalties de la pell són malalties greus que ...
Cada cop després de cuinar, hi haurà una olor a f...
La gent no només ha de prestar atenció a l'au...
Quin és el lloc web de Deutsche Ellington Real Est...
És molt important que les dones escullin roba int...
A la vida diària, si la nostra llengua es torna b...
L'aigua és la font de vida Si vols estar sa, ...
Què està etiquetat? Tagged és una famosa xarxa soc...
La depressió és una malaltia mental relativament ...
En general, a molts dels nostres nens els agrada ...