A la majoria de nosaltres, sempre ens agrada cuinar uns quants plats a la taula del sopar, i un imprescindible és una sopa, fins i tot quan sopem en un restaurant, per poder reposar millor l'energia consumida durant el dia. Entre les sopes que agraden a tothom, és clar, la sopa de meló d'hivern i ossos amb pell no només té un bon gust, sinó que també és reconeguda pel seu ric valor nutricional. Així que aprenem a fer sopa d'os de meló d'hivern amb pell? Com fer la sopa de meló d'hivern i costelles de porc amb pell 1. Esbandiu la superfície de les costelles amb aigua 2. Posar-lo en una olla, afegir aigua freda i bullir a foc fort 3. Després de bullir l'aigua, mantingueu-la durant 3-5 minuts, i la sang i les impureses s'han de coure. 4. Rentar les costelles amb aigua tèbia i posar-les en un bol. 5. Canvieu-lo a una olla nova d'aigua freda i poseu-hi les costelles. Recordeu d'afegir-hi prou aigua alhora, perquè no podeu afegir aigua temporalment a la meitat de l'estofat de la sopa. Aboqueu-hi uns segments de cebolleta i rodanxes de gingebre per eliminar l'olor a peix i potenciar-ne el sabor. 6. Porteu-ho a ebullició a foc fort i, a continuació, poseu-ho a foc mitjà-baix durant 20 minuts 7. Talleu el meló d'hivern a trossos de mida dòmino amb la pell i aboqueu-lo a l'olla 8. Continueu cuinant a foc mitjà-baix durant 10 minuts Quan les costelles i la pell del meló d'hivern estiguin toves, afegiu-hi 1 cullerada de sal i una mica d'essència de pollastre al vostre gust. Nutrició El meló d'hivern és molt nutritiu. Cada 500 grams conté 2 grams de proteïna, 9 grams d'hidrats de carboni, 3 grams de fibra bruta, 95 mil·ligrams de calci, 2 mil·ligrams de ferro, 0,15 mil·ligrams de carotè i 75 mil·ligrams d'àcid ascòrbic. El meló d'hivern conté més proteïnes, sucre i una petita quantitat de calci, fòsfor, ferro i altres minerals i vitamines B1, B2, C i niacina. La vitamina B1 pot afavorir la conversió de midó i sucre al cos en energia tèrmica en lloc de greix, és que no conté greixos i calories. Tabús dietètics El meló d'hivern és de naturalesa freda Les persones amb deficiència de qi de melsa i estómac, diarrea, excrements fluixos i dolor d'estómac han d'evitar menjar meló d'hivern cru i fred. El meló d'hivern i les mongetes vermelles són incompatibles. Menjar meló d'hivern i mongetes vermelles junts provocarà un augment sobtat del volum d'orina en persones normals, que pot provocar fàcilment la deshidratació. El meló d'hivern i el vinagre són incompatibles. El vinagre destruirà els nutrients del meló d'hivern i reduirà el seu valor nutricional. El meló d'hivern i la carpa crucian vermella són incompatibles. Menjar-los junts redueix el seu valor nutricional. El meló d'hivern i la carpa crucian són ingredients antiedema i diürètics. Menjar-los junts augmentarà el volum d'orina. Pel que fa a com fer la sopa de meló i ossos d'hivern amb pell, després de llegir la introducció anterior, crec que no us costarà fer-la. Sempre que seguiu els passos correctes, crec que fins i tot els amics que cuinen per primera vegada poden fer una sopa deliciosa i saludable, que és una bona manera de reomplir-vos a vosaltres mateixos i a la vostra família després d'un dia dur de treball. |
<<: Com arreglar una dent perduda?
>>: Què fer si teniu fetge gras
Si algun dels vostres amics sent dolor al genoll ...
L'anèmia aplàstica severa és una malaltia que...
Què és el lloc web de Bank Negara Malaysia? El Ban...
Quedar-se al llit redueix l'oïda i la memòria...
La pintura és força habitual en el nostre dia a d...
Les bosses de llet pura s'han de consumir imm...
Què és el dolor d'estómac? Crec que molta gen...
L'anus és una part relativament privada per a...
El creixement d'un nadó no és només una respo...
L'anus no es posarà malalt amb facilitat, per...
Què és el lloc web de Indonesian Business Times? &...
Els telèfons mòbils s'han convertit en una ei...
Quan acabem l'exercici extenuant, sentirem es...
Crec que tothom no té una comprensió clara dels e...
A la nostra vida diària, a molts amics els agrada...