Avui en dia, moltes persones no es controlen en la seva dieta diària, sempre menjant en excés, i fins i tot picant-se tot el temps, la qual cosa fa que cada vegada hi hagi més persones que es ridicul·litzen per augmentar de pes. De fet, això té molt a veure amb els hàbits alimentaris diaris. Deixa'm explicar-te-ho a continuació! L'hàbit de menjar tres àpats al dia es va formar a casa nostra molt aviat. Això és científic i respon a les necessitats fisiològiques i laborals. Però la distribució dels aliments i la quantitat per a tres àpats varia d'una persona a una altra. En general, l'esmorzar representa el 30% de la ingesta diària, i la qualitat s'ha de garantir. És millor menjar aliments com la llet, la llet de soja i els pastissos el 30%, i la dieta ha de ser lleugera. Segons Tribble, director de serveis de nutrició de Columbia Studios a Califòrnia, si no menges durant més de cinc hores, tindràs tanta gana que perds el control i perds el control dels teus objectius de salut i conceptes nutricionals. Per tant, menjar àpats petits sovint té sentit. La medicina tradicional xinesa també advoca per menjar àpats petits i freqüents. Sun Simiao va dir una vegada: "Menja amb freqüència però en petites quantitats, en lloc de menjar molt en un àpat, això vol dir que la gent hauria de menjar àpats petits amb freqüència en lloc de menjar una gran quantitat en un àpat". Les persones que pateixen problemes d'estómac en general saben que és millor menjar àpats petits i freqüents. Com que la funció digestiva és deficient després de la malaltia, mentre que les necessitats nutricionals de l'organisme augmentaran, sovint es perden molts nutrients en grans quantitats a causa dels vòmits, la diarrea, la ingesta excessiva d'aigua o la presa de diürètics. La millor manera de resoldre aquest dilema i continuar reposant la nutrició és menjar àpats petits amb freqüència. No obstant això, el 25% de les calories totals han de provenir dels greixos, per la qual cosa hauríeu de parar atenció a digerir els aliments que mengeu tant com sigui possible. Fins i tot per a persones sanes, menjar àpats petits i freqüents és beneficiós per al sistema cardiovascular. Científics txecs van realitzar un estudi experimental sobre 1.400 persones d'entre 60 i 64 anys que es trobaven en condicions normals de subministrament de calories. Entre ells, 668 persones feien d'1 a 2 àpats al dia, i una de cada tres persones patia diferents tipus de malalties cardiovasculars, 156 persones van dividir la mateixa quantitat d'aliments en 5 vegades, és a dir, 5 àpats al dia, i la quantitat total es va mantenir sense canvis. De fet, menjar àpats petits amb freqüència sol no formarà un físic que sigui fàcil de perdre pes. Si vols perdre pes, has de fer més exercici, menjar més aliments alcalins, beure més aigua, desenvolupar un bon hàbit d'anar a dormir d'hora i aixecar-te d'hora, i procurar no menjar cap aperitiu de mitjanit, perquè menjar a la nit pot portar fàcilment a l'acumulació, que amb el pas del temps es convertirà en gras. |
<<: Quines són les receptes de la medicina tradicional xinesa per a la inflamació ginecològica
>>: Hi ha alguna manera de sobri?
En la nostra vida diària, els adenomes de la vesí...
Per a les persones amb mala funció estomacal, un ...
Crec que la majoria de la gent no sap què és el p...
Què és Andorra Daily? "Andorra Daily" és...
Quan es tracta de la diferència de pressió del po...
Tres àpats al dia són la font de nutrició per al ...
La fibrosi hepàtica pot provocar cirrosi, per la ...
La immunitat del cos ens pot ajudar a resistir di...
A l'estiu calorós, les persones que estan pre...
Els ulls són les finestres de l'ànima, però e...
Quin és el lloc web d'Air Transat Canada? Air ...
La pols de Shouwu és una pols feta de Polygonum m...
La cara de cadascú és diferent, i els seus trets ...
Què és el lloc web de Deutsche Bank? Deutsche Bank...
A la vida, sovint escoltem que les persones amb c...