Estic segur que tothom ha menjat xocolata. És un aliment molt comú i un aperitiu deliciós, perquè a moltes persones els agrada menjar xocolata. La xocolata es pot dividir en dues categories: una és xocolata pura i l'altra és xocolata composta feta amb substituts de mantega de cacau (inclosos olis refinats, olis vegetals, etc.) en lloc de mantega de cacau. Si la xocolata s'emmagatzema durant massa temps, igual que l'oli es torna ranci, augmentarà el valor de peròxid. El valor de peròxid és un indicador que reflecteix el grau d'oxidació dels greixos dels aliments Un cop superat l'estàndard, afectarà directament la qualitat dels aliments. Menjar xocolata amb un valor excessiu de peròxid pot causar grans danys al cos humà, com ara causar molèsties gastrointestinals, diarrea i danys al fetge. En termes generals, la vida útil de la xocolata normal és d'aproximadament un any, però el temps augmentarà o disminuirà en funció del contingut. Especialment per als productes de xocolata que contenen llet fresca (o un alt contingut en llet) o avellanes, l'alt contingut d'àcid insaturat en ells i els fruits secs s'oxiden fàcilment per l'aire, la qual cosa redueix relativament la vida útil de la xocolata. Per tant, la xocolata fresca amb llet o fruits secs s'ha d'emmagatzemar amb cura, en cas contrari es deteriorarà fàcilment. Hi ha una altra situació habitual: alguns bombons, tot i que no estan caducats, presenten gelades blanques a la superfície, causades sobretot per un emmagatzematge inadequat. Si l'entorn d'emmagatzematge és humit, el sucre de la xocolata es dissol fàcilment per la humitat de la superfície i es deixaran cristalls de sucre després que la humitat s'evapori. Si hi ha alguns cristalls blancs a la superfície de la xocolata, en aquest cas encara és comestible, això només és causat per l'evaporació del sucre a la superfície de la xocolata, tot i que és comestible, el sabor de la xocolata s'ha danyat i afectat, i no causa cap dany important al cos humà. |
<<: Quina és la vida útil del niu d'ocell instantani?
>>: Quins són els beneficis de les fulles de lliri
Els aminoàcids són les unitats bàsiques de les pr...
Quin és el lloc web de France 5 International Tele...
És bastant comú en la vida diària que les sabates...
La pressió sobre les persones en la societat actu...
Moltes noies compren roba interior, però no saben...
La toxicitat fetal, també coneguda com a malaltia...
És normal tossir i tenir esputo blanc després d...
Les dones que estimen la bellesa poden tenir la m...
En termes generals, hi ha moltes mesures per regu...
Què és la Universitat de Buenos Aires? La Universi...
La causa més comuna de dolor a les natges és les ...
Què és el Bryn Mawr College? Bryn Mawr College (BM...
Si hi ha una protuberància òssia al canell esquer...
Estàs familiaritzat amb el cerumen a les orelles,...
L'all sucat en vinagre té bons beneficis per ...