Puc menjar xocolata un mes després de la seva data de caducitat?

Puc menjar xocolata un mes després de la seva data de caducitat?

Estic segur que tothom ha menjat xocolata. És un aliment molt comú i un aperitiu deliciós, perquè a moltes persones els agrada menjar xocolata.

La xocolata es pot dividir en dues categories: una és xocolata pura i l'altra és xocolata composta feta amb substituts de mantega de cacau (inclosos olis refinats, olis vegetals, etc.) en lloc de mantega de cacau. Si la xocolata s'emmagatzema durant massa temps, igual que l'oli es torna ranci, augmentarà el valor de peròxid. El valor de peròxid és un indicador que reflecteix el grau d'oxidació dels greixos dels aliments Un cop superat l'estàndard, afectarà directament la qualitat dels aliments. Menjar xocolata amb un valor excessiu de peròxid pot causar grans danys al cos humà, com ara causar molèsties gastrointestinals, diarrea i danys al fetge.

En termes generals, la vida útil de la xocolata normal és d'aproximadament un any, però el temps augmentarà o disminuirà en funció del contingut. Especialment per als productes de xocolata que contenen llet fresca (o un alt contingut en llet) o avellanes, l'alt contingut d'àcid insaturat en ells i els fruits secs s'oxiden fàcilment per l'aire, la qual cosa redueix relativament la vida útil de la xocolata. Per tant, la xocolata fresca amb llet o fruits secs s'ha d'emmagatzemar amb cura, en cas contrari es deteriorarà fàcilment.

Hi ha una altra situació habitual: alguns bombons, tot i que no estan caducats, presenten gelades blanques a la superfície, causades sobretot per un emmagatzematge inadequat. Si l'entorn d'emmagatzematge és humit, el sucre de la xocolata es dissol fàcilment per la humitat de la superfície i es deixaran cristalls de sucre després que la humitat s'evapori.

Si hi ha alguns cristalls blancs a la superfície de la xocolata, en aquest cas encara és comestible, això només és causat per l'evaporació del sucre a la superfície de la xocolata, tot i que és comestible, el sabor de la xocolata s'ha danyat i afectat, i no causa cap dany important al cos humà.

<<:  Quina és la vida útil del niu d'ocell instantani?

>>:  Quins són els beneficis de les fulles de lliri

Recomanar articles

Què tal el Banc de Corea? Ressenyes del Banc de Corea i informació del lloc web

Què és el lloc web del Banc de Corea? El Banc de C...

El dany de l'escala

Crec que tothom hauria de saber alguna cosa sobre...

A quina hora de la nit és millor beure llet?

Avui en dia, la gent és cada cop més conscient de...

Quins són els mètodes per prevenir l'infart cerebral?

L'infart cerebral és realment molt comú entre...

Quins són els efectes i els usos del te Hehesen?

El te Hehesen és una mena de te que nodreix els i...

Hi ha una cura per a l'artritis reumatoide? Com tractar-ho?

Patir la malaltia reumatoide és la preocupació mé...

El càncer té signes d'alerta i hauríeu de trobar-los a temps

Moltes persones no en saben gaire sobre els senya...

El vapor pot ajudar a perdre pes?

La sauna al vapor és una cosa que a moltes person...

Quin és el valor normal de la creatinina de l'orina?

La creatinina urinària és una substància nociva p...

Es pot menjar okra crua? Com menjar okra

Es pot dir que l'okra és un aliment que té un...

Quins són els tractaments per a la deficiència de yin renal?

La deficiència renal és una malaltia subsanitària...

Es poden eliminar les cicatrius dels punts de sutura?

Per diverses raons, algunes persones necessiten f...

Què és la gonorrea i quins són els seus tipus

La gonorrea és una malaltia i moltes persones no ...

A tothom li creixen les dents del seny?

Moltes persones no entenen el problema de les den...