Estic segur que tothom ha menjat xocolata. És un aliment molt comú i un aperitiu deliciós, perquè a moltes persones els agrada menjar xocolata. La xocolata es pot dividir en dues categories: una és xocolata pura i l'altra és xocolata composta feta amb substituts de mantega de cacau (inclosos olis refinats, olis vegetals, etc.) en lloc de mantega de cacau. Si la xocolata s'emmagatzema durant massa temps, igual que l'oli es torna ranci, augmentarà el valor de peròxid. El valor de peròxid és un indicador que reflecteix el grau d'oxidació dels greixos dels aliments Un cop superat l'estàndard, afectarà directament la qualitat dels aliments. Menjar xocolata amb un valor excessiu de peròxid pot causar grans danys al cos humà, com ara causar molèsties gastrointestinals, diarrea i danys al fetge. En termes generals, la vida útil de la xocolata normal és d'aproximadament un any, però el temps augmentarà o disminuirà en funció del contingut. Especialment per als productes de xocolata que contenen llet fresca (o un alt contingut en llet) o avellanes, l'alt contingut d'àcid insaturat en ells i els fruits secs s'oxiden fàcilment per l'aire, la qual cosa redueix relativament la vida útil de la xocolata. Per tant, la xocolata fresca amb llet o fruits secs s'ha d'emmagatzemar amb cura, en cas contrari es deteriorarà fàcilment. Hi ha una altra situació habitual: alguns bombons, tot i que no estan caducats, presenten gelades blanques a la superfície, causades sobretot per un emmagatzematge inadequat. Si l'entorn d'emmagatzematge és humit, el sucre de la xocolata es dissol fàcilment per la humitat de la superfície i es deixaran cristalls de sucre després que la humitat s'evapori. Si hi ha alguns cristalls blancs a la superfície de la xocolata, en aquest cas encara és comestible, això només és causat per l'evaporació del sucre a la superfície de la xocolata, tot i que és comestible, el sabor de la xocolata s'ha danyat i afectat, i no causa cap dany important al cos humà. |
<<: Quina és la vida útil del niu d'ocell instantani?
>>: Quins són els beneficis de les fulles de lliri
Què és la xarxa de materials de disseny? Colorburn...
La gastritis és una malaltia molt dolorosa per a ...
Què és el lloc web d'Innisfree? Innisfree és l...
El tabaquisme a llarg termini per part dels homes...
Avui en dia, molts nens tenen problemes gastroint...
Ara que la tecnologia és cada cop més avançada, l...
El restrenyiment és un símptoma molt comú a la vi...
Crec que tothom ha sentit que els porros en la vi...
Molts amics masculins haurien d'estar molt fa...
Mirant les prestatgeries dels supermercats, podem...
Quan fa calor, la gent tendeix a suar sota les ai...
Què és el lloc web de Dia_Dia Tiantian? Dia (Distr...
Com tots sabem, la medicina xinesa té una llarga ...
Millorar la memòria és el que volen aconseguir mo...
El dany que causa la hipertensió als pacients és ...