Puc menjar xocolata un mes després de la seva data de caducitat?

Puc menjar xocolata un mes després de la seva data de caducitat?

Estic segur que tothom ha menjat xocolata. És un aliment molt comú i un aperitiu deliciós, perquè a moltes persones els agrada menjar xocolata.

La xocolata es pot dividir en dues categories: una és xocolata pura i l'altra és xocolata composta feta amb substituts de mantega de cacau (inclosos olis refinats, olis vegetals, etc.) en lloc de mantega de cacau. Si la xocolata s'emmagatzema durant massa temps, igual que l'oli es torna ranci, augmentarà el valor de peròxid. El valor de peròxid és un indicador que reflecteix el grau d'oxidació dels greixos dels aliments Un cop superat l'estàndard, afectarà directament la qualitat dels aliments. Menjar xocolata amb un valor excessiu de peròxid pot causar grans danys al cos humà, com ara causar molèsties gastrointestinals, diarrea i danys al fetge.

En termes generals, la vida útil de la xocolata normal és d'aproximadament un any, però el temps augmentarà o disminuirà en funció del contingut. Especialment per als productes de xocolata que contenen llet fresca (o un alt contingut en llet) o avellanes, l'alt contingut d'àcid insaturat en ells i els fruits secs s'oxiden fàcilment per l'aire, la qual cosa redueix relativament la vida útil de la xocolata. Per tant, la xocolata fresca amb llet o fruits secs s'ha d'emmagatzemar amb cura, en cas contrari es deteriorarà fàcilment.

Hi ha una altra situació habitual: alguns bombons, tot i que no estan caducats, presenten gelades blanques a la superfície, causades sobretot per un emmagatzematge inadequat. Si l'entorn d'emmagatzematge és humit, el sucre de la xocolata es dissol fàcilment per la humitat de la superfície i es deixaran cristalls de sucre després que la humitat s'evapori.

Si hi ha alguns cristalls blancs a la superfície de la xocolata, en aquest cas encara és comestible, això només és causat per l'evaporació del sucre a la superfície de la xocolata, tot i que és comestible, el sabor de la xocolata s'ha danyat i afectat, i no causa cap dany important al cos humà.

<<:  Quina és la vida útil del niu d'ocell instantani?

>>:  Quins són els beneficis de les fulles de lliri

Recomanar articles

Quin és el millor medicament per a la gastritis i els vòmits?

La gastritis és una malaltia molt dolorosa per a ...

Què tal Innisfree? Comentaris d'Innisfree i informació del lloc web

Què és el lloc web d'Innisfree? Innisfree és l...

El nòdul pulmonar inferior dret és greu?

El tabaquisme a llarg termini per part dels homes...

Llet en pols sense lactosa

Avui en dia, molts nens tenen problemes gastroint...

Com utilitzar un forn de microones

Ara que la tecnologia és cada cop més avançada, l...

Com defecar quan tens restrenyiment greu?

El restrenyiment és un símptoma molt comú a la vi...

Puc menjar porros quan tinc tos?

Crec que tothom ha sentit que els porros en la vi...

Epimedium Capsule té efectes secundaris?

Molts amics masculins haurien d'estar molt fa...

Quin tipus de probiòtics són bons?

Mirant les prestatgeries dels supermercats, podem...

Com resoldre el problema de la sudoració sota les aixelles quan fa calor?

Quan fa calor, la gent tendeix a suar sota les ai...

Com és Dia_Dia cada dia? Dia_Dia ressenyes diàries i informació del lloc web

Què és el lloc web de Dia_Dia Tiantian? Dia (Distr...

Qui no hauria de fer servir la moxibustió?

Com tots sabem, la medicina xinesa té una llarga ...

Com millorar la memòria de manera instantània i eficaç

Millorar la memòria és el que volen aconseguir mo...