Crec que la majoria de la gent sap que Wolfberry és un aliment molt comú que té la funció d'embellir i condicionar el cos, de manera que és benvingut per moltes persones a la vida No es permet congelar-lo a la nevera, doncs, com s'ha de conservar? 1. Mètode d'assecat 1. Barregeu les baies de llop recentment collides amb aigua alcalina i repartiu-les uniformement sobre un plat de llop ("placa de llop": una eina especial per assecar o coure les baies de llop. Generalment, les tires de fusta es claven en un marc de fusta de 90 cm de llarg i 60 cm d'ample. Les mampares de les finestres estan clavades sota el marc de fusta, i una pantalla de cartolina s'estén sota el marc de fusta es poden utilitzar estores mboo, però no són tan transpirables i ventilats com les mampares de les finestres). Assecar en un lloc ombrívol i ventilat (preferiblement un dia). Després que les baies de llop perdin part de la seva humitat, traslladeu-les al sol perquè s'assequin. 2. Trieu un lloc ventilat i pla per a l'exposició (la majoria de la gent del comtat de Julu opta per fer-ho al seu propi terrat). Les plaques de llop s'han de col·locar individualment, apilar-se els dies ennuvolats i plujosos i totes les nits, i cobertes amb una pel·lícula de plàstic a temps per evitar que les llops s'humidin. La pel·lícula de plàstic s'ha de treure a temps després que el temps s'aclareixi i a primera hora del matí de l'endemà per evitar que les llops es tornin negres a causa de l'alta temperatura. Quan les baies de llop estiguin seques entre un 70% i un 80%, tapeu el plat a temps. 3. Posar els wolfberries al plat sobre una superfície dura, assolellada, ventilada i fàcil de netejar (el millor és el terrat d'un bungalow). El botonatge s'ha de fer a primera hora del matí. La nit abans de tancar el plat, no tapeu el plat amb una pel·lícula de plàstic. Deixeu que les baies de llop absorbeixin la humitat del plat durant la nit. D'aquesta manera, es poden treure fàcilment del plat (si no se'ls permet absorbir la humitat, una gran quantitat de fruites de llop s'enganxarà a la pantalla i serà difícil d'eliminar). Després de segellar el plat, les baies de llop s'han d'estendre uniformement. 4. Després d'assecar les baies de llop, s'han d'empaquetar a temps en bosses de doble capa. L'hora d'embolcall s'ha de triar a les quatre o cinc de la tarda. Després de la bossa, la boca de la bossa s'ha de lligar immediatament. Aquest mètode és fàcil d'utilitzar a la primavera i l'estiu quan hi ha molta llum solar i poca humitat de l'aire. 2. Mètode de cocció 1. Per fer baies de llop seques al forn, heu de construir una petita sala de cocció Deixeu una ventilació a la part superior de la petita sala de cocció i instal·leu un ventilador. Les finestres s'han de clavar amb una pel·lícula de plàstic. Pengeu una cortina de cotó a la porta i deixeu un forat de ventilació d'un peu d'alçada sota la cortina. A la petita sala de forn, utilitzeu pals de bambú per construir un bastidor per subjectar els plats de llop. Hi ha un foc de carbó a l'habitació, que sempre es manté entre 60 i 70 graus centígrads. 2. Barregeu les baies de llop recentment escollides amb aigua alcalina comestible, repartiu-les uniformement al plat de llops i col·loqueu la placa de llops a la capa inferior de la reixeta de la petita sala de cocció. (Tingueu en compte que la temperatura a la part inferior de la petita sala de forn és baixa i la temperatura a la part superior és alta. Si poseu el plat de wolfberry directament a la part superior, les wolfberries es "enfonsaran" al plat. Mentre es manté la temperatura a la petita sala de forn, també cal ventilar i deixar passar l'aire i eliminar la humitat de la petita sala de cocció a temps). 3. Després d'assecar les baies de llop, s'han de col·locar en plats i envasar-les a temps en bosses, en cas contrari, les baies de llop es "cremaran" a causa de l'alta temperatura a la petita sala de cocció. Aquest mètode és fàcil d'utilitzar a la tardor perquè hi ha més pluja, menys llum solar i més humitat. Hi ha trucs per a l'emmagatzematge de les baies de llop. De fet, les baies de llop estan seques i no es poden exposar a la humitat. |
<<: Com conservar el longan sec?
>>: Quins són els efectes del llevat en pols?
Tots sabem que les malalties provenen de la boca,...
L'aparició del mal alè no només ens fa sentir...
Quin és el lloc web personal de Jang Keun Suk? Jan...
Alguns massatges diaris poden alleujar eficaçment...
Els càlculs biliars són una malaltia del fetge i ...
Les cicatrius quirúrgiques generalment es referei...
Hi ha moltes causes de la hidronefrosi, com els c...
Què és el Centre de Formació de Serrallers? El cur...
Algunes persones sempre ronquen quan dormen, cosa...
La bronquitis també es pot dividir en aguda i crò...
Si tens dolor nasal i hemorràgies nasals, no pots...
Quin és el lloc web de la Universitat de la ciutat...
Quins són els beneficis de prendre vitamina C Mol...
Cadascú de nosaltres no podem viure sense menjar ...
Avui en dia, moltes famílies utilitzen paelles de...