Actualment, la mel es compra habitualment en ampolles grans. No obstant això, a causa del nostre treball ocupat, és possible que no ens recordem de menjar mel durant molt de temps, la mel pot cristal·litzar-se. Així doncs, la mel té pedres de cristall i està caducada encara es pot menjar? La mel real cristal·litzarà després d'haver estat emmagatzemada durant molt de temps, però això no vol dir que la mel s'hagi anat malament, i aquest tipus de mel encara és comestible. La investigació i la pràctica científiques han demostrat que la mel té una forta capacitat antibacteriana i és l'únic aliment del món que no es farà malbé. L'any 1913, els arqueòlegs nord-americans van descobrir un pot de mel en una antiga tomba de les piràmides egípcies. Es va determinar que la mel tenia més de 3.300 anys, però no s'havia deteriorat gens i encara era comestible. Es pot veure que la mel veritablement madura és completament comestible després d'haver estat emmagatzemada durant molt de temps i no té una vida útil estricta, però, si s'afegeixen altres coses a la mel, es farà molt fàcil de fer malbé. Com a aliment al mercat, la Llei d'Aliments exigeix que s'indiqui la vida útil del producte alimentari, de manera que els fabricants de mel generalment fixen la vida útil de la mel en 2 anys. No obstant això, cal assenyalar que si no és mel madura o és un producte inferior com la mel barrejada amb aigua, aquestes mels fermentaran i bombollejaran, s'agreguen després de deixar-se molt de temps i no es poden menjar. Per descomptat, si la fermentació no és greu, encara es pot menjar després d'escalfar-lo en un bany maria a uns 60 ℃ durant mitja hora. En definitiva, sigui de quina mena de mel sigui, o quant de temps s'hagi emmagatzemat, sempre que no s'hagi deteriorat, es pot menjar i no serà perjudicial per a l'organisme. És només que el valor nutricional de la mel emmagatzemada durant molt de temps és lleugerament inferior al de la mel fresca. Si la mel que compreu és purament natural i relativament pura, sense cap altre additiu, aquest tipus de mel es pot emmagatzemar durant molt de temps sense deteriorar-se Encara que es produeixi la cristal·lització, no es deteriora i encara es pot menjar amb normalitat. A més, la cristal·lització de la mel també és una manera d'identificar si la mel és mel real. Tanmateix, si la mel que compres conté altres additius, no l'has de consumir després de la seva data de caducitat. |
<<: Quins són els efectes del te negre oolong?
>>: Quan és més precís pesar-se?
Les màscares d'un sol ús són antitòxiques, an...
Què és Thermo Fisher Scientific? Thermo Fisher Sci...
Molta gent sap que beure un got de llet abans d...
Quina és la web de Nova Espanya? La Nueva España é...
Avui en dia, molts nens tenen taques mongols a le...
No es pot dir que la perforació del timpà sigui g...
Tothom sap que la immunitat humana és molt import...
Quin és el lloc web de Kangjie International Logis...
Tothom ha de tenir curiositat per la prevenció i ...
Si els músculs s'atrofien, per alleujar-los o...
L'aparició de càlculs renals no és casual, si...
Quan comprem un coixí, hem de parar atenció a les...
La hiperplàsia òssia és relativament freqüent en ...
Introducció: Quan tingueu un refredat acompanyat ...
La capsantina, també coneguda com a capsantina i ...