A la vida quotidiana tothom sap de les teteras, que només serveixen per escalfar aigua i ningú no ha pensat en altres coses. Els ous solen bullir en una olla. Però us imagineu què passa quan es combinen tots dos? Si els ous es poden bullir en una tetera és una altra qüestió, així que l'editor va fer una investigació especial i finalment la va resumir. Els ous són la millor font de nutrició per als humans Contenen una gran quantitat de vitamines, minerals, proteïnes i altres nutrients. Una bullidora elèctrica pot bullir ous? Normalment fem servir bullidors elèctrics per bullir aigua, però els bullidors elèctrics també es poden utilitzar per bullir ous. Els passos específics són els següents : Ingredients : Ous (temperatura ambient), aigua pràctica : 1. Primer rentar els ous frescos; 2. Poseu-lo a la bullidora elèctrica i afegiu-hi aigua neta; 3. L'aigua ha de cobrir els ous; 4. Tapeu la tapa de la bullidora, premeu l'interruptor d'ebullició de l'aigua i, després que l'aigua bulli, no obriu la tapa i deixeu-ho coure a foc lent durant 10 minuts segons l'ou. 5. Quan hagi passat el temps, traieu els ous i de seguida els poseu a remull en aigua freda fins que baixi la temperatura. El bullidor elèctric no només pot bullir aigua, sinó també cuinar ous. Té moltes funcions i és fàcil d'utilitzar, el que el converteix en un petit electrodomèstic indispensable a la llar. Però aneu amb compte, a l'hora de comprar un bullidor elèctric, no compreu-ne de plàstic o d'alumini, ja que poden afectar la vostra salut. 4 consells per bullir ous 1. No cuini ous en aigua bullint. Primer, l'aigua bullint farà que els ous s'enrotlin a l'olla, cosa que pot trencar fàcilment les closques d'ou i fins i tot exposar les clares. En segon lloc, la coagulació i desnaturalització de la proteïna dels ous no requereix temperatures molt elevades, normalment 60 ℃-87 ℃ són suficients, mentre que la temperatura de l'aigua bullint pot arribar als 100 ℃. Si les cuineu en aigua bullint, les clares poden tornar-se tan dures com la goma. Per tant, en bullir ous, hauríeu d'obrir la tapa i deixar que l'aigua bulli una mica en lloc de bullir. 2. El temps de cocció ha de ser curt i els aliments s'han de refredar després de la cocció. Es triga 10 minuts a bullir un ou fins que la clara estigui ben cuita i el rovell estigui completament solidificat, però si voleu un ou cuit amb un rovell tendre, n'hi haurà prou amb uns 6 minuts. Si els ous es cuinen durant massa temps, tindran una desagradable olor de sofre. Una altra cosa a tenir en compte és que després de treure els ous de l'olla, s'han de refredar immediatament amb aigua freda, en cas contrari la temperatura residual farà que els ous continuïn escalfant-se i envellint. 3. Els ous més vells són més fàcils de pelar. Tots pensem que els més frescos són els millors, però en realitat no cal fer servir ous durs massa frescos. Perquè els ous una mica més vells són més fàcils de pelar. Si emmagatzemeu els ous a la nevera durant uns dies, el seu pH augmentarà lleugerament i l'adhesió entre la clara i la closca interna de l'ou s'afluixarà lleugerament. 4. Està bé si l'exterior del rovell es torna verd. Si els ous estan massa cuits, notareu una capa verda a l'exterior del rovell. Aquesta és una reacció entre el sulfur i el ferro del rovell de l'ou i no és perjudicial. Això es pot evitar sempre que no el cuini massa temps. |
<<: Què poden fer els ous i el vi blanc?
>>: Receptes de líquid per rentar plats casolans
Moltes persones han patit malalties reumàtiques a...
Les càpsules de licopè poden ser relativament des...
Moltes persones poden haver experimentat dolor a ...
Quin és el lloc web de l'Acadèmia Estatal d...
La pera és una de les fruites més comunes al meu ...
Molta gent té un pèl corporal molt dens, sobretot...
Algunes persones sovint tenen els ulls secs perqu...
Quin és el lloc web de la Universitat de la prefec...
Si el sucre moreno està molt preocupat quan el me...
Tot i que el càncer es pot prevenir i tractar amb...
La guaiava és una fruita deliciosa. Té un valor n...
El nucli de noguera és una cosa molt nutritiva qu...
La ventosa és un mètode de tractament en la medic...
Les esquerdes dentals poden ser una malaltia dent...
Ophiopogon japonicus i Rehmannia glutinosa són do...