Quins són els símptomes d'enfadar-se després de menjar durian?

Quins són els símptomes d'enfadar-se després de menjar durian?

El durian és un aliment amb un valor nutricional extremadament alt, encara que no fa una olor molt agradable, però, algunes persones experimentaran símptomes d'enfadar-se a causa d'això. que tenen un bon efecte de reducció del foc.

1. Menjar massa durian provocarà calor intern?

Menjar massa durian et causarà mal de coll.

El durian és una fruita calenta típica de la medicina tradicional xinesa. És de naturalesa calenta i estancada. Menjar massa durian alhora provocarà una calor excessiva al cos, que provocarà inflamació interna i provocarà símptomes com la boca i la llengua seques, restrenyiment, úlceres orals i mal de coll.

Tot i que el durian és bo, no s'ha de menjar massa. Hi ha una dita a Guangdong: "Un durian i tres gallines". El professor Zhou Yingchun, cap del Departament de Medicina Cardiovascular de l'Hospital Universitari Mèdic del Sud de Medicina Tradicional Xinesa i Occidental Integrada, va dir que la medicina xinesa creu que el durian és calent i estancat a la natura i és una fruita tropical típica. Si mengeu massa durian alhora, pot provocar que la calor interna del cos augmenti, provocant símptomes de calor com ara boca seca, restrenyiment, úlceres orals i mal de coll. Les persones que són propenses a enfadar-se fàcilment i sovint presenten els símptomes anteriors, i que tenen la llengua vermella i la capa groga, haurien de menjar menys durian.

2. La raó per la qual el durian provoca calor

1. El durian és una fruita tropical amb un fort sabor picant.

2. El durian conté molta energia Cada 100 g de durian conté 147 kcal d'energia, que és molt superior a l'energia que conté el litxi, la poma, la pera, el préssec i altres fruites.

3. Què fer si t'enfades després de menjar durian

1. Després de menjar durian i tenir mal de coll, pots menjar uns quants mangostàns. Com que el mangostà és de naturalesa freda, pot suprimir la calor causada per menjar durian, regular l'equilibri del cos humà i aconseguir l'efecte de neutralització, que és l'anomenat neteja de calor i eliminació d'incendis.

2. Després de tenir mal de coll per menjar durian, podeu fregir la closca de durian en aigua salada i beure-la, que també pot aconseguir l'efecte de netejar la calor. A més, val la pena esmentar que la closca de durian també és un tresor i es pot utilitzar com a bon ingredient per fer la sopa, com la sopa de pollastre amb closca de durian i la sopa de blat de moro i costelles de porc amb closca de durian.

3. Després de tenir mal de coll després de menjar durian, preneu un o dos taels de pela fresca de litxi, bulliu-lo amb aigua i beu-lo, que també pot aconseguir l'efecte de netejar la calor. Això no només és efectiu per a la calor interna causada per menjar durian, sinó que també té un efecte alleujant sobre la calor interna causada per menjar litxis.

4. Després de menjar durian i tenir mal de coll, menjar mongetes mungo pot reduir efectivament la calor. Bulliu els fesols mungo en sopa o tritureu-los en pasta de mongeta mung per beure després de la meva pròpia prova, l'efecte de reduir la calor sembla ser una mica més evident després de prendre pasta de mongeta mung.

5. Si tens mal de coll després de menjar durian, pots menjar gelatina de tortuga per reduir la calor. Guilinggao és un aliment relativament bo per eliminar la calor i reduir la calor interna. El millor és menjar-lo amb algunes fruites fredes saludables, que poden tenir un efecte més directe i eficaç per reduir la calor interna.

6. Després de tenir mal de coll després de menjar durian, podeu beure te de crisantem i lligabosc. El millor és afegir una mica de sucre de roca per obtenir un millor efecte en l'eliminació de la calor.

7. Després de tenir mal de coll després de menjar durian, podeu prendre una petita quantitat de mel i fer te de mel amb aigua tèbia. També és una bona manera d'eliminar la calor i reduir el foc.

8. Després de tenir mal de coll després de menjar durian, pots menjar algunes fruites fredes, com caquis, olives, raïm, etc. També pots cuinar amb aliments que són bons per netejar el foc i reduir el foc, com ara pastanagues, carbassa amarga, tomàquets, etc. Són saludables, redueixen el foc i tenen un bon gust.

<<:  Quins són els símptomes de l'osteonecrosi del talus?

>>:  Quins són els símptomes de la flebitis de les cames?

Recomanar articles

El motiu pel qual sempre tens mal de coll

La sensació d'un mal de coll és extremadament...

Quins són els símptomes evidents de l'úlcera rectal?

Actualment, la causa de les úlceres rectals no es...

Com s'ha de viure una vida saludable?

Es diu que la salut és la capital de la revolució...

Què causa la creatinina alta?

Clínicament, el metabolisme muscular en els cosso...

Es pot beure te caducat?

Moltes persones solen tenir l'hàbit de beure ...

Com tractar i recuperar-se de l'ulceració de la ferida

L'ulceració de la ferida és generalment causa...

Què fa que els llavis sempre s'esquerdin i s'esquerdin?

Alguns amics sempre tenen els llavis esquerdats n...

El dany de rentar-se els cabells al matí és molt greu

A primera hora del matí, quan les persones s'...