Em pregunto si mai heu parat atenció a si la paella de casa vostra és una paella de ferro o una paella d'alumini quan feu? De fet, utilitzar paelles d'alumini per cuinar no és bo per a la nostra salut, ja que l'alumini evaporarà les substàncies nocives per al cos humà a altes temperatures. Per tant, en cuinar, intenteu no triar paelles d'alumini, sinó paelles de ferro, que són relativament més segures. 1. Cuinar en cassoles d'alumini és perjudicial A altes temperatures, l'alumini volatilitzarà substàncies nocives per a la salut humana. El millor és utilitzar una paella de ferro per cuinar. Remullar l'olla de ferro acabada de comprar amb aigua salada. Espolseu-hi una mica d'oli d'amanida i fregueu-lo per a un millor ús. Si encara hi ha olor, talleu el gingebre a trossos, escalfeu l'olla i netegeu-la. La paella de ferro és millor. Sense contaminació, fins i tot calefacció. Tots els xefs utilitzen paelles de ferro. 2. Olla de ferro: l'olla més segura actualment Recentment, experts de l'Organització Mundial de la Salut han començat a recomanar l'ús de paelles de ferro, que són estris de cuina tradicionals xinesos que generalment no contenen altres productes químics i no s'oxiden. Durant el procés de fregir i cuinar, no hi haurà substàncies dissoltes a la paella de ferro i no hi haurà cap problema de caure, fins i tot si es dissolen les substàncies de ferro, és beneficiós per a l'absorció humana. Els experts de l'OMS fins i tot creuen que cuinar amb una paella de ferro és la manera més directa de complementar el ferro. Recordatori: les paelles de ferro són propenses a l'oxidació i no són adequades per emmagatzemar aliments durant la nit. Al mateix temps, procura no utilitzar una olla de ferro per cuinar la sopa, per evitar la desaparició de la capa d'oli de cuina a la superfície de l'olla de ferro que la protegeix de l'oxidació. Quan fregueu una olla, heu d'utilitzar el mínim de detergent possible i després intenteu netejar l'aigua de l'olla. Si hi ha una lleugera rovella, podeu utilitzar vinagre per netejar-lo. 3. Paella antiadherent: no apta per fregir a alta temperatura El culpable d'aquest incident de tefló és la principal matèria primera de les paelles antiadherents: perfluorooctanoat d'amoni. El perfluorooctanoat d'amoni és un àcid polímer artificial que conté fluor, a causa de la seva alta estabilitat, no és fàcil d'adherir als aliments i, per tant, és un material de producció essencial per als recobriments antiadherents, en realitat, és una pel·lícula fina amb un gruix d'uns 0,2 mm. En termes generals, la temperatura no arribarà als 260 ℃ quan es cuina, però si fregiu menjar, la temperatura pot superar els 260 ℃. |
<<: La humitat interna provoca inflor?
Crec que moltes persones volen tenir un conjunt d...
Què és la badia d'Halong? La badia d'Halon...
El cos humà es metabolitza constantment cada dia ...
Avui en dia, amb la pressió creixent de la feina ...
Tots estem molt familiaritzats amb les hemorroide...
Els ous són un menjar molt popular entre la gent....
Moltes persones grans sempre se senten febles i i...
La causa general de la proteinúria és el dany a l...
Parlant d'espasme intestinal, crec que tothom...
El temps canvia constantment durant tot l'any...
Què és Blogspot? Blogspot és el lloc web de servei...
Com netejar els sostenidors? Crec que moltes amig...
Què és el lloc web de Mazda? Mazda és el cinquè fa...
L'espasme gastrointestinal és en realitat un ...
El quist oral és una malaltia relativament greu e...