Les fruites al mercat ara es veuen especialment fresques. Al principi, vaig pensar que les fruites estaven acabades de recol·lectar, després de l'ús de conservants de fruites, les fruites es veuran especialment brillants, i el temps d'emmagatzematge es pot augmentar. Permeteu-me que us ho expliqui a continuació. Hi ha dos mètodes principals de conservació de la fruita: el físic i el químic Encara que els diferents mètodes de conservació tenen enfocaments diferents, tots controlen les principals condicions que tenen un paper clau en la qualitat de conservació. El primer és inhibir la respiració de la fruita i controlar la velocitat d'envelliment de la fruita. El segon és controlar el creixement de microorganismes en els fruits mitjançant la conservació i l'esterilització. En tercer lloc, mantenir la humitat relativa per evitar l'evaporació de la humitat interna. L'ús de conservants és una pràctica habitual en l'actualitat, sempre que es controli la concentració i la quantitat residual dels conservants, una quantitat adequada de conservants no causarà danys al cos humà. A més, el cost augmentarà després d'utilitzar conservants, i afegir més conservants no significa un millor efecte de conservació. Algunes fruites canviaran de color o fins i tot produiran olor després d'utilitzar conservants, que tindran l'efecte contrari. Si el conservant supera l'estàndard o s'afegeix il·legalment, provocarà un gran dany al cos humà. Pot causar danys genètics, danys hepàtics i renals i fins i tot intoxicació crònica. "Per exemple, si menges aliments amb un contingut excessiu de diòxid de sofre, pots experimentar símptomes com mareig, nàusees, vòmits i diarrea. En casos greus, pot provocar intoxicació aguda o fins i tot càncer. Actualment, la conservació de fruites encara és força caòtica i el mercat és mixt. Els consumidors encara han d'estar atents. Després de llegir el contingut anterior, entenem si els conservants de la fruita són tòxics. No volem utilitzar res per mantenir-lo fresc. Volem que els aliments que ingerim siguin originals, sense additius ni pesticides. |
<<: El desengreixant és tòxic?
>>: Com rentar-se les dents amb aigua de llimona
Cada vegada que anem a l'hospital per a un ex...
Normalment, quan mengem nius d'ocells, podem ...
Recentment, els nivells de sucre en la sang de mo...
La diarrea és una condició inevitable a les nostr...
Un cabell negre llis ens farà semblar més enèrgic...
Què és Heys USA? Heys USA és una famosa marca nord...
A la vida diària, les llavors de meló són un aper...
Tot i que la roba no té vida, al seu "cossos...
Moltes persones trobaran que tenen molta flema pe...
La poma és àmpliament reconeguda com un producte ...
La castanya d'aigua, també coneguda com a cal...
Què és The Carlyle Group? El Carlyle Group (abreuj...
Avui dia, les dones estan esgotades pel treball i...
Què és el lloc web de Yibada? Yibada New York és u...
Què és Design Academy Eindhoven? Design Academy Ei...