La pinya és una fruita que mengem sovint a l'estiu. La pinya és rica en vitamines i proteïnes i també és popular entre moltes persones, tot i que tothom pensa que la pinya té un gust agre, menjar-ne massa adormirà la llengua, així que hem de posar-la en remull amb aigua salada pinya en aigua salada? Tothom sap que les pinyes s'han de sucar amb aigua salada abans de menjar-les, però la majoria de la gent només sap que això és per reduir l'acidesa, però no sap que fer-ho és principalment per prevenir les al·lèrgies a la pinya. La pinya és rica en hidrats de carboni, proteïnes i vitamina C, i té els efectes d'eliminar la calor i alleujar la calor de l'estiu, afavorir la producció de líquids i apagar la set i afavorir la micció. Tanmateix, la pinya també conté substàncies com els glucòsids, la bromelina i la 5-hidroxitriptamina, que són irritants per a la pell i la mucosa bucal. Algunes persones neixen al·lèrgiques a les pinyes, experimentaran dolor abdominal, nàusees, vòmits, diarrea, mal de cap, marejos i enrogiment de la pell entre 15 i 60 minuts després de menjar pinya. En aquest cas, s'ha de deixar de menjar pinya immediatament i rebre tractament simptomàtic aquells que pateixen xoc anafilàctic (manifestat per pressió arterial baixa, sudoració abundant, mans i peus freds, llavis morats, respiració ràpida, pols feble, etc.) s'han d'enviar al més aviat possible a l'hospital per rebre tractament d'urgència. Menjar pinya crua? Peleu la pell de la pinya, prestant especial atenció a extreure les "ungles" incrustades a la carn i talleu-les en aigua salada durant 30 minuts i, a continuació, elimineu les substàncies al·lèrgiques i farà que la pinya tingui un gust més dolç. A més, no s'aconsella menjar pinya crua amb l'estómac buit, perquè la proteasa de la pinya pot danyar la paret de l'estómac. Menjar pinya mitja hora després d'un àpat pot ajudar a la digestió. Vols menjar pinya cuita Després de pelar i tallar-la a rodanxes o trossos i cuinar-la en aigua bullint abans de menjar-la. La bromelina comença a desnaturalitzar-se a 45-50 °C, i més del 90% es destrueix a 100 °C també es pot destruir i eliminar la serotonina; Tot i que sovint mengem pinyes, no sabem la veritable raó per la qual necessitem remullar les pinyes en aigua abans de menjar-les. De fet, la raó per la qual hem de posar-les en remull amb aigua salada és perquè les mateixes pinyes contenen una substància al·lèrgica, que pot causar fàcilment al·lèrgies al nostre cos després de menjar-les, que també pot matar les substàncies al·lèrgiques. |
<<: Els experts us expliquen com eliminar les femtes de manera eficaç
>>: Com regular la constitució Yin-fred?
En termes generals, tots odiem l'obesitat, i ...
Què és el lloc web de CoCo Ichibanya? ICHIBANYA CO...
Moltes persones no es preocupen per la hipokalèmi...
Pel que fa al raspat, tothom ho coneix, i fins i ...
El nostre cos produeix molts residus i toxines ca...
Què és Saima Polytechnic? El Politècnic de Saimaa ...
Moltes persones han patit malalties reumàtiques e...
Originàriament, la gent treballa de dia i dorm a ...
El tractament de les úlceres orals s'ha de pr...
A mesura que milloren els nivells de vida de les ...
Els ous al vapor amb sucre són una manera habitua...
Alguns pares de nens petits poden trobar un fenom...
El ràpid desenvolupament de la societat ha fet qu...
Com diu el refrany, els suplements alimentaris só...
Tot i que no volem que nosaltres mateixos ni la n...