Per què les pinyes s'han de posar en remull amb aigua salada?

Per què les pinyes s'han de posar en remull amb aigua salada?

La pinya és una fruita que mengem sovint a l'estiu. La pinya és rica en vitamines i proteïnes i també és popular entre moltes persones, tot i que tothom pensa que la pinya té un gust agre, menjar-ne massa adormirà la llengua, així que hem de posar-la en remull amb aigua salada pinya en aigua salada?

Tothom sap que les pinyes s'han de sucar amb aigua salada abans de menjar-les, però la majoria de la gent només sap que això és per reduir l'acidesa, però no sap que fer-ho és principalment per prevenir les al·lèrgies a la pinya.

La pinya és rica en hidrats de carboni, proteïnes i vitamina C, i té els efectes d'eliminar la calor i alleujar la calor de l'estiu, afavorir la producció de líquids i apagar la set i afavorir la micció. Tanmateix, la pinya també conté substàncies com els glucòsids, la bromelina i la 5-hidroxitriptamina, que són irritants per a la pell i la mucosa bucal.

Algunes persones neixen al·lèrgiques a les pinyes, experimentaran dolor abdominal, nàusees, vòmits, diarrea, mal de cap, marejos i enrogiment de la pell entre 15 i 60 minuts després de menjar pinya.

En aquest cas, s'ha de deixar de menjar pinya immediatament i rebre tractament simptomàtic aquells que pateixen xoc anafilàctic (manifestat per pressió arterial baixa, sudoració abundant, mans i peus freds, llavis morats, respiració ràpida, pols feble, etc.) s'han d'enviar al més aviat possible a l'hospital per rebre tractament d'urgència.

Menjar pinya crua? Peleu la pell de la pinya, prestant especial atenció a extreure les "ungles" incrustades a la carn i talleu-les en aigua salada durant 30 minuts i, a continuació, elimineu les substàncies al·lèrgiques i farà que la pinya tingui un gust més dolç.

A més, no s'aconsella menjar pinya crua amb l'estómac buit, perquè la proteasa de la pinya pot danyar la paret de l'estómac. Menjar pinya mitja hora després d'un àpat pot ajudar a la digestió.

Vols menjar pinya cuita Després de pelar i tallar-la a rodanxes o trossos i cuinar-la en aigua bullint abans de menjar-la. La bromelina comença a desnaturalitzar-se a 45-50 °C, i més del 90% es destrueix a 100 °C també es pot destruir i eliminar la serotonina;

Tot i que sovint mengem pinyes, no sabem la veritable raó per la qual necessitem remullar les pinyes en aigua abans de menjar-les. De fet, la raó per la qual hem de posar-les en remull amb aigua salada és perquè les mateixes pinyes contenen una substància al·lèrgica, que pot causar fàcilment al·lèrgies al nostre cos després de menjar-les, que també pot matar les substàncies al·lèrgiques.

<<:  Els experts us expliquen com eliminar les femtes de manera eficaç

>>:  Com regular la constitució Yin-fred?

Recomanar articles

Quins són els desavantatges de fumar?

Fumar és un comportament que agrada molt a molts ...

Vacunes contra la febre hemorràgica

La gent experimentarà diverses coses, grans i pet...

Les principals causes de la dispnea cardíaca, la gent ha de conèixer

Pel que fa a la dispnea cardíaca, és possible que...

Què causa la limfoproliferació?

Els fol·licles limfàtics són un membre del teixit...

Cal distingir els símptomes de la faringitis, aguts i crònics

La faringitis pot ser aguda o crònica, i aquesta ...

Com tractar l'erisipela de les extremitats inferiors

L'erisipela és una malaltia comuna de la pell...

Quina és la millor manera de protegir-se de la radiació?

Actualment, el nostre treball no es pot separar d...

Quines fruites no es poden menjar al mateix temps?

Ara és la tardor, i molts amics tindran una varie...

Com es produeix la pigmentació de la pell?

La bellesa pot fer que una persona tingui confian...

Com tractar amb l'olla ennegrida

Molts dels nostres amics rares vegades cuinen sol...

És bo l'ènema a llarg termini?

Moltes persones pateixen el restrenyiment, de man...