Quines són les precaucions per als lípids en sang elevats?

Quines són les precaucions per als lípids en sang elevats?

En la societat moderna, la hiperlipèmia és una malaltia relativament comuna, i moltes persones anomenen hiperlipidèmia, hipertensió i colesterol alts. Aquest fenomen també és una malaltia de l'afluència, sobretot per a algunes persones després de la mitjana edat, a mesura que les seves condicions econòmiques continuen millorant, cada dia mengen millor, però cada cop fa menys exercici, donant lloc a un estat d'hiperlipèmia. Els pacients amb alts lípids en sang tenen molts problemes als quals prestar atenció a la vida.

Els aliments fregits són rics en calories i contenen alts nivells de greixos i oxidants. El seu consum freqüent pot conduir fàcilment a l'obesitat. Són els aliments més perillosos que provoquen hiperlipèmia i malalties coronàries durant el procés de fregits. Els estudis han demostrat que les persones que mengen sovint aliments fregits tenen una incidència molt més alta d'alguns càncers que aquells que no mengen o mengen rarament aliments fregits.

Durant el procés d'escabetx d'aliments en vinagre, es necessita una gran quantitat de sal, la qual cosa farà que el contingut de sodi d'aquests aliments superi l'estàndard, provocant la càrrega sobre els ronyons de les persones que sovint mengen aliments en vinagre per augmentar el risc de hipertensió arterial. A més, es pot produir una gran quantitat de nitrosamines cancerígenes durant el procés de decapat dels aliments, la qual cosa comporta un augment del risc de tumors malignes com el càncer de nasofarínge. A més, com que les altes concentracions de sal poden danyar greument la mucosa gastrointestinal, les persones que sovint mengen aliments en vinagre tenen una major incidència d'inflamació i úlceres gastrointestinals.

Tot i que la carn grassa i les desposses d'animals contenen una certa quantitat de proteïnes, vitamines i minerals d'alta qualitat, la gran quantitat de greixos saturats i colesterol que conté la carn grassa i les desposses d'animals s'han identificat com els dos factors dietètics més importants que causen malalties del cor. Ara està clar que el consum excessiu i a llarg termini de desposses d'animals pot augmentar significativament el risc de patir malalties cardiovasculars i tumors malignes (com el càncer de còlon i el càncer de mama).

De fet, hi ha molts mals hàbits que poden provocar un alt nivell de lípids en sang, com ara menjar massa aliments que contenen greixos o consumir massa aliments que contenen colesterol, els més comuns són les desposseries d'animals, les ous de peix o el calamar.

<<:  Quines són les precaucions abans de la prova de lípids en sang?

>>:  Què cal prestar atenció abans de la prova de sucre en sang

Recomanar articles

Què és el càncer de pell

El major enemic de la medicina moderna és el cànc...

Com alleujar ràpidament la picor durant l'embaràs

Si les dones embarassades no es cuiden adequadame...

Criteris i mètodes de diagnòstic de l'anèmia aplàstica

El diagnòstic d'anèmia aplàstica és molt impo...

Què tal aquesta vida? Aquesta revisió de la vida i informació del lloc web

Què és aquesta vida? This Life és una eina d'e...

10 coses importants per fer la nit de Cap d'Any

Tant si celebreu l'Any Nou com si no, sabíeu ...

Per què hem de dormir Quins són els beneficis de dormir?

Dormir ocupa un terç del temps d'una persona ...

Què és la fuita anal? Presta atenció al dolor causat per la secreció de pus

Les fuites anals poden provocar secrecions repeti...

Què tal els pneumàtics Toyo? Revisions i informació del lloc web de Toyo Tire

Què és el lloc web de Toyo Tire? Toyo Tire és una ...

Què causa el dolor a les articulacions dels dits i dels peus?

El dolor a les articulacions dels dits de les man...

Mètodes per a la detecció ràpida d'intoxicacions alimentàries

Quan arriba l'estiu calorós, a causa del clim...