L'herpes és una malaltia relativament greu. Alguns herpes són tòxics, mentre que altres són contagioses, que poden causar molt de dolor a la gent. Després d'aparèixer a la pell, s'empaquen densament, i els casos greus poden provocar complicacions, es recomana que els pacients mengin més productes de soja, carn magra, ous i suplements alimentaris. Com evitar la síndrome post-herpètica Per prevenir l'herpes zoster, cal parar atenció a la seva dieta, perquè els pacients amb aquesta malaltia sovint tenen una resistència corporal més feble, per la qual cosa cal prestar atenció a la nutrició dietètica. Es recomana menjar més productes de soja, ous, carn magra, etc. Aquests aliments són rics en proteïnes. És necessari prevenir el trauma, perquè el trauma pot reduir fàcilment la resistència a les malalties del cos, augmentant així la incidència de malalties com el teules. Això requereix que tothom presti atenció per evitar la infecció per trauma. A més, és millor no entrar en contacte amb substàncies tòxiques, perquè el contacte amb productes químics i fàrmacs tòxics danyarà la pell i, en última instància, pot afectar la salut del cos. Hem de parar atenció a prevenir la infecció per diverses malalties, perquè la infecció és la principal causa de malalties com el teules, sobretot a l'estiu i a la tardor quan el clima alterna entre fred i càlid. Hem de parar atenció a la prevenció. En aquest moment, hem de parar atenció a afegir o treure la roba a temps per evitar refredar-se, ja que el refredat pot provocar infeccions de les vies respiratòries superiors i nasals. Atenció dietètica per a l'herpes zóster: 1. Eviteu els aliments picants i calents: la malaltia definitivament causarà dolor, i l'aparició de la malaltia afectarà l'estat d'ànim del pacient, la qual cosa requereix que el pacient presti atenció a la seva dieta, especialment durant el període de recuperació de la malaltia, tingueu cura de no menjar aliments picants. Per exemple, alcohol, cigarrets, gingebre, xile, xai, vedella i aliments fregits. 2. Aneu amb compte a l'hora de menjar aliments grassos i grassos: No obstant això, el millor és que els pacients no mengin aliments massa grassos, sinó no serà bo per a la recuperació de la malaltia, com ara carn grassa, maltosa, llet i aliments dolços. 3. Aneu amb compte quan mengeu aliments àcids i astringents: l'aparició de la malaltia pot provocar l'estasi de la sang en els pacients, cosa que pot agreujar el dolor de la malaltia. De fet, els pacients han de tenir cura de no menjar aliments com magranes, taro i espinacs. |
<<: Es pot curar la proteinúria en nens?
>>: Com protegir la recessió de les genives?
Els xinesos són molt especials a l'hora de me...
Quins problemes pot comportar una mala postura d&...
L'elecció del nucli del coixí és molt importa...
La placa de l’Hemangioma també és coneguda com a ...
Espero que tothom pugui entendre que quan s'u...
Moltes persones experimenten els ulls secs en la ...
Hi ha molts tipus de edredons, també necessiteu u...
Quin és el lloc web de Gas Corporation of India? G...
És inevitable que tothom es posarà nerviós de veg...
Si el prolapse de la mucosa rectal és greu, cal c...
Què és Brusheezy? Brusheezy és un lloc de recollid...
El mal de peus és un símptoma molt comú a la vida...
Les causes del restrenyiment són complexes, però ...
Si tens picor a la pell després de remullar-te el...
L'estructura del múscul llis del tracte diges...