Els forns de microones s'han utilitzat àmpliament a la vida diària Com que la gent moderna està cada vegada més pressada pel temps, de vegades senten que és una llàstima llençar-ne les restes, però és problemàtic i requereix molt de temps per escalfar-les en una olla. Tanmateix, tot i que els forns de microones són molt còmodes, també tenen alguns inconvenients. Els forns de microones han contribuït de manera important a la vida ràpida actual. Podeu utilitzar-los per cuinar aliments, descongelar ràpidament, escalfar aliments i fins i tot coure pastissos en comptes d'un forn. Però els perills dels forns de microones haurien de cridar més la nostra atenció. Els aliments al microones produeixen compostos cancerígens. Els estudis han demostrat que la carn al microones produirà aminoàcids a la llet, la fruita i els cereals també es convertiran en carcinògens després de posar-se al microones i els alcaloides vegetals de les verdures també es convertiran en carcinògens, cosa que posarà en perill la nostra salut. La nutrició dels aliments es perd seriosament. Els aliments cuinats en un forn de microones poden reduir en gran mesura els minerals, vitamines i nutrients de les verdures, o convertir-los en carcinògens. El cos experimentarà alguns canvis en secret. Com ara desequilibri hormonal, trastorns del sistema limfàtic i digestiu, anomalies sanguínies i immunitàries, depressió, degeneració de la memòria, danys cerebrals permanents i fins i tot malalties del cor. També cal tenir en compte que els recipients metàl·lics tampoc són aconsellables perquè es generaran espurnes en escalfar-se al microones, que no només danyaran el cos del forn sinó que també provocaran una explosió. Hauríem d'utilitzar recipients aptes per al microones per escalfar els aliments i no tanqueu la tapa del recipient amb força durant el procés d'escalfament, ja que la calor generada per escalfar aliments en un recipient tancat no és fàcil de dissipar, la qual cosa fa que la pressió del recipient sigui massa alta, cosa que pot provocar fàcilment una explosió. Escalfar aliments en un forn de microones provocarà una gran pèrdua de nutrients en els aliments i no podreu reposar els nutrients després de menjar-los. A més, el corrent del forn de microones és molt gran i la radiació al voltant del forn de microones també és relativament forta. A la vida real, hi ha hagut incendis provocats per menjar en forns de microones o accidents de fuites elèctriques en forns de microones. |
<<: Com netejar la femta als intestins?
>>: Mètodes per prevenir la miopia en adolescents
Quin és el lloc web de l'equip nacional de rug...
El blanc és un color que agrada a molta gent, i l...
A moltes noies els agrada comprar cosmètics i pro...
Aplicar-se el maquillatge dels llavis és una cosa...
Aixecar les natges i estrènyer l'abdomen és u...
Com diu el refrany, "una pell blanca pot ama...
La salut de les parpelles és un tema molt importa...
Què és Mongolian Mongolduu Music Network? Mongoldu...
La condició física de cadascú és diferent, de man...
La gastroptosi és una malaltia estomacal comuna q...
Moltes persones tenen estructures dietètiques dif...
Quin és el lloc web de la Universitat de Ciències ...
Les dones modernes estan molt preocupades per la ...
Les llavors de moringa són un aliment amb un valo...
Si no tens cura a l'hora d'extreure les d...