El xiclet de préssec és en realitat el xiclet que secreta l'arbre. Les postres que s'elaboren amb ell tenen molt bon gust i contenen molts nutrients. Quan es recull el xiclet de préssec fresc, el primer pas és desinfectar el xiclet de préssec recollit, després assecar-lo i emmagatzemar-lo. Les postres fetes amb papaia guisada i goma de préssec són estimades per moltes amigues. La goma secretada pel tronc de préssec s'anomena goma de préssec. La goma de préssec és un polisacàrid translúcid amb una àmplia gamma d'usos. S'utilitza com a pasta d'impressió àcida a la indústria tèxtil, com a adhesiu protector en la tecnologia de gravat de tubs de flors, com a adhesiu en pols d'or a la indústria de la impressió, i també es pot utilitzar per a aliments, medicaments i com a adhesiu de paper, i pot substituir la goma aràbiga importada. Ara presentem els mètodes de collita i processament de la goma de préssec. 1. Collita: La goma de préssec es cull durant l'època de creixement del presseguer. Utilitzeu un ganivet per raspar el xiclet dels troncs dels arbres esmentats anteriorment i assecar-los al sol per obtenir la matèria primera del xiclet de préssec. L'escorça no s'ha de danyar en collir goma de préssec. 2. Eliminació d'impureses: remullar les matèries primeres de goma de préssec seca collida en aigua (la relació sòlid-líquid és 1:2 quan les matèries primeres s'inflen, esquinçar-les en trossos petits, eliminar impureses com l'escorça, serradures, fang i sorra, escórrer l'aigua i passar al següent procés). 3. Hidròlisi: afegiu les matèries primeres lliures d'impureses i aigua a una olla de reacció amb camisa, remeneu i escalfeu amb bany de vapor o oli i controleu la temperatura a uns 120 °C. La reacció es completa al cap de 3-6 hores, i després es filtra a través d'una pantalla de filferro de coure de 40 malles i es carrega en un dipòsit gran per obtenir el producte a blanquejar. 4. Blanqueig: Remeneu el producte a blanquejar vigorosament i afegiu gradualment una solució de blanqueig de clorat sòdic al 10% i afegiu-hi un 0,1%-0,2% de formaldehid o un 0,005% de carbendazim per a la conservació. Es tracta d'un producte semielaborat que bàsicament no s'esvaeix. 5. Assequeu-lo i col·loqueu-lo en una planxa d'acer inoxidable i bufeu-lo amb vapor, o escalfeu-lo directament en una olla amb foc durant el procés d'escalfament. Si s'asseca al sol o al forn, es pot obtenir goma de préssec sòlida pura. Mètode de preparació Remullar amb aigua, rentar les impureses i assecar-lo al sol. Com menjar El xiclet de préssec de papaia està guisat amb papaia, que té un gust dolç amb una lleugera amargor. Xiclet de préssec i xarop de Tremella: 15 g de xiclet de préssec, 1 pera de neu (300 g), 30 g de sucre roca, 5 g de Tremella, La goma de préssec es segrega per la pell danyada dels presseguers. La goma de préssec es segrega per la pell danyada dels presseguers. 5 grams de nabiu i 1000 ml d'aigua. Remullar el xiclet de préssec en aigua neta durant la nit (unes 12 hores) fins que es torni suau i s'infli. El volum pot augmentar unes 10 vegades. A continuació, traieu amb cura les impureses negres de la superfície de la goma de préssec suavitzada, renteu-la repetidament amb aigua neta i trenca-la en trossos petits i uniformes. Remullar la Tremella en aigua neta durant 20 minuts fins que quedi suau i després trencar-la en trossos petits amb les mans. Peleu la pera i talleu-la a daus d'1 cm. Poseu goma de préssec, fongs blancs i aigua a l'olla, deixeu-ho bullir a foc fort i deixeu-ho coure a foc lent durant 30 minuts. En aquest moment, la sopa comença a tornar-se una mica viscosa. Afegiu-hi les peres tallades a daus i deixeu-ho coure durant 5 minuts. A continuació, afegiu-hi el sucre de roca i els nabius i deixeu-ho coure durant 3 minuts remenant, fins que el sucre de roca es fongui completament i la sopa estigui espessa. |
<<: Una febre alta pot danyar el teu cervell?
>>: Es pot menjar pells de nous fresques?
L'anèmia es pot trobar a tot arreu de la vida...
La tiña pot aparèixer a moltes parts del cos. Sov...
Quina diferència hi ha entre els gerds espinosos?...
Quina és la pàgina web del Banc de la República Co...
Avui en dia, moltes famílies fan servir aigua emb...
Les castanyes es produeixen en grans quantitats a...
Què és l'esclerosi de l'arrel aòrtica est...
Com diu la dita: "Els homes depenen del menj...
Molta gent sempre s'ha trobat amb la mateixa ...
Compareu els símptomes següents i comproveu si es...
Una manifestació comuna de l'error de refracc...
Els pits femenins són un altre òrgan sexual a més...
Des de l'antiguitat fins a l'actualitat, ...
Crec que tothom està familiaritzat amb l'arrò...
Què és el lloc web de l'agència immobiliària d...