Cuinar amb paella està molt relacionat amb les nostres vides, però quan comprem una paella, en realitat hi ha moltes coses a les quals prestar atenció. Com que les olles fetes de diferents materials tenen característiques diferents i hi ha diferències significatives, no es pot triar a cegues. Aleshores, com escolliu una paella? Per a algunes olles habituals al mercat avui, fem una ullada a la següent introducció. 1. Paella de ferro Característiques del material: les paelles de ferro tradicionals no contenen altres productes químics especials en els seus materials i tenen una forta capacitat antioxidant, per tant, no es produiran productes de dissolució no comestibles durant el procés de cocció, fins i tot si es dissolen els ions de ferro al menjar, el ferro es pot utilitzar per sintetitzar l'hemoglobina. Al mateix temps, la paella de ferro és molt resistent i duradora, s'escalfa uniformement i té efectes de calefacció excepcionals. Desavantatges: les paelles de ferro normals són molt fàcils d'oxidar, i si l'òxid és ingerit accidentalment pel cos humà, provocarà danys al fetge. És bastant pesat, de manera que els usuaris que no tenen prou força al canell però els agrada sofregir-se haurien de plantejar-se si poden manejar aquesta cosa pesada. La superfície és rugosa. Les característiques del material de ferro colat determinen la seva rugositat superficial. 2. Olla d'acer inoxidable Característiques del material: En comparació amb les paelles de ferro, les paelles d'acer inoxidable són més lleugeres i la seva robustesa no es veu compromesa en absolut. Es pot dir que han aconseguit un bon equilibri entre calor, pes i qualitat. A més, les olles d'acer inoxidable no són fàcils d'oxidar i no albergaran brutícia i brutícia, cosa que pot reduir considerablement la càrrega de treball a l'hora de netejar, si es neteja regularment i de la manera correcta, el cos de l'olla pot mantenir el seu aspecte exquisit durant molt de temps. Inconvenients: l'efecte de conservació de la calor és pobre si els aliments emmagatzemats a l'olla d'acer inoxidable no es mengen immediatament a l'hivern, es convertiran en restes en molt poc temps. El preu és més elevat en comparació amb les paelles de ferro tradicionals, el preu de les paelles d'acer inoxidable és sovint més d'un 30%. No té efecte de reposició de ferro L'efecte de reposició de ferro de les paelles de ferro s'ha esmentat abans, com a representant de materials estables, no dissolrà residus durant el procés de cocció, per la qual cosa no tindrà l'efecte de reposició de ferro. 3. Pot d'aliatge Característiques del material: la majoria de les paelles d'aliatge estan fetes d'aliatge d'alumini i hi ha alguns productes d'aliatge de titani. A causa del desenvolupament de la tecnologia d'aliatge, els productes d'olla d'aliatge que es troben al mercat avui dia han oxidat completament la superfície del cos de l'olla, de manera que poden suportar completament la prova en termes d'indicadors de seguretat. Al contrari, les olles d'aliatge, a causa de les seves moltes tecnologies addicionals, poden evitar algunes de les deficiències de les olles d'acer inoxidable i ferro, fent-les equilibrades en rendiment. No tenen ni avantatges evidents ni alguns defectes molests. Com triar una paella? Hem presentat i analitzat les olles fetes amb diferents materials que són habituals al mercat. Per tant, després de sospesar els pros i els contres, podeu triar la vostra paella preferida segons les vostres necessitats reals. El millor és no comprar-la a cegues. |
<<: Quins són els danys de les toxines intestinals al cos humà?
>>: Quina diferència hi ha entre les sabates de muntanya i les sabates de muntanya?
Què és Rovio Entertainment? Rovio Entertainment és...
Una pregunta que els pacients amb hepatitis solen...
L'estenosi aòrtica es refereix a una condició...
Quin és el lloc web de Kekai International Group? ...
Els càlculs renals són una malaltia comuna que re...
La cintura de la gent és forta, tan forta que pot...
Què és FM Tokyo? FM Tokyo (Tokyo FM Broadcasting C...
La malaltia del fetge gras moderat és molt freqüe...
La medicina tradicional xinesa posa l'accent ...
El sucre de roca és un condiment molt bo. No obst...
La miocarditis és un canvi de malaltia en el mioc...
Encara recordo que quan era petit, a casa de la m...
A la vida diària, siguis qui siguis, has de prest...
Tots sabem que tenir cura d'un nadó és una gr...
Moltes persones pateixen el restrenyiment, de man...