Quins aliments poden reduir la calor del fetge?

Quins aliments poden reduir la calor del fetge?

Els símptomes d'un incendi excessiu del fetge són molt comuns a la vida i sovint són causats per una dieta poc raonable a llarg termini. Si voleu desfer-vos completament del foc del fetge, el millor és ajustar la causa, és a dir, la dieta. Aleshores, quins tipus d'aliments podem menjar més a la nostra vida diària per netejar el foc del fetge? A continuació, l'editor resumirà la informació recollida, llegim-la junts.

1. Tomàquets. Els tomàquets no només són reconeguts com una de les fruites i verdures més nutritives, sinó que també tenen els efectes d'embellir i reomplir la sang, netejar la calor i desintoxicar, refredar la sang i calmar el fetge. Menjar tomàquets també pot tenir l'efecte d'eliminar la calor. Es pot menjar cru, menjar fred o fer sopa, i els efectes són molt bons.

2. Maduixa. Per a les persones amb un foc excessiu del fetge, les maduixes no només poden nodrir el fetge, sinó que també són bones per eliminar el foc del fetge. Des de la perspectiva de la medicina tradicional xinesa, les maduixes són de naturalesa fresca, agredolça, i poden nodrir i protegir el fetge. El seu color vermell entra al cor i pot eliminar el foc del cor. A més, la maduixa és una baia típica, rica en vitamina C, que ajuda l'organisme a absorbir el ferro i a nodrir les cèl·lules que els ingredients naturals antiinflamatoris que conté poden reduir el nombre de radicals lliures produïts per mantenir actives les cèl·lules cerebrals.

3. Meló amarg. El meló amarg té un gust amarg, però fragant i deliciós. Es considera una verdura rara i terapèutica. El meló amarg té un gust amarg, és de naturalesa freda i pot eliminar la calor i reduir el foc. El gust lleugerament amarg del meló amarg pot estimular la secreció de saliva i suc gàstric al cos humà, augmentar la gana, eliminar la calor i prevenir el cop de calor i eliminar el foc del fetge. Per tant, el meló amarg és el més adequat per a persones amb calor hepàtic. Triturar el meló amarg fresc en suc o bullir-lo en una sopa és una excel·lent teràpia dietètica auxiliar per al foc del fetge, els ulls vermells, la calor de l'estómac, la set, el dolor epigàstric i la disenteria per calor humit.

L'efecte més important dels aliments esmentats al contingut anterior és eliminar el foc del fetge, i també poden ajudar a protegir la funció hepàtica, de manera que són bons per a la salut i el benestar. També podeu incloure-ne alguns a la vostra dieta. Tanmateix, també heu de tenir cura de no centrar-vos massa en els aliments anteriors, en cas contrari pot provocar una ingesta nutricional desigual.

<<:  Quins aliments poden ajudar a dormir bé?

>>:  Com triar la cera d'abelles

Recomanar articles

El dany de rentar-se els cabells al matí és molt greu

A primera hora del matí, quan les persones s'...

Quant de temps triga normalment a produir-se la concepció després del coit?

Moltes parelles que volen quedar embarassades i t...

Com emmagatzemar les mongetes verdes durant molt de temps

En general, com que el preu de les verdures no és...

Hi ha 7 maneres de tractar les línies horitzontals al coll

Tot i que la cura facial diària té l'efecte d...

Mètodes d'infermeria per a la sonda de cistostomia

Els pacients amb tubs de cistostomia no s'han...

Què fer si apareix acne al voltant del nas

No és d'estranyar tenir acne, però l'acne...

Placa ateroscleròtica, quant en saps?

Hi ha molts símptomes evidents de les plaques ate...

És perillós si un microones funciona però no escalfa?

Amb el desenvolupament de la ciència i la tecnolo...

Què és l'alopècia seborreica en les dones i com tractar-la

La pèrdua del cabell és una experiència dolorosa,...

Com curar un refredat

La gent creix menjant cereals i cereals, per la q...

Efectes del te lila de la muntanya Changbai

El te lila de la muntanya de Changbai és un te pe...