Quan bullim l'aigua, normalment utilitzem un bullidor d'aigua després d'un llarg temps, apareixerà una capa d'escala blanca a la paret interior de la tetera. Mètode de descalcificació de llimona Talleu una llimona a trossos, poseu-la a la tetera, bulliu-la i poseu-la en remull una estona, i l'escala es pot treure fàcilment. Els supermercats també venen netejadors especials de descalcificació, l'ingredient principal dels quals és l'àcid cítric, i té el mateix efecte que la llimona. Descalcificació bullint moniatos Poseu més de la meitat dels moniatos en un bullidor nou, ompliu-lo d'aigua i cuini els moniatos La propera vegada que bulliu aigua, no hi haurà acumulació d'escales. Però aneu amb compte de no fregar la paret interior de la tetera després de bullir els moniatos, en cas contrari es perdrà l'efecte de descalcificació. Per a bullidors velles plens d'escala, després de bullir-los una o dues vegades amb el mètode anterior, no només l'escala original caurà gradualment, sinó que també evitarà que es torni a acumular. Descalcificació amb bicarbonat de sodi Quan bulli l'aigua en una tetera d'alumini amb escama, afegiu-hi 1 culleradeta de bicarbonat de sodi, feu-la bullir uns minuts i s'eliminarà l'escala. Descalcificar amb ous durs L'escala de la tetera que s'utilitza per bullir l'aigua es torna dura i difícil d'eliminar després d'utilitzar-la durant molt de temps. Si ho feu servir per bullir ous dues vegades, obtindreu l'efecte desitjat. Descalcificació amb peles de patates Després d'utilitzar una olla o una cassola d'alumini durant un període de temps, es formarà una fina capa d'escala. Poseu-hi les peles de patates, afegiu-hi la quantitat adequada d'aigua, porteu-les a ebullició i deixeu-les coure uns 10 minuts abans de treure-les. Expansió i contracció tèrmica per eliminar l'escala Col·loqueu la tetera buida a l'estufa per assecar la humitat de l'escala. Quan apareixen esquerdes a la part inferior de la tetera o s'escolta un soroll de "boca" a la part inferior de la tetera, traieu la tetera i aboqueu-hi ràpidament aigua freda, o emboliqueu el mànec i el broc amb un drap, agafeu-lo amb les dues mans i col·loqueu ràpidament l'aigua seca a l'olla. Repetiu-ho de 2 a 3 vegades i l'escala de la part inferior de l'olla caurà a causa de l'expansió i la contracció tèrmica. L'anterior és una introducció a com eliminar l'escala de les teteras. En temps normals, també hem de prestar atenció als mètodes d'ús correctes, no l'eliminem en casos greus. |
<<: Com treure la bàscula del vàter
>>: Com treure l'escala de l'aixeta?
Què és el lloc web de la televisió central de Fuku...
Què és el lloc web de Live Calendar? Human Calenda...
Tothom ha d'haver sentit a parlar del balnear...
Si els ganglis limfàtics inflats són lleus, millo...
Què és el lloc web coreà Dong-A Ilbo? Dong-A Ilbo ...
Què és el lloc web de Fairchild Semiconductor? Fai...
En temps calent, l'aigua és la font i el pode...
Quina és la web del Celta Vigo? El Real Club Celta...
Què és el Riviera Times? The Riviera Times és una ...
Què és REVOLVEclothing.com? REVOLVEclothing.com és...
Cada cop hi ha més amics masculins que no tenen p...
No penses que pots mantenir-te jove tenint cura d...
Què és el lloc web de l'Orquestra Filharmònica...
De fet, la tonyina vermella és un peix relativame...
El tinnitus neurològic és ara un dels problemes m...