Els forns de microones s'utilitzen molt sovint a la nostra vida diària, però es poden posar tots els aliments al microones. Esteu realment familiaritzat amb l'ús del microones? 1. Evita escalfar la carn fins que estigui mig cuita i després escalfar-la al microones: els bacteris encara creixeran en els aliments mig cuits, i és impossible matar tots els bacteris en escalfar-la per segona vegada al microones pel poc temps. Els productes carnis congelats s'han de descongelar al microones abans d'escalfar-los als aliments cuinats. 2. Eviteu tornar a congelar la carn que s'ha descongelat en un forn de microones: després que la carn s'hagi descongelat al microones, la capa exterior s'ha escalfat a baixa temperatura. Encara que la congelació pot aturar la seva multiplicació, no pot matar els bacteris vius. Si la carn que s'ha descongelat al microones es torna a posar a la nevera, s'ha d'escalfar fins que estigui completament cuita. 3. Eviteu els fregits: l'oli a alta temperatura pot esquitxar i provocar incendi. Si es produeix un incendi accidentalment al forn, no obriu la porta, primer apagueu l'alimentació i després obriu la porta per refredar-se després que el foc s'hagi apagat. 4. Evita el sobreescalfament: Si poses aliments al microones per descongelar-los o escalfar-los i t'oblidis de treure'ls, i si el temps supera les 2 hores, has de llençar-los per evitar intoxicacions alimentàries. 5. Eviteu l'ús d'envasos de plàstic normals: feu servir recipients especials per a microones per contenir els aliments i posar-los al microones per escalfar-los. En primer lloc, els aliments calents deformaran el recipient de plàstic. En segon lloc, el plàstic normal alliberarà substàncies tòxiques, contaminarà els aliments i posarà en perill la salut humana. 6. Eviteu utilitzar estris metàl·lics: perquè el ferro, l'alumini, l'acer inoxidable, l'esmalt i altres estris col·locats al forn produiran espurnes elèctriques i reflectiran les microones quan el microones s'escalfa, fet que danyarà el cos del forn i escalfarà els aliments crus. 7. Evitar l'ús d'envasos tancats: En escalfar líquids, s'han d'utilitzar recipients de boca ampla, perquè la calor generada per escalfar els aliments en un recipient tancat no és fàcil de dissipar, provocant que la pressió del recipient sigui massa elevada, cosa que pot provocar fàcilment una explosió. Fins i tot en fregir o bullir aliments amb closques, hauríeu de perforar-les amb una agulla o escuradents amb antelació per evitar que esclatin després d'escalfar, esquitxar i embrutar la paret de l'estufa, o esquitxades i ferir persones. 8. Eviteu col·locar el microones al dormitori: a més, aneu amb compte de no cobrir la reixa de la finestra de dissipació de calor del microones amb objectes. 9. Eviteu treballar davant d'un microones durant molt de temps: després d'encendre el microones, les persones s'han d'allunyar del forn de microones o almenys a 1 metre d'ell. |
<<: El xili tenyit en pols causa càncer! Un petit paper de seda revela la seva veritable forma
>>: Si no us renteu les mans després de fer-ho en un restaurant, us arruïnarà la salut
Els refredats són una malaltia comuna a la vida d...
Com tots sabem, l'alcohol és perjudicial per ...
El cos humà està ple de nervis densament afectats...
Què és l'Institut Tecnològic de Lahti? L'I...
Tots sabem que el formaldehid és un gas molt irri...
Detergent, productes de neteja diaris. Neteja sua...
La infecció del torrent sanguini del catèter en r...
Avui en dia, quan tothom presta atenció a la salu...
A més de prestar atenció al tractament, els pacie...
El càncer de còlon és una malaltia del tumor anor...
La síndrome de distonia també s'anomena disto...
Algunes amigues poden trobar que el seu abdomen i...
Introducció: El teu grup sanguini estarà amb tu d...
La temperatura corporal alta és una condició habi...
L'hemorràgia de la punta de l'orella és u...