Els forns de microones s'utilitzen molt sovint a la nostra vida diària, però es poden posar tots els aliments al microones. Esteu realment familiaritzat amb l'ús del microones? 1. Evita escalfar la carn fins que estigui mig cuita i després escalfar-la al microones: els bacteris encara creixeran en els aliments mig cuits, i és impossible matar tots els bacteris en escalfar-la per segona vegada al microones pel poc temps. Els productes carnis congelats s'han de descongelar al microones abans d'escalfar-los als aliments cuinats. 2. Eviteu tornar a congelar la carn que s'ha descongelat en un forn de microones: després que la carn s'hagi descongelat al microones, la capa exterior s'ha escalfat a baixa temperatura. Encara que la congelació pot aturar la seva multiplicació, no pot matar els bacteris vius. Si la carn que s'ha descongelat al microones es torna a posar a la nevera, s'ha d'escalfar fins que estigui completament cuita. 3. Eviteu els fregits: l'oli a alta temperatura pot esquitxar i provocar incendi. Si es produeix un incendi accidentalment al forn, no obriu la porta, primer apagueu l'alimentació i després obriu la porta per refredar-se després que el foc s'hagi apagat. 4. Evita el sobreescalfament: Si poses aliments al microones per descongelar-los o escalfar-los i t'oblidis de treure'ls, i si el temps supera les 2 hores, has de llençar-los per evitar intoxicacions alimentàries. 5. Eviteu l'ús d'envasos de plàstic normals: feu servir recipients especials per a microones per contenir els aliments i posar-los al microones per escalfar-los. En primer lloc, els aliments calents deformaran el recipient de plàstic. En segon lloc, el plàstic normal alliberarà substàncies tòxiques, contaminarà els aliments i posarà en perill la salut humana. 6. Eviteu utilitzar estris metàl·lics: perquè el ferro, l'alumini, l'acer inoxidable, l'esmalt i altres estris col·locats al forn produiran espurnes elèctriques i reflectiran les microones quan el microones s'escalfa, fet que danyarà el cos del forn i escalfarà els aliments crus. 7. Evitar l'ús d'envasos tancats: En escalfar líquids, s'han d'utilitzar recipients de boca ampla, perquè la calor generada per escalfar els aliments en un recipient tancat no és fàcil de dissipar, provocant que la pressió del recipient sigui massa elevada, cosa que pot provocar fàcilment una explosió. Fins i tot en fregir o bullir aliments amb closques, hauríeu de perforar-les amb una agulla o escuradents amb antelació per evitar que esclatin després d'escalfar, esquitxar i embrutar la paret de l'estufa, o esquitxades i ferir persones. 8. Eviteu col·locar el microones al dormitori: a més, aneu amb compte de no cobrir la reixa de la finestra de dissipació de calor del microones amb objectes. 9. Eviteu treballar davant d'un microones durant molt de temps: després d'encendre el microones, les persones s'han d'allunyar del forn de microones o almenys a 1 metre d'ell. |
<<: El xili tenyit en pols causa càncer! Un petit paper de seda revela la seva veritable forma
>>: Si no us renteu les mans després de fer-ho en un restaurant, us arruïnarà la salut
La mucositat a la femta pot ser un símptoma d'...
Per aquells amics que tenen les femtes negres, ha...
L'ortodòncia és un projecte de bellesa dental...
Beure llet és molt bona per al nostre cos. Beure ...
Les persones amb un fort foc d'estómac se sen...
Els coixins són el que fem servir quan dormim. Am...
Moltes persones sempre intenten estalviar problem...
El cos humà sua fàcilment i, un cop la suor s'...
A molta gent els agrada córrer durant el dia i la...
Què és Skinstore? Skinstore és el lloc web de vend...
El bicarbonat de sodi és un producte químic que s...
Si tens picor als ulls, has d'estar alerta a ...
La majoria de la gent no està familiaritzada amb ...
Hi ha diversos enzims al nostre cos humà que es c...
Moltes persones patiran dolor a l'articulació...