Els forns de microones s'utilitzen molt sovint a la nostra vida diària, però es poden posar tots els aliments al microones. Esteu realment familiaritzat amb l'ús del microones? 1. Evita escalfar la carn fins que estigui mig cuita i després escalfar-la al microones: els bacteris encara creixeran en els aliments mig cuits, i és impossible matar tots els bacteris en escalfar-la per segona vegada al microones pel poc temps. Els productes carnis congelats s'han de descongelar al microones abans d'escalfar-los als aliments cuinats. 2. Eviteu tornar a congelar la carn que s'ha descongelat en un forn de microones: després que la carn s'hagi descongelat al microones, la capa exterior s'ha escalfat a baixa temperatura. Encara que la congelació pot aturar la seva multiplicació, no pot matar els bacteris vius. Si la carn que s'ha descongelat al microones es torna a posar a la nevera, s'ha d'escalfar fins que estigui completament cuita. 3. Eviteu els fregits: l'oli a alta temperatura pot esquitxar i provocar incendi. Si es produeix un incendi accidentalment al forn, no obriu la porta, primer apagueu l'alimentació i després obriu la porta per refredar-se després que el foc s'hagi apagat. 4. Evita el sobreescalfament: Si poses aliments al microones per descongelar-los o escalfar-los i t'oblidis de treure'ls, i si el temps supera les 2 hores, has de llençar-los per evitar intoxicacions alimentàries. 5. Eviteu l'ús d'envasos de plàstic normals: feu servir recipients especials per a microones per contenir els aliments i posar-los al microones per escalfar-los. En primer lloc, els aliments calents deformaran el recipient de plàstic. En segon lloc, el plàstic normal alliberarà substàncies tòxiques, contaminarà els aliments i posarà en perill la salut humana. 6. Eviteu utilitzar estris metàl·lics: perquè el ferro, l'alumini, l'acer inoxidable, l'esmalt i altres estris col·locats al forn produiran espurnes elèctriques i reflectiran les microones quan el microones s'escalfa, fet que danyarà el cos del forn i escalfarà els aliments crus. 7. Evitar l'ús d'envasos tancats: En escalfar líquids, s'han d'utilitzar recipients de boca ampla, perquè la calor generada per escalfar els aliments en un recipient tancat no és fàcil de dissipar, provocant que la pressió del recipient sigui massa elevada, cosa que pot provocar fàcilment una explosió. Fins i tot en fregir o bullir aliments amb closques, hauríeu de perforar-les amb una agulla o escuradents amb antelació per evitar que esclatin després d'escalfar, esquitxar i embrutar la paret de l'estufa, o esquitxades i ferir persones. 8. Eviteu col·locar el microones al dormitori: a més, aneu amb compte de no cobrir la reixa de la finestra de dissipació de calor del microones amb objectes. 9. Eviteu treballar davant d'un microones durant molt de temps: després d'encendre el microones, les persones s'han d'allunyar del forn de microones o almenys a 1 metre d'ell. |
<<: El xili tenyit en pols causa càncer! Un petit paper de seda revela la seva veritable forma
>>: Si no us renteu les mans després de fer-ho en un restaurant, us arruïnarà la salut
Moltes persones tenen l'hàbit de beure aigua ...
Si el vostre son no és especialment bo, el millor...
Hi ha moltes maneres de perdre pes, entre les qua...
A mesura que envellim, apareixerà molta pell mort...
Algunes persones tenen petites protuberàncies ver...
Què és l'Associació d'Universitats de la C...
Els cereals integrals en pols són molt estimats pe...
Hi ha moltes raons per a l'efusió pleural, la...
Molts amics poden sentir-se molt desconeguts amb ...
Què és Opera Software? Opera Software és una empre...
El que més preocupa a les dones és el problema de...
L'orquitis aguda també és un cas molt comú. L...
Amb el desenvolupament de la diversificació dietè...
Què és BB&T? BB&T Corporation (NYSE: BBT) ...
Què és el lloc web dels Washington Nationals? Els ...