Molts aliments s'han modificat per ser modificats genèticament. En el passat, la majoria dels aliments que menjàvem no eren transgènics i molt segurs, però ara els aliments modificats genèticament estan a tot arreu i la salut humana s'enfrontarà a molts perills ocults. Aneu amb compte a l'hora de comprar. 1. Quina diferència hi ha entre els transgènics i els no transgènics Els aliments no transgènics són els cereals i les verdures que menjàvem cada dia i que es conreaven amb mètodes de plantació convencionals, així com altres aliments elaborats amb aquests grans com a matèries primeres. Els cultius modificats genèticament van ser criats pels científics als laboratoris en els darrers anys. Són resistents a malalties i plagues i tenen rendiments elevats, però poden tenir un impacte negatiu en el creixement i desenvolupament normals del cos humà, de manera que els aliments modificats genèticament van ser resistents a la societat. 2. Dany potencial dels organismes modificats genèticament al cos humà 1. Toxines Alguns investigadors creuen que l'extracció artificial i l'addició de gens poden augmentar i acumular les traces de toxines originals als aliments alhora que aconsegueixen certs efectes desitjats. Aquestes toxines poden causar intoxicació aguda o crònica en humans o produir efectes cancerígens, teratogènics o mutagènics. 2. Al·lèrgies Les substàncies immunes o al·lèrgiques dels cultius poden provocar reaccions al·lèrgiques o al·lèrgiques al cos humà. Les persones al·lèrgiques a un determinat aliment de vegades també poden desenvolupar una al·lèrgia a un aliment que abans no eren al·lèrgics. Per exemple, els científics van afegir un determinat gen del blat de moro als gens de les nous, el blat i els mariscs, i la proteïna també es va afegir juntament amb el gen. 3. Destrucció nutricional Els canvis en els principals nutrients, oligonutrients i factors antinutricionals en els aliments modificats genèticament reduiran el valor nutricional de l'aliment i provocaran un desequilibri en la seva estructura nutricional. Els científics creuen que els gens estrangers poden destruir el valor nutricional dels aliments d'una manera que encara no s'entén bé. 4. Resistència als medicaments El quart és la resistència als antibiòtics. Quan els científics afegeixen un gen estrany a una planta o bacteri, el gen es connecta amb altres gens. Després que la gent consumeixi aquest aliment modificat, el menjar transferirà gens resistents als medicaments a bacteris patògens del cos humà, fent que el cos desenvolupi resistència als medicaments. |
La isquèmia cerebral i la hipòxia són freqüents e...
Les persones que viuen a altituds més altes no no...
Quin és el lloc web de Yisi? it's skin és una ...
A moltes persones els agrada menjar prunes, però ...
Què és EVGA? EVGA Corporation és un fabricant de t...
Hi ha molts avantatges de remullar els peus en le...
Es pot dir que córrer 800 metres és una activitat...
Què és la Biblioteca Nacional de França? La Biblio...
Moltes verdures de la nostra vida diària són molt...
És possible que moltes persones no estiguin famil...
La intoxicació és un fenomen molt comú. Moltes pe...
Si tens dolor abdominal, has d'esbrinar on es...
L'aigua de sodi és una solució aquosa de bica...
El pas del temps no torna mai enrere, així que la...
Què és la Universitat Bocconi? La Universitat Bocc...