Quina diferència hi ha entre els transgènics i els no transgènics són més nocius?

Quina diferència hi ha entre els transgènics i els no transgènics són més nocius?

Molts aliments s'han modificat per ser modificats genèticament. En el passat, la majoria dels aliments que menjàvem no eren transgènics i molt segurs, però ara els aliments modificats genèticament estan a tot arreu i la salut humana s'enfrontarà a molts perills ocults. Aneu amb compte a l'hora de comprar.

1. Quina diferència hi ha entre els transgènics i els no transgènics

Els aliments no transgènics són els cereals i les verdures que menjàvem cada dia i que es conreaven amb mètodes de plantació convencionals, així com altres aliments elaborats amb aquests grans com a matèries primeres.

Els cultius modificats genèticament van ser criats pels científics als laboratoris en els darrers anys. Són resistents a malalties i plagues i tenen rendiments elevats, però poden tenir un impacte negatiu en el creixement i desenvolupament normals del cos humà, de manera que els aliments modificats genèticament van ser resistents a la societat.

2. Dany potencial dels organismes modificats genèticament al cos humà

1. Toxines

Alguns investigadors creuen que l'extracció artificial i l'addició de gens poden augmentar i acumular les traces de toxines originals als aliments alhora que aconsegueixen certs efectes desitjats. Aquestes toxines poden causar intoxicació aguda o crònica en humans o produir efectes cancerígens, teratogènics o mutagènics.

2. Al·lèrgies

Les substàncies immunes o al·lèrgiques dels cultius poden provocar reaccions al·lèrgiques o al·lèrgiques al cos humà. Les persones al·lèrgiques a un determinat aliment de vegades també poden desenvolupar una al·lèrgia a un aliment que abans no eren al·lèrgics. Per exemple, els científics van afegir un determinat gen del blat de moro als gens de les nous, el blat i els mariscs, i la proteïna també es va afegir juntament amb el gen.

3. Destrucció nutricional

Els canvis en els principals nutrients, oligonutrients i factors antinutricionals en els aliments modificats genèticament reduiran el valor nutricional de l'aliment i provocaran un desequilibri en la seva estructura nutricional. Els científics creuen que els gens estrangers poden destruir el valor nutricional dels aliments d'una manera que encara no s'entén bé.

4. Resistència als medicaments

El quart és la resistència als antibiòtics. Quan els científics afegeixen un gen estrany a una planta o bacteri, el gen es connecta amb altres gens. Després que la gent consumeixi aquest aliment modificat, el menjar transferirà gens resistents als medicaments a bacteris patògens del cos humà, fent que el cos desenvolupi resistència als medicaments.

<<:  Els perills del petroli modificat genèticament i els perills ocults dels organismes modificats genèticament

>>:  Què fer si les dents estan soltes? La medicina tradicional xinesa pot ajudar a tenir dents fortes

Recomanar articles

Com es contagia la sida?

Tothom hauria de saber sobre la sida, la seva vid...

Quines són les maneres de regular la humitat de l'aire a l'estiu?

Moltes persones sovint pateixen de gola vermella ...

Qui no pot practicar l'aixecament de cames?

Avui en dia, sovint escoltem diversos informes qu...

Com menjar espirulina?

L'espirulina és un aliment saludable relativa...

Com perdre pes si tens el coll i les espatlles gruixuts

Les espatlles i el coll gruixuts tindran un impac...

Quines són les partícules petites a la uretra masculina?

Quina és la raó de l'aparició de petites part...

Quins són els tractaments per a la síndrome de linxament?

Els símptomes de la síndrome de linchament són mo...

Què causa picor a les fosses nasals? Aneu amb compte amb aquests motius

La picor de les fosses nasals és un símptoma que ...

Remeis senzills per a la intoxicació alimentària

Intoxicació alimentària general 1. Bullir 100 gram...

Com tractar la tetania per deficiència de vitamina D

La tetania per deficiència de vitamina D és una m...