Quina diferència hi ha entre els transgènics i els no transgènics són més nocius?

Quina diferència hi ha entre els transgènics i els no transgènics són més nocius?

Molts aliments s'han modificat per ser modificats genèticament. En el passat, la majoria dels aliments que menjàvem no eren transgènics i molt segurs, però ara els aliments modificats genèticament estan a tot arreu i la salut humana s'enfrontarà a molts perills ocults. Aneu amb compte a l'hora de comprar.

1. Quina diferència hi ha entre els transgènics i els no transgènics

Els aliments no transgènics són els cereals i les verdures que menjàvem cada dia i que es conreaven amb mètodes de plantació convencionals, així com altres aliments elaborats amb aquests grans com a matèries primeres.

Els cultius modificats genèticament van ser criats pels científics als laboratoris en els darrers anys. Són resistents a malalties i plagues i tenen rendiments elevats, però poden tenir un impacte negatiu en el creixement i desenvolupament normals del cos humà, de manera que els aliments modificats genèticament van ser resistents a la societat.

2. Dany potencial dels organismes modificats genèticament al cos humà

1. Toxines

Alguns investigadors creuen que l'extracció artificial i l'addició de gens poden augmentar i acumular les traces de toxines originals als aliments alhora que aconsegueixen certs efectes desitjats. Aquestes toxines poden causar intoxicació aguda o crònica en humans o produir efectes cancerígens, teratogènics o mutagènics.

2. Al·lèrgies

Les substàncies immunes o al·lèrgiques dels cultius poden provocar reaccions al·lèrgiques o al·lèrgiques al cos humà. Les persones al·lèrgiques a un determinat aliment de vegades també poden desenvolupar una al·lèrgia a un aliment que abans no eren al·lèrgics. Per exemple, els científics van afegir un determinat gen del blat de moro als gens de les nous, el blat i els mariscs, i la proteïna també es va afegir juntament amb el gen.

3. Destrucció nutricional

Els canvis en els principals nutrients, oligonutrients i factors antinutricionals en els aliments modificats genèticament reduiran el valor nutricional de l'aliment i provocaran un desequilibri en la seva estructura nutricional. Els científics creuen que els gens estrangers poden destruir el valor nutricional dels aliments d'una manera que encara no s'entén bé.

4. Resistència als medicaments

El quart és la resistència als antibiòtics. Quan els científics afegeixen un gen estrany a una planta o bacteri, el gen es connecta amb altres gens. Després que la gent consumeixi aquest aliment modificat, el menjar transferirà gens resistents als medicaments a bacteris patògens del cos humà, fent que el cos desenvolupi resistència als medicaments.

<<:  Els perills del petroli modificat genèticament i els perills ocults dels organismes modificats genèticament

>>:  Què fer si les dents estan soltes? La medicina tradicional xinesa pot ajudar a tenir dents fortes

Recomanar articles

Què tal Dacia Motors? Revisions i informació del lloc web de Dacia Motors

Quina és la web de Dacia Motors? Dacia és un coneg...

Què fer si els joves tenen taquicàrdia sinusal?

No és estrany que els joves pateixin taquicàrdia ...

Què causa les femtes no formades?

Si voleu millorar i resoldre de manera efectiva e...

Quins són els símptomes del trastorn obsessiu-compulsiu?

Molta gent escolta sovint el terme trastorn obses...

He de comprovar abans de fer una cesària al meu segon fill?

Parir és una cosa molt important en la vida d'...

Com tractar l'enteritis al·lèrgica?

Hi ha molts tipus d'enteritis, algunes són en...

Quina és la causa del quist de menisc?

El menisc és un teixit de cartílag fibrós a l'...

Com protegir la recessió de les genives?

Si no prestes atenció a la higiene bucal, les gen...

Aquesta cosa et farà semblar deu anys més gran

L'estrès alt pot fer que sembli deu anys més ...

Quant de temps després d'un àpat és el millor moment per rentar-se les dents?

Com que la gent de la societat moderna té uns req...

Què causa el dolor de l'articulació del genoll

Si les persones amb dolor a l'articulació del...