Els préssecs són una fruita comuna per a nosaltres. Són dolços i sucosos, i són estimats per molta gent. No obstant això, quan es mengen préssecs, hi ha una capa de pèl a la superfície dels préssecs, que s'ha de rentar, però, a algunes persones no els agrada el pèl de la superfície dels préssecs, de manera que quan mengen préssecs no es mengen la pell del préssec, sinó que es treuen la pell del préssec. 1. Nutrició de la pell del préssec La pela de préssec conté una gran quantitat de proteïnes, vitamines i nutrients minerals, que té un valor nutricional més alt que la polpa. El mateix passa amb les peles de moltes altres fruites, que en circumstàncies normals són molt saludables. 2. Dany a la pell del préssec La raó principal per la qual la pell del préssec no és apta per menjar no és pel préssec, sinó per la contaminació ambiental, els pesticides, etc., provocaran que una gran quantitat de substàncies nocives quedin a la pell del préssec, aquestes substàncies nocives s'acumulen al cos i són difícils d'excretar. A més, el préssec pelut té un efecte protector, i els pèls del préssec també poden causar molèsties físiques després del consum. 3. Mètode de rentat Si voleu menjar pell de préssec, heu de dominar la manera correcta de rentar els préssecs. Els préssecs es poden rentar remullant-los en aigua salada lleugera, és a dir, remullar els préssecs en aigua salada lleugera durant 3 minuts. Això no només facilita la neteja dels pèls del préssec, sinó que també es pot desinfectar i esterilitzar, reduint el contingut de substàncies nocives a la pell del préssec. Tanmateix, cal tenir en compte que el temps de remull no ha de ser massa llarg, en cas contrari afectarà el gust i el sabor dels préssecs. 4. Consells de salut Encara que els préssecs són molt bons per a la salut, no és aconsellable menjar-ne massa Com que els préssecs són aliments calents i contenen una gran quantitat de substàncies difícils de digerir, menjar-ne massa pot provocar enfadar-se, i també provocar símptomes incòmodes com inflor abdominal i dolor abdominal. Beneficis de menjar préssecs 1. El valor nutricional del préssec és relativament alt, conté calci, fòsfor, proteïnes, greixos, sucre, ferro i altres ingredients. Els préssecs contenen alts nivells de ferro i pectina, de manera que menjar préssecs pot prevenir i tractar l'anèmia i el restrenyiment. 2. Els préssecs són fruites càlides amb nutrients rics i tenen efectes únics en el tractament de malalties pulmonars. 3. Els préssecs contenen vitamines B i C. Menjar préssecs pot complementar les vitamines, però no menjar-ne massa El millor és pelar els préssecs per evitar conservants. |
<<: El préssec i la síndria es poden menjar junts?
>>: Quins són els perills de l'olla calenta
La tos, l'opressió al pit o les sibilàncies s...
L'exercici és la font de la vida. Només fent ...
Com es formen els quists renals? La taxa d'in...
Què és la Universitat de Vanderbilt? La Universita...
El coixí de feces de cucs de seda és un coixí med...
En aquest món increïble, els cabells blancs ja no...
Per eliminar eficaçment l'escala de la calder...
La funció principal de l'ènema és alleujar el...
La microlitiasi alveolar pulmonar és una malaltia...
Tot i que moltes persones coneixen els tovallons ...
Quan tu i la teva parella esteu descansant, si el...
Què és Sanfrecce Hiroshima? Sanfrecce Hiroshima (S...
Molta gent s'asseu a l'oficina durant mol...
El dany de la càries dental és en realitat bastan...
Quin és el lloc web de la Universitat de Califòrni...