Els préssecs són una fruita comuna per a nosaltres. Són dolços i sucosos, i són estimats per molta gent. No obstant això, quan es mengen préssecs, hi ha una capa de pèl a la superfície dels préssecs, que s'ha de rentar, però, a algunes persones no els agrada el pèl de la superfície dels préssecs, de manera que quan mengen préssecs no es mengen la pell del préssec, sinó que es treuen la pell del préssec. 1. Nutrició de la pell del préssec La pela de préssec conté una gran quantitat de proteïnes, vitamines i nutrients minerals, que té un valor nutricional més alt que la polpa. El mateix passa amb les peles de moltes altres fruites, que en circumstàncies normals són molt saludables. 2. Dany a la pell del préssec La raó principal per la qual la pell del préssec no és apta per menjar no és pel préssec, sinó per la contaminació ambiental, els pesticides, etc., provocaran que una gran quantitat de substàncies nocives quedin a la pell del préssec, aquestes substàncies nocives s'acumulen al cos i són difícils d'excretar. A més, el préssec pelut té un efecte protector, i els pèls del préssec també poden causar molèsties físiques després del consum. 3. Mètode de rentat Si voleu menjar pell de préssec, heu de dominar la manera correcta de rentar els préssecs. Els préssecs es poden rentar remullant-los en aigua salada lleugera, és a dir, remullar els préssecs en aigua salada lleugera durant 3 minuts. Això no només facilita la neteja dels pèls del préssec, sinó que també es pot desinfectar i esterilitzar, reduint el contingut de substàncies nocives a la pell del préssec. Tanmateix, cal tenir en compte que el temps de remull no ha de ser massa llarg, en cas contrari afectarà el gust i el sabor dels préssecs. 4. Consells de salut Encara que els préssecs són molt bons per a la salut, no és aconsellable menjar-ne massa Com que els préssecs són aliments calents i contenen una gran quantitat de substàncies difícils de digerir, menjar-ne massa pot provocar enfadar-se, i també provocar símptomes incòmodes com inflor abdominal i dolor abdominal. Beneficis de menjar préssecs 1. El valor nutricional del préssec és relativament alt, conté calci, fòsfor, proteïnes, greixos, sucre, ferro i altres ingredients. Els préssecs contenen alts nivells de ferro i pectina, de manera que menjar préssecs pot prevenir i tractar l'anèmia i el restrenyiment. 2. Els préssecs són fruites càlides amb nutrients rics i tenen efectes únics en el tractament de malalties pulmonars. 3. Els préssecs contenen vitamines B i C. Menjar préssecs pot complementar les vitamines, però no menjar-ne massa El millor és pelar els préssecs per evitar conservants. |
<<: El préssec i la síndria es poden menjar junts?
>>: Quins són els perills de l'olla calenta
Què és TroChoiViet? TroChoiViet és un popular lloc...
Quina és la pàgina web del Rennes Football Club? L...
De fet, molts dels nostres amics no saben quina m...
Si l'acidesa i els àlcalis del cos es troben ...
La majoria de la gent està familiaritzada amb el ...
Es diu que el mal de queixal no és una malaltia, ...
Què és el lloc web del PGA Tour? El PGA Tour (PGA ...
En l'ambient sec de l'hivern, o en condic...
El tinnitus és una il·lusió del sistema auditiu, ...
El problema de les femtes soltes s'ha de trac...
La força física és el que descrivim com a energia...
El vinagre és un condiment que mengem gairebé tot...
Molta gent sap que les llavors de raïm tenen uns ...
La lesió neurogènica és una lesió irritant del si...
Tot i que l'esmalt d'ungles pot fer que l...