Els préssecs són una fruita comuna per a nosaltres. Són dolços i sucosos, i són estimats per molta gent. No obstant això, quan es mengen préssecs, hi ha una capa de pèl a la superfície dels préssecs, que s'ha de rentar, però, a algunes persones no els agrada el pèl de la superfície dels préssecs, de manera que quan mengen préssecs no es mengen la pell del préssec, sinó que es treuen la pell del préssec. 1. Nutrició de la pell del préssec La pela de préssec conté una gran quantitat de proteïnes, vitamines i nutrients minerals, que té un valor nutricional més alt que la polpa. El mateix passa amb les peles de moltes altres fruites, que en circumstàncies normals són molt saludables. 2. Dany a la pell del préssec La raó principal per la qual la pell del préssec no és apta per menjar no és pel préssec, sinó per la contaminació ambiental, els pesticides, etc., provocaran que una gran quantitat de substàncies nocives quedin a la pell del préssec, aquestes substàncies nocives s'acumulen al cos i són difícils d'excretar. A més, el préssec pelut té un efecte protector, i els pèls del préssec també poden causar molèsties físiques després del consum. 3. Mètode de rentat Si voleu menjar pell de préssec, heu de dominar la manera correcta de rentar els préssecs. Els préssecs es poden rentar remullant-los en aigua salada lleugera, és a dir, remullar els préssecs en aigua salada lleugera durant 3 minuts. Això no només facilita la neteja dels pèls del préssec, sinó que també es pot desinfectar i esterilitzar, reduint el contingut de substàncies nocives a la pell del préssec. Tanmateix, cal tenir en compte que el temps de remull no ha de ser massa llarg, en cas contrari afectarà el gust i el sabor dels préssecs. 4. Consells de salut Encara que els préssecs són molt bons per a la salut, no és aconsellable menjar-ne massa Com que els préssecs són aliments calents i contenen una gran quantitat de substàncies difícils de digerir, menjar-ne massa pot provocar enfadar-se, i també provocar símptomes incòmodes com inflor abdominal i dolor abdominal. Beneficis de menjar préssecs 1. El valor nutricional del préssec és relativament alt, conté calci, fòsfor, proteïnes, greixos, sucre, ferro i altres ingredients. Els préssecs contenen alts nivells de ferro i pectina, de manera que menjar préssecs pot prevenir i tractar l'anèmia i el restrenyiment. 2. Els préssecs són fruites càlides amb nutrients rics i tenen efectes únics en el tractament de malalties pulmonars. 3. Els préssecs contenen vitamines B i C. Menjar préssecs pot complementar les vitamines, però no menjar-ne massa El millor és pelar els préssecs per evitar conservants. |
<<: El préssec i la síndria es poden menjar junts?
>>: Quins són els perills de l'olla calenta
Les hormones són substàncies necessàries contingu...
Quin és el lloc web del Banc Estatal de Vietnam? E...
Quin és el lloc web de l'Orlando City Football...
Què és IPMARK? IPMARK és una revista comercial cen...
Si el nivell d'anticossos de proteïna tiroïda...
Molta gent es preocupa que el niu d'ocell sig...
És possible que molts amics no coneguin la verdol...
Les amigues han d'utilitzar productes sanitar...
Si la capa blanca gruixuda de l'arrel de la l...
Quin lloc web és Lee Seung Gi? Lee Seung Gi (coreà...
Quin és el lloc web de la Universitat d'Illino...
Les persones modernes viuen sota una gran pressió...
Què és el lloc web del Tour de Flandes? La Volta a...
Els principals efectes de la pomada de Sophora fl...
Si la paroníquia es torna supurativa, vol dir que...